Hloupé dotazy
- Maty
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: Hloupé dotazy
tohle je do parkovaček / osvětlení SPZ
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
- Aspire
- Kontaktovat uživatele:
Jsem vůl hlavně že to tam píšou
tohle by tam už šlo ne?
http://www.obautodily.cz/eshop/ledky-za ... :642.eshop
Škoda Felicia Safe line Trumf 1.3MPi 50kW 68PS Úpravy jsou zbytečné...
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Aspire :
Ano toto jsou žárovky na podsvícení palubovky a budíků
http://www.feliciaklub.cz/?id=mie_zarovky
Ano toto jsou žárovky na podsvícení palubovky a budíků
http://www.feliciaklub.cz/?id=mie_zarovky
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

- DaveScore
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím,
rád bych se zeptal na veteránské papíry/značky/stav. Je nějak omezeno ježdění vozem s veteránskými SPZ? Když má např. traktor veteránské SPZ, může táhnout valník pro běžný provoz?
Mockrát děkuji za odpověď
rád bych se zeptal na veteránské papíry/značky/stav. Je nějak omezeno ježdění vozem s veteránskými SPZ? Když má např. traktor veteránské SPZ, může táhnout valník pro běžný provoz?
Mockrát děkuji za odpověď
Podvozek musí být rychlejší než motor.
Honda Civic Vtec
Favorit 136L, vačka, hlava, HP
Bylo:
Felda 1,3 Mpi, 50kw, Cimbu, HP
Honda Civic Vtec
Favorit 136L, vačka, hlava, HP
Bylo:
Felda 1,3 Mpi, 50kw, Cimbu, HP
nejni pouze se nesmí použít k podnikání 
sem nejlepší tak nezáviďte
1.3 BMM kombi LPG
Golf III tdi 66kw + bosch 764 => cca 95kw
1.3 BMM kombi LPG
-
Paulie
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím, mám dotaz ohledně ukončení povinného ručení.
V červnu jsem uzavřel povinné ručení u jedné pojišťovny, ale teď se mi naskytla možnost uzavřít mnohem výhodnější smlouvu u jiné, jenže je v tom háček. Protože 2.měsíční výpovědní lhůta u současné pojišťovny kde mám sjednáno pojištění už vypršela tak jde pojištění ukončit až po roce co jsem jej uzavřel(tj.6/2013). Jeden známý mi poradil, že pokud ho chci mermomocí zrušit současnou smlouvu, tak mám zajít na magistrát a dát značky do depozitu na jeden den. Určitě se najde někdo kdo tohle už praktikoval, proto se chci zeptat:
- Dá se to vyřídit na magistrátu, nebo jinde?
- Jdou značky do depozitu dát na jeden den, nebo je tam nějaká min. lhůta?
- Na kolik vyjde tenhle proces na úřadu, resp. platí se za každý den co jsou značky v depozitu?
- Jakmile je dám do depozitu, tak se automaticky smlouva se současnou pojišťovnou ruší, nebo ji nějak musím upozornit(pojišťovnu)?
- Nesmrdí tohle nějakým průserem?
Předem díky, pokud se najde někdo kdo by poradil
V červnu jsem uzavřel povinné ručení u jedné pojišťovny, ale teď se mi naskytla možnost uzavřít mnohem výhodnější smlouvu u jiné, jenže je v tom háček. Protože 2.měsíční výpovědní lhůta u současné pojišťovny kde mám sjednáno pojištění už vypršela tak jde pojištění ukončit až po roce co jsem jej uzavřel(tj.6/2013). Jeden známý mi poradil, že pokud ho chci mermomocí zrušit současnou smlouvu, tak mám zajít na magistrát a dát značky do depozitu na jeden den. Určitě se najde někdo kdo tohle už praktikoval, proto se chci zeptat:
- Dá se to vyřídit na magistrátu, nebo jinde?
- Jdou značky do depozitu dát na jeden den, nebo je tam nějaká min. lhůta?
- Na kolik vyjde tenhle proces na úřadu, resp. platí se za každý den co jsou značky v depozitu?
- Jakmile je dám do depozitu, tak se automaticky smlouva se současnou pojišťovnou ruší, nebo ji nějak musím upozornit(pojišťovnu)?
- Nesmrdí tohle nějakým průserem?
