Podivné jednání

pokec o všem možném i nemožném
Velda

Podivné jednání

Příspěvek od Velda »

Čaute, mam takovou zajímavost.
Kamarádce včera pozdě večer hodilo myšku PPLko, odřelo ji bok a ujelo. Dneska rano šla na Policii, věděla co to bylo za auto, má i SPZ.
Na policii jí řekli že ONA muže dostat 10 000 pokutu a mužou ji vzít papíry.
co to je za hovadinu?
Skury
Kontaktovat uživatele:

Re: Podivné jednání

Příspěvek od Skury »

A jaký důvod toho, aby dostala pokutu?
Be in, be pirate. Pirates.cz + Škoda Felicia Fun 1̶.̶8̶T̶ - bude update
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
Velda

Příspěvek od Velda »

Dle mého státní ochrana proti pojišťovacím podvodům nebo co já vim... Mladá holka jim tam brečí že to je tátovo auto a oni na ni ještě takhle...
Jura_Favorit
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jura_Favorit »

Jestli on třeba nebude problém v tom, že
Velda píše:včera pozdě večer ....... Dneska rano šla na Policii
Měla zavolat švestky bezprostředně po nehodě a na místo nehody. Takhle s křížkem po funusu, po opuštění místa nehody a s časovým odstupem, v tom nic vysloveně podivného nevidím... :cyclops:
Škoda Favorit 1.3 MPi (136 GLXi) MOTOR EXCEL - profil, rajče.net
Škoda Favorit Pick-up 135 LX
Škoda Favorit 135 L
Škoda Octavia combi 1.9 TDI elegance
Škoda Superb combi 2.0 TDI 4x4 SCOUT - daily car
TIW
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TIW »

Každopádně PPLkaři jsou někteří dobré 3,14če, jeden mi onehdá vyloženě skočil s dodávkou z vedlejší na hlavní před auto a když jsem na něj zablíkal, tak to zadupl, vyskočil, stoupl si mi před auto a snažil se na mě něco hulákat, tak jsem ho i s dodávkou objel z prava, páčto jsem na jeho veselé povídání neměl vůbec náladu, on se napakoval do dodávky a pak za mnou asi čtvrt hodimy jezdil po městě a to jsem si ho vodil různýma vedlejšíma uličkama :lol: Od jisté doby si raději zásilky nechám posílat poštou, abych neživil takové trotly :roll:

Každopádně bych zkusil kontaktovat i PPL, protože na té dodávce (ikdyž oni mají ty šroty bohužel celkem dobité) mohla být taky škoda a zaměstnavatele by mohlo zajímat, jak se k jeho vozovému parku chovají jejich zaměstnanci a jaké dělají firmě "dobré jméno" ;)
ObrázekObrázek
Atnarfus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atnarfus »

Policajtům se do toho nechce, tak dělají bubáky.
osobne
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od osobne »

Beztak se ožrala, vybourala a protože byla pod vlivem, tak to chce nahlásit až druhý den. :roll:
Velda

Příspěvek od Velda »

ale hovno
Velda

Příspěvek od Velda »

Atnarfus píše:Policajtům se do toho nechce, tak dělají bubáky.
jo to si taky říkám :D
Honza9007 - FK

Příspěvek od Honza9007 - FK »

TIW: problémem je, že ty dodávky nepatří PPLce, ale jsou to živnostníci, kteří jezdí na vlastní triko. Možná by ti dokázali na místním depu říct, kterej řidič to byl, ale to spíš pochybuju. Tyhle kluci (a holky) drží basu, neb mají málo peněz za blbou práci :hlava: (ale na druhou stranu je nikdo nenutí tuhle práci dělat ;) )

osobne: ty jsi kus degéna, to svět opravdu neviděl :roll:

Velda: zkusil bych se obrátit na místní depo (seznam najdeš na webovkách pplky) a tam to nahlásit. Buď se ten dotyčný sám přizná, anebo bude mít slečna smůlu (jakmile nebude mít důkaz, tak se za 1) nikdo nepřihlásí a za 2) se s tím nikdo zabývat nebude). Takže asi nejspíš bude mít smůlu :(
Kdyby u toho byli svědci, další cestující v autě, náhodní kolemjdoucí apod. a měla by na ně kontakt/výpovědi, tak se s tím dá něco dělat i přes PČR ;), ale jinak nee
RAIMMI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RAIMMI »

hlavbně byla chyba že to nahlásila až druhej den... podle mě už s tím teď nikdo nic neudělá... když se stane nehoda i když viník ujel mají se zavolat PČR hned a né až druhej den, to už se těžko sháněj důkazy a prokazuje jak se to stalo...
Velda

Příspěvek od Velda »

Kamarádka naštěstí svědka má, spolujezdkyni. Tak uvidime jak to dopadne... zatim se nic neděje :roll:
RAIMMI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RAIMMI »

takovej svěděk se u nehody ani jako svědek v 99% nebere, berou to že jej může tvoje kamárka ovlivnit, svědek co za něco stojí je cizí co stál třeba opodál apod.
Jura_Favorit
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jura_Favorit »

RAIMMI píše:hlavbně byla chyba že to nahlásila až druhej den... podle mě už s tím teď nikdo nic neudělá... když se stane nehoda i když viník ujel mají se zavolat PČR hned a né až druhej den, to už se těžko sháněj důkazy a prokazuje jak se to stalo...
Tak tak, to je to, o čem jsem tu psal hned zkraje...
Ale né, to přece nehraje roli, Policie je banda neschopných sviní a líných hovad, nechce se jim do toho, spiknutí s pojišťovnami atd... To je holt ta česká (de)mentalita :roll: Přitom by stačilo držet se vyhlášky, §47 Dopravní nehody, a tudíž řešit problém okamžitě tak, jak se řešit má, a ne jít se na to napřed vyspat a teprve pak teda začít něco řešit a ještě se rozčilovat na internetu... Kdyby je zavolala hned k nehodě, tak jak to stanovuje vyhláška v případech, že je škoda nižší 50000 kč, ale účastníci se nedohodnou (což se nedohodli, když druhý účastník ujel), měla by klid a švestky to normálně řešily jako kteroukoliv jinou nehodu... Co z toho plyne? Ujetí viníka od nehody je samozřejmě samo o sobě problémem, ale ještě větší problém si z toho holt udělala ona sama a spíš než podivné jednání Policie je podivné jednání její. Čímž se nesnažím někoho urážet, chápu, že v tom mohla hrát roli třeba nezkušenost nebo stres (a víme, jak takové situace některé naše drahé polovičky zvládají :D ), ale tak to prostě je.
Samozřejmě další věc je, jestli to celé vůbec proběhlo tak, jak je to tady v těch kusých informacích popisováno, ale to už je na svědomí zúčastněných, mně je to fuk..
Škoda Favorit 1.3 MPi (136 GLXi) MOTOR EXCEL - profil, rajče.net
Škoda Favorit Pick-up 135 LX
Škoda Favorit 135 L
Škoda Octavia combi 1.9 TDI elegance
Škoda Superb combi 2.0 TDI 4x4 SCOUT - daily car
RAIMMI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RAIMMI »

tak tak ;)
Odpovědět