Chci se zeptat jestli máte s tímhle autem někdo zkušenosti, na co se při nákupu hlavně zaměřit, kde jsou jeho slabé stránky ať ho nekoupím a nemusím do něj pak ještě nějaký horentní částky investovat. Předem díky za odpověd
Seat Toledo 1.9 tdi, 81kw, r.97
-
Jena8 - FK
Seat Toledo 1.9 tdi, 81kw, r.97
Ahoj, naskytla se mi možnost koupit tohle auto s 190000 najetými km, cena kolem 25 000,- v ceně je i STK.
Chci se zeptat jestli máte s tímhle autem někdo zkušenosti, na co se při nákupu hlavně zaměřit, kde jsou jeho slabé stránky ať ho nekoupím a nemusím do něj pak ještě nějaký horentní částky investovat. Předem díky za odpověd
- Michelin1
- Kontaktovat uživatele:
Re: Seat Toledo 1.9 tdi, 81kw, r.97
Re, rez, a jeste jednou rez
Vetsiou jsou to schnily vrany. Dale za ty penize bych urcite neocekaval auto bez investic. To ti musi byt jasne...
Fela 1.3 race car, TDi power
http://picasaweb.google.com/info.michelin
http://picasaweb.google.com/info.michelin
-
RAIMMI
- Kontaktovat uživatele:
přesně tak, tyhle auta jsou na tom z korozí snad horší jak Feldy...
-
Jena8 - FK
Právě přemejšlím jestli to vyměnit za moji feldu
ta taky na tom není zrovna dobře, už se mi do ní nechce investovat 
- Drahoš
- Kontaktovat uživatele:
Tak záleží jak je na tom to konkrétní auto. Ale kluci maj pravdu s tou rzí 
Bylo: Škoda Felicia 1.6 MPi http://www.feliciaklub.cz/forum_new/vie ... =16&t=2523
Je: Seat Leon cupra R 1.8T
Je: Seat Leon cupra R 1.8T
až se svezeš tak budeš radši investovat do toleda než do feldyJena8 píše:Právě přemejšlím jestli to vyměnit za moji felduta taky na tom není zrovna dobře, už se mi do ní nechce investovat
sem nejlepší tak nezáviďte
1.3 BMM kombi LPG
Golf III tdi 66kw + bosch 764 => cca 95kw
1.3 BMM kombi LPG
-
Jena8 - FK
no právě, jsem četl, že ty motory jsou držáky a že ani moc nepapají. kde má slabiny v reznutí, na co se nejvíce zaměřit?
Akorát 1L hnije úplně celý narozdíl od feldy. Musíš kounout na podlahu, lemy, prahy, přední blatníky, všechny dveře a nosníky na tom taky nebudou asi nijak dobře... Já bych do toho asi nešel a cena není taky kdovíjak lákavá. Jediná výhoda je STK na 2 roky a pokud to bude opravdu shnilá vrána, tak to může být poslední technická...
co sem likvidoval toledo tak byla pryč jenom podlaha a prahy 
1.3 BMM kombi LPG
1.3 BMM kombi LPG
Měli jsme to jako služebáka na učňáku a dodnes si pamatuju, jak mi mistr donesl lepenku a dvířka víčka nádrže a prej přilep to tam a pojedem na technickou.
Normálně to mělo uhnilej celej ten plech kolem hrdla nádrže. Moje felda z 95týho a 200tkm na hrbu byla v lepšim stavu jak to Toledo Z 97mýho a poctivejma 130tkm, kupovaný jako funglovka pro učňák. A to prosím vše asi už před 8 lety. Ale sám se přiznám, že by mi nějaký pěkný zachovalý s touto motorizací stačilo. 
HÜBNERMotorsportrally
SHERLOGRacing
SHERLOGRacing
-
Jena8 - FK
Uvidíme, ve čtvrtek se na něj jedu podívat, všechno prokontroluju to je jasný. Jakou to tak může mít spotřebu?
- bobas
- Kontaktovat uživatele:
okolo peti dlouhodobou...
do 6 se určitě vejdeš
když budeš mít lehkou nohu tak i pod 5 
1.3 BMM kombi LPG
1.3 BMM kombi LPG
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
S tímto typem turba tomu hlavně pořádně šlápni při zkušební jízdě na krk. Spousta aut má problém s regulací plnícího tlaku a padá to do nouzáku. Je to snadno opravitelné, ale něco to stojí.