Zdravím,
netrvalo to dlouho a Felicia mi nadělila další problémy a starosti.
Jednoho dne se mi nepovedlo nastartovat. Nic se neozývalo, pouze cvaklo relé u spolujezdce. Auto předtím stálo pouze den, den předtím jelo bez problémů. Napadlo mě, že je to baterka tak jsem ji změřil, voltmetr mi ukázal 9,8V, hodně jsem se divil. Neváhal jsem a baterku jsem tedy plně nabil, a rovnou ošetřil kontakty.
Druhý den, po namontování baterie však auto stále nestartovalo. V 2. poloze se vše chová jak má, pootočením do 3. polohy však pouze cvakne relé u spolujezdce a kontrolky na palubovce pohasnou (pouze slabý svit).
Baterka byla plně nabitá, proto jsem to zkusil ještě jednou. Podržel jsem klíč ve 3. poloze o něco déle, kromě cvaknutí se však začalo ozývat opakované cvakání o frekvenci i 3Hz odhaduji. Cvakání však neustalo ani na polože 2., současně zhasnou i hodiny při tom nepovedeném startování. Více nevím jak to popsat. Pořád to s něčím zlobí.
Tak snad se tu objeví někdo, kdo se s podobným případem již setkal a dokáže poradit.
Feldu mám jen chvíli, najeto 40km a již mi přinesla druhý problém, což je pro mě jako studenta po tak málo km docela zatěžující výdaj. Nestačím se divit, vždy se něco ze dne na den objeví. Asi tak.