Problém s termostatem
Re: Problém s termostatem
U mě se jedná o zázrak. Já to doteď ohříval nějakých 15-20km a drželo jen 76^C. Přitom chladič byl studenej. Zde se jedná opravdu v mém podání skoro o zázrak. Proto jsem si na zimu pořídil tu přední clonu. Protože v servisu te´d zapomněli zapojit čidlo pro sepnutí větráku, tak uvidíme co v po ráno bez clony.
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Dnes jsem při -10 zkoušel jak pracuje nový termostat. Po čtyřech kilometrech to bylo na devadesáti i bez nějaké clony na chladiči.
Zásadní ale je, že jsem měl vypnuté topení. Kdybych valil topení naplno, tak by se to ohřálo podstatně déle.
Zásadní ale je, že jsem měl vypnuté topení. Kdybych valil topení naplno, tak by se to ohřálo podstatně déle.
Já dnes ometení a skla asi 4min na volnoběh a je pravda, že asi po 3km tam bylo už 70^C i s topením. Dobrý výkon, ale dekl jsem dnes vrátil. V tomto počasí to bude spíše k užitku, montáž\demontáž je otázka asi 3min a vejde se kráně do toho prolisu vedle rezervy. I v této zimě se při poskakování po Praze občas sepne větrák a i s deklem ještě před mrazem to nikdy nevylezlo s deklem do červeného (krom prvního pokakování po servisu, kdy nebylo zapojeno zpět čidlo). Prostě jen pro ten pocit, že to bude lepší. Stejně ještě 2dny až týden mrazů, než i méněbojácní také zazimují auta a pak toho poskakování do Května ubude.
-
tronda - FK
když termostat oterírá tak se vysouvá pouze ta lesklá tyčinka? a o kolik mm se má vysunout?
-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
xxxx 8mm
-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
na volno jo , jinak je termostat opřenej v komoře tyčkou do příčky víka a pak se odsouvá ta část za který trčí ta tyčka
-
tronda - FK
mám problém s termostatem, koupil jsem nový (SWAG) ale vydržel 14 dní a přestal otevírat tak jsem koupil nový (taky SWAG) a vydržel o týden dýl. Může to být shoda náhod že bych trefil na dva zmetky nebo mám hledat chybu jinde?
- 00Inferno00
- Kontaktovat uživatele:
Může být, kolega tak na Laguně vystřídal tři 
VW Golf IV 1.9TDI PD ARL 192PS 401Nm powered by TDIfun, EGR-off, TT puky, Strongflex dogboneVici píše:...ARL je král mezi TDI na platformě G4...
VW Passat Variant B8 2.0TDI Dynaudio