dotaz na toroidní nádrž-vleze?
-
roman - FK
dotaz na toroidní nádrž-vleze?
Dobrý den všem,uvažuji o koupi felicie,krátké nebo kombi,měla by být 1,3 50kw.Vlastním jednu lpg sadu s toroidní nádrží o rozměrech 600mm/200mm o celk. objemu 41.5l a chtěl jsem se zeptat jestli ta nádrž vleze do prostoru rezervy felicie,co jsem na netu našel tak mívají 580mm na šířku,tak mne zajímá když je o 20mm širší jestli vleze,nevíte někdo?Jinak sada je řízený podtlak elpigaz,cca 4roky v provozu.Děkuji za odpovědi
-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
-
jga - FK
Re: dotaz na toroidní nádrž-vleze?
Ano vleze,
ční cca 3cm nade dno. Mám ji a jsem spokojený.
Prostor okolo v kufru klidně zaplníš drobnostma (trojúhelník, nářadí, .....). Podlahu nemám zcela rovnou = 1/3 je o 3cm níže.
Ale pokud chceš mít pevnou podlahu, tak si musíš znova vytvořit - není problém.
S nádrží jsem spokojený snažím se tankovat po cca 350km a ještě mi plyn nedošel.
Plynky jsou u nás na "každém rohu." Jen si dej pozor v noci - to si už musíš vybírat, které jsou otevřené.
Honza
ční cca 3cm nade dno. Mám ji a jsem spokojený.
Prostor okolo v kufru klidně zaplníš drobnostma (trojúhelník, nářadí, .....). Podlahu nemám zcela rovnou = 1/3 je o 3cm níže.
Ale pokud chceš mít pevnou podlahu, tak si musíš znova vytvořit - není problém.
S nádrží jsem spokojený snažím se tankovat po cca 350km a ještě mi plyn nedošel.
Plynky jsou u nás na "každém rohu." Jen si dej pozor v noci - to si už musíš vybírat, které jsou otevřené.
Honza