Předem díky, pokud se najde někdo kdo by poradil
- Majklaz
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem to nedávno řešil, pokud vyprší lhůta, jde to udělat dvěma způsoby. Jeden je nekalý, a to ten, že napíšeš fiktivní prodejní smlouvu, s kterou jim tam pošleš výpověď toho ručení z důvodu prodeje, teoreticky by oni neměli zjišťovat pravost tý smlouvy. Dřív to prej procházelo v pohodě, teď už to nějak kontrolujou víc. Ta druhá možnost je dát značky do depozitu na magistrát, poradce mi říkal že je to na 1-2dny a že tím se ta smlouva zruší a pak rovnou můžeš sepsat novou smlouvu. Jestli se to platí to nevím, určitě to ale nebude moc.
Paulie: Zde se to řešilo:
http://www.trabant.cz/forum/1305/spz-do-depozitu
http://www.trabant.cz/forum/1305/spz-do-depozitu
Hrdý majitel Škoda Felicie Combi Kit car aneb co je z kitu, nerezne. 
- Foglik
- Kontaktovat uživatele:
ja tohle resil taky... sice ne u auta ale u motorky... vyresil sem to sepsanim kupni smlouvy, udelanim novy pojistky a pak na stary pojistovne sem dal vypoved kvuli prodeji. Dal sem jim jenom kupni smlouvu. Sice chteji jeste kopii velkzho TP ye to opravdu bylo prevedeno, ale to sem rekl ze z novyho majitele nemuzu dostat, ze sem mu dal plnou moc k prevodu a on semnou nekomunikuje... No a vsechno potom slo uplne v pohode. Ted si jezdim rocne za 860Kc misto 2700Kc a to je dost velkej rozdil. No a na felde sem ted daval vypoved taky... prislo mi ze mam platit 4700Kc rocne a to sem rekl a dost. Na to ze za rok najedu par kilometru.
Moje felda... http://feliciaklub.cz/forum/viewtopic.php?f=16&t=23524
- rockfist
- Kontaktovat uživatele:
Já značky házim do depozitu každou chvíly
, prostě přineseš značky na magistrát, vyplníš formulář, zaplatíš 100,- (musíš sebou mít velkej, malej techničák a zelenou kartu), vemou ti značky a malej technničák. Zajdeš na pojišťovnu kde ukážeš velkej techničák se zápisem že máš značky v depozitu a že chceš zrušit pojistku, zrušej ti jí bez keců hned. Uzavři novou pojistku a vyzvedni značky a malej techničák, může to bejt klidně i ten samej den, nikdo ti nic nemůže říct a žádnej problém s toho bejt nemůže 
- Aspire
- Kontaktovat uživatele:
Musí se tyhle světla zapsat do TP? Policie měla kvůli tomu řeči a byla za to pokuta, světla jsou homologována.

- Foglik
- Kontaktovat uživatele:
jestli sou homologovany a spravne serizeny... tak nevidim duvod pokuty. spis si ji dostal za neco jinyho. me kdysi dali pokutu udajne za zasuvku na vlek a taky sem to neuhadal. jinak ja mam vepredu svetla z Pola 6n a vzadu z 9N a ani policajti ani na STK problem nebyl. Jenom mi je na STK seridil aby to svitilo tam kam ma.
Moje felda... http://feliciaklub.cz/forum/viewtopic.php?f=16&t=23524
- 00Inferno00
- Kontaktovat uživatele:
Seřízení světel PČR na cestě neprověří .Pokud jsou homologovaný, tak nevidím důvod řidiče pokutovat
Policejní stát... 
VW Golf IV 1.9TDI PD ARL 192PS 401Nm powered by TDIfun, EGR-off, TT puky, Strongflex dogboneVici píše:...ARL je král mezi TDI na platformě G4...
VW Passat Variant B8 2.0TDI Dynaudio
-
Honza_t
- Kontaktovat uživatele:
Slabý slovo.
To mi připomnělo, jak zloději kovů s feldou dojeli na to, že jim nefungoval hydrokorektor a svítili poldům do ksichtu
To mi připomnělo, jak zloději kovů s feldou dojeli na to, že jim nefungoval hydrokorektor a svítili poldům do ksichtu
-
Paulie
- Kontaktovat uživatele:
Díky moc chlapi za odpovědi. Já to právě hledal na internetu a ničeho jsem se nedohledal....Jinak právě ted platím 4000,-/rok a u nové pojistky to bude za 2800,- - to proto, že jsem letos udělal řidičák. Ještě jednou díky 
-
KOCI - FK
čau, k těm světlum: chápu to teda správně, že si na auto můžu dát jakýkoli světla pokud jsou homologovaný klidně i pro jinou značku auta?
