co udělá felda když vyhodím střed. tlumič na výfuku
-
Pedross - FK
co udělá felda když vyhodím střed. tlumič na výfuku
ahoj všem , koupil jsem si koncový laděný výfuk i s tlumičem od wm sport ale na zvuku to moc nepřidalo jen to víc duní
co by to udělalo se spotřebou , s výkonem se zvukem když tam dám rovnou trubku a nebo když bych tam navařil rezonátor ? Všem moc díky za odpověd 
-
extremesharky - FK
Re: co udělá felda když vyhodím střed. tlumič na výfuku
No určitě ti to bude víc žrát, emise budeš mít jen tak tak a randal to určitě bude dělat větší. Nedelal bych to jestli to bude na silnici
- panjawa
- Kontaktovat uživatele:
Emise Ti zůstanou stejný, o ty se stará katalyzátor a ten je přeci hned u motoru a víc papat to bude, ale jen proto že si budeš užívat lepšího zvuku a tím pádem víc vytáčet motor, Jarda.
RIDE TO LIVE - LIVE TO RIDE
- SatandaS
- Kontaktovat uživatele:
přesně tak, já s tím prošel i přes STK 
-
Pedross - FK
k přemluvili jste mě , středák půjde pryč
díky
-
autocross - FK
-
ondrej256 - FK
taky ho tam nemám, a aspoň to má nějaký zvuk konečně. Jen ti dám jednu radu ohledně toho laďáku - nevystrkuj ho, schovej ho co nejvíc, aby nešel vidět. Když sem ho tam dal já tak mě trochu vyčuhoval, přálo štěstí a policejní kontrola mě upozornila abych ho dal pryč, že není homologovaný, tak sem ho schoval tak že by policisté museli moc ohýbat záda kdyby se chtěli podívat co tam je. Další 3 kontroly byly bez problémů i přesto že je to trochu hlučnější 
Zkusim se tu zeptat.
Mám na feldě laďák Laityng a ktomu průchozí střed (teď netuším jestli JP ) + katík sem tam nechal,zvuk je to docela pěkný ale je slyšet jen v nižších otáčkách,myslíte že kdybych dal místo laďáku jen průchozí trubku že by to bylo slyšet trochu více a hlavně ve vyšších otáčkách?Chtělo by to takovej ostřejší zvuk prostě no. Předem Děkuji za radu
Mám na feldě laďák Laityng a ktomu průchozí střed (teď netuším jestli JP ) + katík sem tam nechal,zvuk je to docela pěkný ale je slyšet jen v nižších otáčkách,myslíte že kdybych dal místo laďáku jen průchozí trubku že by to bylo slyšet trochu více a hlavně ve vyšších otáčkách?Chtělo by to takovej ostřejší zvuk prostě no. Předem Děkuji za radu
- Jura_Favorit
- Kontaktovat uživatele:
Trubku průměr 50 mm a více od hlavy motoru až po zadní nárazník a přeřveš i Tatru
A dej si to tam ještě před technickou 
Takže kat taky ven?
..Jak se to bude chovat bez katu?
- Jozan
- Kontaktovat uživatele:
Tady si to přečti, tu je o tom již psáno... http://www.feliciaklub.cz/forum/viewtop ... =52&t=7759
Mam na feldí svody FA, střed trubka a konec serie. Musiš jen navařit matku pro lambda sondu na svody. Zvuk trochu jinej, spotřeba jde, výkon nevim
mam 40 kw
Mam na feldí svody FA, střed trubka a konec serie. Musiš jen navařit matku pro lambda sondu na svody. Zvuk trochu jinej, spotřeba jde, výkon nevim