Spotřeba 1,3 MPi 50/40kw

Simos 2P
135M, 136M
Rambo-x
Kontaktovat uživatele:

Spotřeba 1,3 MPi 50/40kw

Příspěvek od Rambo-x »

Předem než jsem se rozhodl založit toto téma,prohledal jsem zdejší fórum zadáním slov spotřeba,nebo spotřeba 1,3 a nic moc mi to neukázalo,spíše jenom útržky z různých témat,ale nic uceleného......takže,zajímaly by mě zkušenosti více lidí se spotřebou tohoto motoru,zakládám to proto,jelikož spotřeba mého motoru se mi zdá poměrně vysoká a rád bych se z více zkušeností dozvěděl jestli je to normální či nikoliv a za druhé mě to prostě zajímá

Takže začnu já sám....motor 1,3 MPi 50kw,snížená hlava,chip tuning cca 57kw na brzdě
....mimo město 6,5
....město 8,5
....dálnice 9
....kombinovaná 7,2
Nijak moc ekonomicky nejezdím,ale vyloženě stylem brzda plyn taky ne
lord_sef - FK

Re: Spotřeba 1,3 MPi 50/40kw

Příspěvek od lord_sef - FK »

takze ja mam spotrebu na benzin kombinovanou cca 6,8 litru benzinu, 7,2 litru v plynu ... jezdim jak kdy a hlavne podle toho jak pospicham.... ale vicemene tyhle hodnoty sedi... jinak pri dalnicni jizde cca 135-140 stabilnich mam spotrebu cca 8 litru plynu. Vsude se snazim jezdit jakstaks s rozmyslem - to znamena kdyz vidim ceduli obec, tak uz nejak razantne nepridavam, kdyz vidim ze je kolona aut tak to necham dojet... ale jak kdy a jakou mam naladu...
GrounZero - FK

Příspěvek od GrounZero - FK »

já sem ted podle palubáku měl spotřebu 7.8l se 4mi lidmi v autě při cestě z český lípy do prahy a zpět, cca. 180km, byl jsem u automechanika, ten mi řekl žře lambda je KO, takže si myslím že takovou spotřebu zapříčinila právě ta lambda
Ziberek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ziberek »

Já mam 1.3Mpi 40 kw a podle palubáku jezdím přes leto kolem 6.5 l/100km a to jezdím celkem kratkou trasu 10km do prace a zpet.(občas nejaka delší trasa).Jezdím stylem dopravit se z bodu A do bodu B ,ale brzda nejsem :D .Ted přes zimu zacina spotřeba stoupat. :salut:
ferdamravenec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ferdamravenec »

dovolil jsem si zkkopírovat : 3. Před vložením nového příspěvku se nejdřív přesvědčte, zda-li se již podobné téma ve fóru nenachází. Jestli ano, pokračujte v existující diskuzi přidáním svého dotazu pomocí tlačítka |ODPOVĚDĚT|.

do 30, vteřin

http://feliciaklub.cz/forum/viewtopic.php?f=21&t=3404
http://feliciaklub.cz/forum/viewtopic.php?f=21&t=7085
Jura_Favorit
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jura_Favorit »

fm: u tohoto zakladatele topicu už by člověka nemělo překvapit vůbec nic :mrgreen:
Škoda Favorit 1.3 MPi (136 GLXi) MOTOR EXCEL - profil, rajče.net
Škoda Favorit Pick-up 135 LX
Škoda Favorit 135 L
Škoda Octavia combi 1.9 TDI elegance
Škoda Superb combi 2.0 TDI 4x4 SCOUT - daily car
Rambo-x
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rambo-x »

Název toho druhého tématu,tj spotřeba 1,3 MPi jsem zadával do vyhledávání a neukázalo to nic.....můžu dát link jak se mi to zobrazuje :pale: .....a ten první se netýká přímo jen motoru 1,3 MPi a taky jsem jej nenašel.....hledal jsem asi 10 minut
Rambo-x
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rambo-x »

Tak jo,takto
http://www.feliciaklub.cz/forum/search. ... +1%2C3+MPi
Zobrazí se mi tam jen můj dotaz co jsem tam dával a nahoře v tom vyhledávači se objeví nějaké +spotřeba 1+ 3+....takže se omlouvám jestli jsem to založil zbytečně
Rambo-x
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rambo-x »

Jura_Favorit píše:fm: u tohoto zakladatele topicu už by člověka nemělo překvapit vůbec nic :mrgreen:
Juro,můžeš mi prosím vysvětli co konkrétně proti mě máš....jen mě to tak zajímá
ferdamravenec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ferdamravenec »

dovolím si odpovědět za juru , jestli to nebude tím že už jsi založil několik témat která tu jsou , toto forum jede už nějakej pátek , a opravdu se zde nedá nenajít vhodné téma , opravdu se , vpodstatě nemůže vyskytnout závada která tu není popsaná
Kuladmin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kuladmin »

Nevim proc porad resite spotrebu ta bude u kazdeho jina - jiny styl, jine trasy , jine kopce atd atd atd je tam tolik hledisek ze nema cenu todle resit..

Leda ze se sejdete nekde na okruhu a vsichny budete jezdit stejna kolecka pri stejnych rychlostech stejnych zarazenych stupnich atd atd

Naco tyto temata.....

Vic asi neni treba psat. Leda nekdo ze si chce honit triko za kolik to umi jezdit. Ja mam z kopce klidne i 0 spotrebu a tu muzete mit taky - to je jedina stejna spotreba u vsech tehle aut.
Rambo-x
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rambo-x »

ferdamravenec píše:dovolím si odpovědět za juru , jestli to nebude tím že už jsi založil několik témat která tu jsou , toto forum jede už nějakej pátek , a opravdu se zde nedá nenajít vhodné téma , opravdu se , vpodstatě nemůže vyskytnout závada která tu není popsaná
Ale já jsem se neptal na závadu,já jsem se ptal na to,jakou asi spotřebu mají tyto motory,a chtěl jsem názor více lidí.......opravdu jsem hledal jestli to tu není ale asi mi to vyhledávání nějak blbne :pale:
Odpovědět