Špatná elektrika

Sem vše ostatní co se nevejde jinam
marty.23 - FK

Špatná elektrika

Příspěvek od marty.23 - FK »

Ahoj,
prosím Vás mam dotaz, blbne mi ve Feldě nejspíš elektrika, nebo kdoví co. Při včerejší jízdě se mi na krátkou dobu zasekly stěrače, zasekly se v půlce skla a nefungovaly, pak po nějaké době se zase rozběly. Dneska mi dokonce nechtěla ňákou dobu startovat, takže mě kamarád musel rozlačovat, přibližně po půl hodině, jsem Feldu zkoušel startovat znovu a startér se mi rozběhl v pohodě. Dále mi nesvítí světlo v kufru a osvělení větrání/topení na přístrojové desce, ale občas to osvětlení té př. desky jenom problikne. Moc Vás odborníky prosim o radu.
emilio52
Kontaktovat uživatele:

Re: Špatná elektrika

Příspěvek od emilio52 »

Zkontroluj jestli nemáš volnou některou svorku na baterce , nebo i v pojistkovce.
Zkráta zkontrolovat vše .
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda
ObrázekObrázek
Jura_Favorit
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jura_Favorit »

K té kontrole si vezmi rovnou i multimetr a kromě toho si také tady zkus i něco přečíst, všelijaké závady v elektroinstalaci nebo problémy s dobíjením se tu řešily přinejmenším milionkrát..
Škoda Favorit 1.3 MPi (136 GLXi) MOTOR EXCEL - profil, rajče.net
Škoda Favorit Pick-up 135 LX
Škoda Favorit 135 L
Škoda Octavia combi 1.9 TDI elegance
Škoda Superb combi 2.0 TDI 4x4 SCOUT - daily car
Aleš

Příspěvek od Aleš »

žlutý drát na starteru.
Učit se ...učit se.... učit se...., říkal jeden pán si myslím, že mu říkali Lenin :-)
ferdamravenec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ferdamravenec »

a k tomu osvětlení topení , rozdělat (navodů zde na foru je) kontkt nobo žárovky

osv kufru , do r 96 musí svítit obrysovky , pznáš to že na světýlku je spínač , pokud tam není spíná to zámek kufru , špatně nastavený nebo přerušený drát v průchodce 5tých dveří
marty.23 - FK

Příspěvek od marty.23 - FK »

Díky moc všem! :) o víkendu na to mrknu pořádně :)
Odpovědět