bzučak osvetlenia

fluzbrok - FK

bzučak osvetlenia

Příspěvek od fluzbrok - FK »

dobry den prajem, vcera sa mi stala taka sranda isiel som normalne autom vecer zapol som svetla klasika a jak som isiel vystupit zasa som svetla vypol otvorim dvere a zacal mi do toho hucat ten bzucak ktory bzuci iba ked ostanu zapnute svetla a sa otvoria dvere ... nechapal som ako to je mozne tak som skusal zapnut a nasledne vypnut svetla nastartovat zasa stopnut a zasa to robilo tak stala sa asi niekde chyba v spinaci predpokladam ... a ja by som sa chcel opytat kde ten bzucak najdem aby som ho dokazal bud odpojit alebo sa pohrat s tym .. schemu elektriky mam ja by som skor potreboval ci sa k nemu da dostat a ak ano tak priblizne ako ... vopred ďakujem za pomoc
emilio52
Kontaktovat uživatele:

Re: bzučak osvetlenia

Příspěvek od emilio52 »

No neříkej že nepoznáš odkud to bzučí ?
Jestli se nepletu tak to je pod přístrojovku nebo přímo na ní ,nejsem si teď úplně jistej,alespoň tak to mám já . ;)
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda
ObrázekObrázek
fluzbrok - FK

viem kde to bzuci ale chcel som trosku konkretnejsie nechcem tam rozoberat celu pristrojovku pre jeden bzucak tak radsej chcem vediet kde to je konkretne nech viem co mam rozobrat
Ziberek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ziberek »

Myslím že starší modely ten bzučak mají v pojistkove skrini a novejsi v přístrojove desce.(nevím 100%)
Nezapnul jsi omylem treba mlhovky? stací aby si je nevypnul a myslím ze potom bzučí i při vypnutych světlech.(Nekde jsem to tady četl.( Taky nevím 100%) :D
fluzbrok - FK

no keby som mal zapnute hmlovky tak mi svieti ta kontrolka na pristrojovke takze tie urcite nemam zapnute ... je to u pristrojovky lebo je topocut ze to ide z tamad preto som sa pytal nejake riesenie ako sa toho zvuku zbavit?:D
xmorfeuz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xmorfeuz »

ten bzucak je napajeny primo na desce ktera drzi budiky...takze jedine odpajet ?
Kova
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kova »

od 98 zpínač zadních mlhovek ....bzučí i při vypnutém zapalování s otevřenýma dveřma(edit: nesvítí žádná kontrolka) :salut:(vypnout zadní mlhovky) jestly nepomůže tak třeba dveřní spínač.
Naposledy upravil(a) Kova dne sob 24. lis 2012 19:43:45, celkem upraveno 1 x.
Felicie Combi 1.3 Mpi 50kW 2000....Octavia Combi 1.8T 4x4 110kW 2004......... Nikdy nejezdi rychleji než létá tvůj anděl strážný.
ferdamravenec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ferdamravenec »

no jestli ti opravdu svítí kontrolka zad mlhovky
MIC_BJUKENEN - FK

Příspěvek od MIC_BJUKENEN - FK »

ahoj me jse ta blbos ttaky pokazila poradto bzucelo tak sem to odpojil. ;)
hydrant

Příspěvek od hydrant »

fluzbrok, jak psal kova vypni si spínač "hmloviek" a je po p..., pokud ten bazmek píská tak nikdy nebude chyba v něm. Vždy je něco sepnutýho kolem a ten migrifič musí makat tak jak má ...
Danis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Danis »

mám problém s pojistkou, která je společná pro bzučák světel, přední pravé obrys. světlo a zadní pravé...když zapnu obrysové světlo při vypnutém zapalování a otevřených dveří, bzučák na 2s zabzučí a pak ticho, pojistka je KO a nesvítí výše zmíněná světla...už se mi to stalo během jednoho měsíce podruhé. V čem je problém? díky
Škoda Felicia Combi LXi - 1.3 MPi, r.v. 1997
2x airbag, alu kola 14" Magic2 vč. rezervy, parkovací senzory, folie 3M
Škoda Fabia Combi Ambiente - 1.2 TSI, r.v. 2011
6x airbag, alu kola 15" Antares, parkovací senzory, klima, ABS+ASR+ESP+asistent rozjezdu do kopce, SUNSET
Odpovědět