Nefunkční přední světla, svítící kontrolky
-
Wesderic - FK
Nefunkční přední světla, svítící kontrolky
Zdravím,
prolezl jsem fórum a nenašel jsem nic, co by popisovalo můj problém (je možné, že jsem se jen špatně podíval - kdyžtak se omlouvám).
Dnes ráno jsem nastartoval Feldu, "zapnul" světla a z palubky na mě začaly svítit všechny tři kontroly světel (obrysové, tlumené i dálkové). Nicméně světla vepředu se nerozsvítila. Nefunguje ani světelná houkačka. Kontroloval jsem žárovky i pojistky, všechno vypadá v pohodě. V zadu svítí v pohodě. Nesetkal se s tím již někdo? Nevíte, čím by to mohlo být? Budu vděčný za každou pomoc
prolezl jsem fórum a nenašel jsem nic, co by popisovalo můj problém (je možné, že jsem se jen špatně podíval - kdyžtak se omlouvám).
Dnes ráno jsem nastartoval Feldu, "zapnul" světla a z palubky na mě začaly svítit všechny tři kontroly světel (obrysové, tlumené i dálkové). Nicméně světla vepředu se nerozsvítila. Nefunguje ani světelná houkačka. Kontroloval jsem žárovky i pojistky, všechno vypadá v pohodě. V zadu svítí v pohodě. Nesetkal se s tím již někdo? Nevíte, čím by to mohlo být? Budu vděčný za každou pomoc
-
Lukoo88 - FK
Re: Nefunkční přední světla, svítící kontrolky
Mozna tomuze byt rele svetel spatne je to rele sede a cislo 18 ale newim to jiste 
-
Wesderic - FK
Kuna? Že by ta mrcha lezla až do centra města?
A jde nějak ozkoušet, že je to relé špatné?
A jde nějak ozkoušet, že je to relé špatné?
-
Lukoo88 - FK
Skuz koupit nove stoji to par kacek a nebo zajdi na vrakac a nebona auto burzu nebo kdo ma dalsi felicii 
-
lord_sef - FK
jako prvni bych zkontroloval kabely... jestli jsou vsechny vizualne ok..
-
Lukoo88 - FK
takskontrolujpres zkousecku jetli tam ide prud
-
Wesderic - FK
Na kabely jsem byl teď koukat, nikde jsem nic prokousaného nenašel
-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
přední obrysovky svítěj ?
vyndej obě žárovky , a změř jestli tam je napětí , vyzkoušej žárovky ne jestli dobře vypadaj ale jestli svítěj , zkoukni kostry ke světlům
vyndej obě žárovky , a změř jestli tam je napětí , vyzkoušej žárovky ne jestli dobře vypadaj ale jestli svítěj , zkoukni kostry ke světlům
-
Wesderic - FK
Tak jsem jel pro to relé, bude až zítra, takže to nemůžu ověřit...
nicméně cestou tam se mi světla cestou rozsvítila
Když jsem tam zastavil, vypnul motor a znovu nastartoval, tak už zase tma. A cestou zpět u domu už zase svítila, ale po opakovaným nastartování zase nic...
A kdyby se někdo ptal, tak ne, nedělám si srandu a ne, nejsem pod vlivem
nicméně cestou tam se mi světla cestou rozsvítila
A kdyby se někdo ptal, tak ne, nedělám si srandu a ne, nejsem pod vlivem
-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
udělej co jsem napsal , kdyby to bylo to relé , tak nejde ventilátor blinkry a já nevím co všechno , kdyby to bylo relé světel tak nejdou ani ty kontrolky