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
možná by mohl být pak problém na STK.
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
ne , musí být homologovány pro daný typ vozuKOCI píše:čau, k těm světlum: chápu to teda správně, že si na auto můžu dát jakýkoli světla pokud jsou homologovaný klidně i pro jinou značku auta?
-
KOCI - FK
A jak to tedy vyřešit, když:
To si je teda musim nechat zapsat do techničáku a nebo legálně vůbec nejde mít na Feldě světla z něčeho jinýho?Foglik píše:jestli sou homologovany a spravne serizeny... tak nevidim duvod pokuty. spis si ji dostal za neco jinyho. me kdysi dali pokutu udajne za zasuvku na vlek a taky sem to neuhadal. jinak ja mam vepredu svetla z Pola 6n a vzadu z 9N a ani policajti ani na STK problem nebyl. Jenom mi je na STK seridil aby to svitilo tam kam ma.
- 00Inferno00
- Kontaktovat uživatele:
Mám pocit, že se to točí kolem "univerzálního náhradního dílu", ale jak je to přesně nevím.
edit: překlep
edit: překlep
VW Golf IV 1.9TDI PD ARL 192PS 401Nm powered by TDIfun, EGR-off, TT puky, Strongflex dogboneVici píše:...ARL je král mezi TDI na platformě G4...
VW Passat Variant B8 2.0TDI Dynaudio
-
osobne
- Kontaktovat uživatele:
Ale prověří, policajt, co zastavuje auto, přece vidí na vlastní oči, jestli ho to auto oslňuje nebo ne. Někteří řidiči koneckonců neumějí ani korigovat náklon světel podle naložení a zatížení vozidla, dobře jim tak, jestli to poldové flastrujou, já tyhle oslňovače nesnáším.00Inferno00 píše:Seřízení světel PČR na cestě neprověří .Pokud jsou homologovaný, tak nevidím důvod řidiče pokutovatPolicejní stát...
- Aspire
- Kontaktovat uživatele:
Hloupej neznaleckej dotaz, jsou to tak dva dny a začali mi cvakat ventily a objevil se nepravidelný volnoběh, benzín tankuji N95 FuelSave nikdy problém nebyl nechystá se nějaká katastrofa?

- xmorfeuz
- Kontaktovat uživatele:
bohuzel ano...
je to tajne poselstvi z vesmiru o konci sveta
je to tajne poselstvi z vesmiru o konci sveta
- Jura_Favorit
- Kontaktovat uživatele:
morfeuz

- Aspire
- Kontaktovat uživatele:
dík za info teda 
- RockSolid
- Kontaktovat uživatele:
Na hloupou otázku hloupá odpověď 
- Aspire
- Kontaktovat uživatele:
Ústečáci, Tepličáci a lidé z okolí nevíte jak to je s letištěm Úžín? Může se tam nebo nemůže nebo nevíte kde by se dalo pořádně zajezdit? 
- rockfist
- Kontaktovat uživatele:
Nemůže, je tam už několik let závora se zámkem přes příjezdovou cestu a objet se to nedá
- Jura_Favorit
- Kontaktovat uživatele:
Dotaz na ty, kdož mají dobové prospekty k Vanplusu (nějaké osobní domněnky mne, upřímně řečeno a bez urážky, v tomto případě nezajímají)...
Dala se do toho připlatit klimatizace nebo byla tato možnost zapovězena?

Dala se do toho připlatit klimatizace nebo byla tato možnost zapovězena?

- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Zeptej se ježka, ten má oskenovaný všechny moje prospekty a je tam i na VanPlus. Já se k tomu svému v tištěné podobě momentálně nedostanu.
- Jura_Favorit
- Kontaktovat uživatele:
Tož když už si tu kecám pro sebe
Tak kdyby to náhodou někoho zajímalo, dohledal jsem, že se do toho dalo doobjednávat úplně normálně, od pytlů přes ABS až po klimu, prostě klasika..
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Prosím info, kdo má doma novou fabii. Má nějaké mechanické otevření kufru? Tchán bouchnul kufrem a již mu nejde otevřít, vevnitř to po zmáčknutí tlačítka zabzučí, čili servo je ok, ale asi vypadlo táhlo. Jde o to, jak otevřít dveře, aby se to nemuselo dělat vleže v kufru. Tchán je na chatě nemám auto k dispozici, abych se kouknul sám.
