Problém se startováním

Bosch Mono-Motronik
135B, 136B
Ludas - FK

Problém se startováním

Příspěvek od Ludas - FK »

Čus borci, mám problém s Felicií 1,3 (95), nechce nastartovat. Startér točí, svíčky jsou nový a jiskru hází, rozdělovač jsem taky měnil, baterku taky, ale pořád nic. Když ten problém začal, tak mi to chytlo, ale hnedka zase chcíplo... a takhle dvakrát (tak jsem myslel imobilizér, ale tím to nakonec taky není). Svíčky jsou od benzínu, takže tam musí jít, navíc čerpadlo normálně hučí. Po 30ti vteřinovém startování to nakonec chytlo, museli jsme ale několikrát protůrovat a pak otáčky držely a v pohodě to jelo. Jenže jak to chcípnu, tak to zase nechytá. A nemůžu se spoléhat na to, že to chytne pokaždý po těch 30ti vteřinách, to by baterka za chvíli umřela, tak s tím nejezdím a chci to vyřešit. Motor je před výměnou oleje, moc ho tam není. Ale s tím to snad nijak nesouvisí. Může to být třeba podfouklé těsnění pod hlavou? Nebo nějaké jiné teorie? Předem díky...
Talla2xlccv
Kontaktovat uživatele:

Re: Problém se startováním

Příspěvek od Talla2xlccv »

píšeš po třiceti vteřinách zdechne to ale vypadá na imo pač tohle už jsem řešil na oktě 1 a po diagnostice vyšlo najevo že to byl ten imo jen muj názor zkus diagnostiku řekne ti hodně
p.s.
Kontaktovat uživatele:

Re: Problém se startováním

Příspěvek od p.s. »

skusil bych jinou zapalovací cívku a skouknul jestli dostatečně tlačí čerpadlo
Odpovědět