chtěl bych se zeptat, začal jsem poslouchat od předku, že v zatáčkách mi pravidelně lupe, praská něco od předku, nejspíše kloub jak tu tak čtu?
Zvuk nejde přímo od kola, ale slyším ho spíš od převodovky, takže vnitřní kloub, je to možný? Zvuky kov na kov, silné rázy.
Dělá to pouze když mám plyn, je jedno jak moc, ale pokud hodím neutrál žádný zvuky se neozvou, jen při zátěži.
Převážně do levých zatáček, když jedu do kopce je to trochu horší. Zvuk je podle rychlosti otáčení kol, když jedu pomalu (lup.....lup.....lup) Rychle ( lup.lup.lup)
Dneska ráno už to bylo horší, při zatáčení do leva se pocukával volant a byla cítit lehká neochota zatočit!
V přímém směru problémy nemám, to je auto tiché a reaguje jak má, nikde nic nevibruje apod.
Zvuky sem začal slyšet po tom, co lilo jako blázen, a pravidelně mi to v zatáčkách hrabalo.. Bohužel jsem zjistil že tam jsou gumy 10 let staré.
Takže všechno nasvědčuje tomu že je to vnitřní kloub na poloose? Nebo ještě nějaká jiná možnost to může být? Případně jak dlouho to ještě cca vydrží? Auto potřebuju denně.
Vůle na kolech znát nejsou.
Děkuju!