D -> TD -> TDI

AEF
MIC_BJUKENEN - FK

D -> TD -> TDI

Příspěvek od MIC_BJUKENEN - FK »

ahoj mam naftovou felinku a chtel jsem jse zeptat jak ji predelat na turbodiesel?delal to nekdo nebo maté nejaky navod?vim ze jse musi dat cerpadlo serie nestiha.nebo bylo by tezke rovnou udelat tdi?co vse jse musi vymenit a z keryho motoru presne (pocitam golf)?
103457
Kontaktovat uživatele:

Re: D -> TD -> TDI

Příspěvek od 103457 »

Neporadím ti, jak udělat z tvojí feldy letadlo, ale poradím ti
:hledej:
http://www.feliciaklub.cz/forum/viewtop ... 23&t=28029
MIC_BJUKENEN - FK

ahoj asis to myslel dobr eale poradils na prd,o TDI tam neni vubec nic. :D :(
103457
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 103457 »

Jen hledej šmudlo, pročti si celou 1,9D
MIC_BJUKENEN - FK

hledam a nic nenachazim!kdyz napisu do toho policka nahore TDI tak jse zobrazi but nesouvisejici veci ze ma nekdo passata nebo golfa tdi nebo sporadicky ze jse vymeni cely moto rale me zajima prestavba!taky jsem jse dival ze ty dieselovou felinku nemas tak proc me vubec pises kdys nemas zadne zkusenosti? :D
tak prosim odted jenom k veci dekuji
103457
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 103457 »

Neradím ti, jako majitel motoru 1,9D, ale jako moderátor a ikdyž zde motor 1,9TDI ve feldě nikdo nemá, tak by ses mohl dočíst, že 1,9 má vstřik do komůrky, ale TDI je přímovstřik, takže, jak by si to chtěl asi udělat?? Složitě dopasovat nějakou hlavu z TDI ?
Ten smajlík používej hledání platí všude po celém klubu, nikoliv jen na topicy Agregát 1,9.
http://www.feliciaklub.cz/typy-motory-19.html
ferdamravenec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ferdamravenec »

hledáš a nenacházíš ? = hledáš nedostatečně
neznamená že když někdo nemá D že nemá zkušenosti , že ti nemůže poradit , krom toho mod má +- všeobecný přehled
a vtom odkazu co ti byl napsám je spousta dalších odkazů
kouknul jsem do toho a během dvou minut jsem našel co ty chceš vědět , takže to tam je
MIC_BJUKENEN - FK

ano treba pouzi tnejakou jinou hlavu coz kdybys mel nejake zkusenosti treba bys vymyslel takle je to onicem. :D to sou prave ty upravy plno veci na pohled nepasuje ale muze jse to nejak vyresit to je kouzlo techniky.no jak sem psal odted jenom k veci dekuji,kdo ma co rict k tematu podme a nec ovymyslime,honimiri honici ega bez zkusenosti jse muzou urcite realizovat nekd ejinde.
MIC_BJUKENEN - FK

ahoj o prestavbe na tdi fakt nen inikde nic hledal jsem dobre!trvam na tom
Luka$
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luka$ »

jen si na tom trvej, kdyz ti to pomuze :hlava:
Luka$
administrátor
http://www.feliciaklub.cz

Ty znáš mé cesty a silnice a víš, že mnoho lidí jezdí nerozumně a lehkomyslně. Dej, ať mezi ně nepatřím, ale ať jsem ke každému zdvořilý a laskavý. Dej, ať se nestanu vrahem, a pomáhej mi, abych se vrátil zdráv a beze škody pro druhé i pro mne.
ferdamravenec
Kontaktovat uživatele:

je to tam , napsáno z kterého motoru použité věci , + možnost kontaktovat toho kdo to dělal
a na rovinu kdo s tím má zkušenosti si taky něco nechá pro sebe (za poplatek udělá/upraví , poradí , ....atd , páč na svý pokusy vyházel nějaký prachy který tudíž , resp aspoň něco , bude mít možnost dostat zpět )
Skury
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skury »

MitchBukanon: Laskavě se hoď do klidu...

Za prvý bys měl vědět, co za motor je 1.9D a co 1.9TDI. Jediný, co mají společnýho, tak je palivo. Přestavba na TDI je totální nesmysl, to nejde. Pokud nechceš měnit motor, tak dává jakž takž smysl přestavba na 1.9TD. A o tom tu již diskuze je.

Za druhý pokud máš nějaký problém nebo ti nevyhovují odpovědi moderátorů (evidentně nikdo jiný zde ani nemá zkušenosti s přestavbami dieslů), tak můžeš taky hledat jinde... např německá a americká fora vwvortex.com, skodacommunity.de...
Be in, be pirate. Pirates.cz + Škoda Felicia Fun 1̶.̶8̶T̶ - bude update
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
ferdamravenec
Kontaktovat uživatele:

od MIC_BJUKENEN » pát 23. lis 2012 17:57

za část tvýho příspěvku , by jsi na jiným foru dostal RCG
MIC_BJUKENEN - FK

Skury píše:MitchBukanon: Laskavě se hoď do klidu...

Za prvý bys měl vědět, co za motor je 1.9D a co 1.9TDI. Jediný, co mají společnýho, tak je palivo. Přestavba na TDI je totální nesmysl, to nejde. Pokud nechceš měnit motor, tak dává jakž takž smysl přestavba na 1.9TD. A o tom tu již diskuze je.

Za druhý pokud máš nějaký problém nebo ti nevyhovují odpovědi moderátorů (evidentně nikdo jiný zde ani nemá zkušenosti s přestavbami dieslů), tak můžeš taky hledat jinde... např německá a americká fora vwvortex.com, skodacommunity.de...
ahoj ano TD tady je tostebou musim souhlasit taky jsem jsi jiprecetl proto vimo tom cerpadle. :) takze jse na tdi asi vykaslu celej motor jseme menit nechce a je to nelegalni jestevic.
MIC_BJUKENEN - FK

ferdamravenec píše:od MIC_BJUKENEN » pát 23. lis 2012 17:57

za část tvýho příspěvku , by jsi na jiným foru dostal RCG
ahoj no vidis tak jsi to jiny forum uzi. ;)
buly - FK

Příspěvek od buly - FK »

prosím tě aspoň nepiš furt JSE to J tam nepatří... viz druhá třída ZŠ
MIC_BJUKENEN - FK

ahoj takuz pracuju na TD ani jsem necekalj ak rychle jse sezenou dily na to. :) atak me to nakoplo zetam tech uprav bud evic! :salut:
Odpovědět