Děkuji
Děkuji
-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
To je stará fobie, já bych potřeboval novou, r.v. 2009
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Normálně bouchnul dveřma. On nemá zabouchnuté klíče vevnitř, klíče normálně má, ale jelikož to nemá mechanické táhlo od řidiče jako felda, pouze elektrické otevírání a pravděpodobně mu vypadlo táhlo mezi servem a zámkem, tak to nejde otevřít, ikdyž odemknuté to je.
Myslel jsem, že auta musí mít mechanické otevírání zevnitř kufru pro případ, že by se tam teba někdo zabouchnul.
Bohužel nemám ani tenhle novej modej¨l fobie v etce, abych se na to podíval.
Nemáte někdo etku či dílenskou příručku na nové fobie?
Myslel jsem, že auta musí mít mechanické otevírání zevnitř kufru pro případ, že by se tam teba někdo zabouchnul.
Bohužel nemám ani tenhle novej modej¨l fobie v etce, abych se na to podíval.
Nemáte někdo etku či dílenskou příručku na nové fobie?
Jo Vašku, to si pleteš asi s americkýma autama, tam je to naprosto běžná věc ale u evropských aut bude mechanický otevírání "kufru z kufru" dost vzácné... Předpokládám, že nezbyde nic jiného než vlézt do kufru a pokusit se oddělat plast...
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Pokud bych měl auto u sebe, tak to udělám, ale 70letej tchán to nezmákne. 
-
meda45 - FK
Mám malej dotaz, jakou barvu má podsvícení tlačítka potkávacích světel, mě to září oranžově a to bych s jistotou řekl, že dodnes svítilo normálně zeleně. Tak jak teda:) žádný úpravy na tom dělaný nejsou. Díky
-
Honza_t
- Kontaktovat uživatele:
Zelený samozřejmě. Praskla a upadla ti taková zelená plastová čepička před žárovkou. To se řeší výměnou spínače nebo předěláním na LED
-
meda45 - FK
Díky moc, a jaktože ta mrcha praskne? teplem od žárovky? jinak teda pořeším, a nebo se blbě zeptám, když to nechám zářit oranžově stane se něco? díky
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Felda není konstruována na celodenní svícení, nikdo nepočítal, že vypínače budou tolik svítit = tolik hřát. Ten plast se vyhřeje a buď se rozteče nebo rozpadne.
Ničemu to nevadí, že ti to svítí oranžově, akorát to může v noci rušit, že se to odráží ve skle a taky by mohl na STK nějakej aktivní šťoura prudit.
http://www.feliciaklub.cz/navody/zmena- ... inacu.html
Ničemu to nevadí, že ti to svítí oranžově, akorát to může v noci rušit, že se to odráží ve skle a taky by mohl na STK nějakej aktivní šťoura prudit.
http://www.feliciaklub.cz/navody/zmena- ... inacu.html
Jedna technická, mám jednobod 50 kw, budu měnit vstřikovací jednotku. Vím že existují dva typy a to pro motorizaci 40kw a 50kw, co se stane pokud dám místo 50kw tu 40kw, bude tam nějaká citelná změna výkonu?
Kozel je nebezpečný zepředu, kůň zezadu, hlupák ze všech stran.
-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
a sekci motory je na to téma tak to pročti
- Majklaz
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím, mám dotaz, radši ho dám sem, v případě, že je hloupý
Můžu mít na předním skle nahoře neprůsvitnou fólii? Pokud ano, nevíte, jaké jsou povolené rozměry?
ano je předělaný čerpadlo z elektonicky ovládanýho na mechanicky ovládaný, to samý turbo už taky neovládá řídící jednotkap@vel píše:co znamená mTDI?To jsou TDI přendaný do starých aut (GI, GII,....) a je vykuchaná řídící elektrika motoru??
sem nejlepší tak nezáviďte
1.3 BMM kombi LPG
1.3 BMM kombi LPG
-
osobne
- Kontaktovat uživatele:
Na čelním skle nemůžeš mít nic, pokud to tam není z výroby a na předních bočních sklech také nic neprůhledného být nesmí.Thanquol píše:Zdravím, mám dotaz, radši ho dám sem, v případě, že je hloupýMůžu mít na předním skle nahoře neprůsvitnou fólii? Pokud ano, nevíte, jaké jsou povolené rozměry?