MOTOR-POLOHA
-
smazany clen - FK
MOTOR-POLOHA
Zdar pašáci,je to tu super,ale k wjeci. Dělal jsem motoR a nějak mi nesedí poloha toho motoru.Na levé straně mi přijde že je nějak vysoko. Myslím tak o 1.5 cm,kde bych našel nějaké foto uchycení motoru u 1.6,jedná se o levou stranu jak je tam ten silentblok. DÍK
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Re: MOTOR-POLOHA
1.6ka je ve Feldě normálně trochu našiks. Strana kde je rozvodový řemen je trochu výš.
-
UJO
mě to přijde stejně divný,před tím to tak určitě nebylo.Hele já to nafotím a pak mi řeknete:-)Atnarfus píše:1.6ka je ve Feldě normálně trochu našiks. Strana kde je rozvodový řemen je trochu výš.
-
smazany clen - FK
souhlas, jde to od rozvodů zkopečka... LešekAtnarfus píše:1.6ka je ve Feldě normálně trochu našiks. Strana kde je rozvodový řemen je trochu výš.
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Nafoť to zepředu a koukneme na to. Jestli to ale zavřeš pod kapotu, tak to neřeš
Je normální, že kryt rozvodů je v kontaktu s dekou pod kapotou.
Je normální, že kryt rozvodů je v kontaktu s dekou pod kapotou.
-
MOD - FK
Tak tak jde to trochu z kopce ..
lesek píše: souhlas, jde to od rozvodů zkopečka... Lešek
-
smazany clen - FK
Nebo to je tak, že jsi si toho před tím nevšiml a teďka si všímáš kdečeho a přijde Ti to divný? já jsem na tom byl zrovna tak, že vždy po zásahu do auta se mi něco nezdálo. Ale už jsem z toho vyléčenej. Tak už to neřeším.UJO píše: mě to přijde stejně divný,před tím to tak určitě nebylo.Hele já to nafotím a pak mi řeknete:-)
-
UJO
Tož ogaři házím na to kládu,dnes jsem jel na stk a jsem ok.Jenom mi nejdou štelunky na světla a pal. počítač (už jsem to vzdal..) Ale dík všem za radu i zájem.
- Vici
- Kontaktovat uživatele:
tak palubak by nemel byt problem rozchodit..
O1 Combi ASZ 204PS/461Nm, Galaxy AUY 149PS/368Nm, Sharan AUY 4motion série, Favorit Silver Line 50kW