Ahoj chlapci.
Potřebuju během hodiny vyzvednout nárazník v Praze. Člověk mi jede po D1čce do Roudnice, tak asi je zbytečný, aby jste někdo jel přes celou prahu.
Může mi někdo pomoct? Ozvěte se na 734023135
Děkuji.
Rosťa
Praha HELP ted!
- Skury
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Praha HELP ted!
Be in, be pirate. Pirates.cz + Škoda Felicia Fun 1̶.̶8̶T̶ - bude update
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
Re: Praha HELP ted!
...volané číslo neexistuje !!!
...bydlím blízko D1, mohu pomoci, ale v tel. čísle je asi překlep...
...kdyby něco, volej 605739808
...kdyby něco, volej 605739808
- Skury
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Já su debil, má tam být 724...
Nicméně děkuji, vyřešeno. TOhle bylo hodně akutní a hlavně do půl 12...
Děkuji moc i tak.
Nicméně děkuji, vyřešeno. TOhle bylo hodně akutní a hlavně do půl 12...
Děkuji moc i tak.
Be in, be pirate. Pirates.cz + Škoda Felicia Fun 1̶.̶8̶T̶ - bude update
...no to se holt stane zrovna jako na potvoru... byla velká náhoda, že jsem to zachytil a kdyby se tam nevloudila ta chybka, asi by se to na poslední chvíli stihlo, bydlím opravdu kousínek od D1 ...nevadí, třeba někdy příště, na Plzeň mám mnohé vazby a co se týká auta, jsem ve fázi hledání a pozvolného zvelebování, takže se třeba ještě setkáme při jiné příležitosti