Na tento úkon som potreboval:
špachtlu, jemný šmirgel, riedidlo, handričku, ceruzku a 3D logo nálepku(3€)
Špachtlov som odstránil hrubé pozostatky lepidla po predchádzajúcom znaku.
Šmirglom som zdrsnil povrch na ktorý sa bude lepiť znak a taktiež odstránil pozostatky zo zvyšného lepidla.
S riedidlom na handričke som úplne očistil a odmastil plochu kde sa nachádzal starý znak.
Plocha na ktorú som znak lepil bola väčšia ako samotný znak. Znak som teda od oka priložil do stredu tejto plochy tak aby mi z každej strany ostalo približne rovnako miesta a bol čo najlepšie vycentrovaný. Aby bol znak v rovine s autom určil som si záchytné body podľa ktorých som znak vyrovnal. Ja som sa zameral na vrchy kvietkov ktoré sú z oboch strán znaku a tie som pomocou priloženia ceruzky zarovnal spolu s lištami na prednej kapote.
Znak som jemne obkreslil ceruzkou aby som vedel kam ho nalepiť. Aby som nestratil rovinu spravil som si čiarku ktorá prechádzala znakom aj plochou na ktorú sa bude znak lepiť. Pre vyššiu presnosť som si takéto čiarky spravil tri. (pri zaznačovaní treba dávať pozor aby sa so znakom od zamerania vôbec nepohlo)
Po týchto krokoch som nálepku opatrne nalepil na plochu podľa zameraných bodov. (na fotke vidno aj zamerané čiary, tie sa dajú potom jednoducho zotrieť)
Tadá