Ahoj,
prosím Vás mam dotaz, blbne mi ve Feldě nejspíš elektrika, nebo kdoví co. Při včerejší jízdě se mi na krátkou dobu zasekly stěrače, zasekly se v půlce skla a nefungovaly, pak po nějaké době se zase rozběly. Dneska mi dokonce nechtěla ňákou dobu startovat, takže mě kamarád musel rozlačovat, přibližně po půl hodině, jsem Feldu zkoušel startovat znovu a startér se mi rozběhl v pohodě. Dále mi nesvítí světlo v kufru a osvělení větrání/topení na přístrojové desce, ale občas to osvětlení té př. desky jenom problikne. Moc Vás odborníky prosim o radu.
Špatná elektrika
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: Špatná elektrika
Zkontroluj jestli nemáš volnou některou svorku na baterce , nebo i v pojistkovce.
Zkráta zkontrolovat vše .
Zkráta zkontrolovat vše .
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

- Jura_Favorit
- Kontaktovat uživatele:
K té kontrole si vezmi rovnou i multimetr a kromě toho si také tady zkus i něco přečíst, všelijaké závady v elektroinstalaci nebo problémy s dobíjením se tu řešily přinejmenším milionkrát..
žlutý drát na starteru.
Učit se ...učit se.... učit se...., říkal jeden pán si myslím, že mu říkali Lenin 
-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
a k tomu osvětlení topení , rozdělat (navodů zde na foru je) kontkt nobo žárovky
osv kufru , do r 96 musí svítit obrysovky , pznáš to že na světýlku je spínač , pokud tam není spíná to zámek kufru , špatně nastavený nebo přerušený drát v průchodce 5tých dveří
osv kufru , do r 96 musí svítit obrysovky , pznáš to že na světýlku je spínač , pokud tam není spíná to zámek kufru , špatně nastavený nebo přerušený drát v průchodce 5tých dveří