Polopřepis - placené parkovací zóny Praha

pokec o všem možném i nemožném
Fariel - FK

Polopřepis - placené parkovací zóny Praha

Příspěvek od Fariel - FK »

Zdravim všechny feldaře mám před sebou nastávající problém,

Budu kupovat feldu na dočasný polopřevod.. ale prodávající je z jiného města.. problém je v tom že tu na úřadě prý chtěj techničák a občanku když budu žádat o parkovací kartu rezidenta na modrou zónu ... Dají mi to když techničák nebude na mně? ( že bych ukázal třeba kupní smlouvu). Děkuji předem za odpověď.. a pokud už se tu někde něco podobného řešilo, použil jsem hledání ale co se týče klíčového slova parkování ve všemožných formách a zóna ve všemožných formách našel jsem jen hromadu zmínek o neparkujících autech a deformačních zónách :D. :rendeer:
osobne
Kontaktovat uživatele:

Re: Polopřepis - placené parkovací zóny Praha

Příspěvek od osobne »

No právě že v techničáku je ten převod zapsanej, akorát není dokončenej, každopádně tam bude uvedeno, že to vozidlo je vedeno na tebe. Akorát není převod dokončen a ORV bude procvaknut a veden ještě na toho původního provozovatele a po deseti pracovních dnech bude neplatný. Od té doby ti pak hrozí pokuta za to, že jsi nenahlásil v registru vozidel změnu zapisovaných údajů.
Fariel - FK

A co když auto už je v polopřevodu dávno předtím a já nejsem nikde uveden kromě KS ?
Badd

Příspěvek od Badd »

.....
Naposledy upravil(a) Badd dne stř 17. bře 2021 19:03:33, celkem upraveno 1 x.
Fariel - FK

To jsem si přesně myslel, díky.. Problém je že je to odhlášený na pana A kterej to prodal panu B a ten to prodal mě. A já nemám v plánu mít auto s cizíma papírama a tak to chci mít na sobě, včetně toho že rád zatáhnu i ten ekopoplatek. Tak doufám že to snad nějak půjde a přinejhorším snad když přijdu an uřad ukažu kupní smlouvu a řeknu že to chci na sebe a že zatáhnu eko tak mi to snad napíšou ne? Však by šli proti sobě.
Odpovědět