Problém s osvětlením zadní části
-
Pepinoo - FK
Problém s osvětlením zadní části
Ahojte, přestaly mi svítit (nejspíš ve stejný moment) zadní levé světlo, zadní levé zpátečkové světlo a obě brzdová světla. Zkoušel jsem povyměňovat pojistky, ale žádná změna. Žárovku jsem zkoušel vyměnit u levého zadního světla a nic. Stejně si myslím, že žárovkama to nebude, když např obě brzdovky přestaly svítit zároveň. Bojím se nějaké chyby v elektrice. Neví někdo, kde může být problém?
- Skury
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: Problém s osvětlením zadní části
Kostra, překlesaný kabel?
Be in, be pirate. Pirates.cz + Škoda Felicia Fun 1̶.̶8̶T̶ - bude update
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
-
Pepinoo - FK
no to já právě nevím, já se v elektorinstalaci prd vyznám. takže mi asi nezbývá než to dát někomu kdo se vyzná co?
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
pravděpodobná chyba je v průchodce pátých dveří .
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

- Skury
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Emilio: Nejsem si jistej, ale pokud nesvítí zadní světla, tak na to nemá vliv průchodka do 5.dveří...
Be in, be pirate. Pirates.cz + Škoda Felicia Fun 1̶.̶8̶T̶ - bude update
-
Pepinoo - FK
upřesnil bych že nesvítí pouze levé zadní světlo. pravé zadní svítí. brzdové nesvítí obě. jo a ještě levé zpátečkové nesvítí.
-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
otevři 5té dveře , ohni hřbet , a podívej se na to světlo , vyjmi celej štít žárovek , zahejbej svorkovnicí , hnědým kabelem
-
Pepinoo - FK
takže zadní světlo jsem vyřešil- byla to prasklá žárovka. ale ty brzdovky pořád nesvítí, plus nesvítí levé zpátečkové. zkoušel jsem pohýbat drátama, paticí a nic. ty brzdovky by mohly být vadným spínačem pod brzdovým pedálem ne? jenže to já neumím vyměnit 
-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
spínač je tam našroubovanej , jde vyměnit lehce
-
Pepinoo - FK
A brzdovej pedal normalne zvednout?a ten spinac je primo pod nim jo?jestli tomu dobre rozumim
-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
pedál necháš bejt , jenom koukni kde je čep pedálu a tam je spínač
spínač brzdových světel je zašroubovaný nad pedálem, vedou k němu dva dráty zakončené konektory. Ty stáhni a propoj je. Pokud se světla rozsvítí, tak je vadný spínač, pokud ne tak bude problém jinde. Je zbytečné nejdříve vytahovat spínač ...
A ještě malá připomínka - zadní koncové světlo na každé straně tvoří dvě žárovky, jedna samostatná 5W a druhá dvouvláknová 21/5W, kde 5W je pro koncové světlo a 21W pro brzdu. Takže pokud nesvítí zadní koncové světlo vůbec, tak budou v háji dvě žárovky.
A ještě malá připomínka - zadní koncové světlo na každé straně tvoří dvě žárovky, jedna samostatná 5W a druhá dvouvláknová 21/5W, kde 5W je pro koncové světlo a 21W pro brzdu. Takže pokud nesvítí zadní koncové světlo vůbec, tak budou v háji dvě žárovky.
-
Pepinoo - FK
Tak problém se světly je vyřešen. Děkuji všem, co přispěli do mého tématu.