Pojďte si postěžovat,pokecat...
- hromyblesky
- Bydliště: Region razovitý ,tam někdo primo uprostřed mesta Ostravy,bo je to tu fajne cyp.
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pojďte si postěžovat,pokecat...
a ted tu o červené karkulce prosím..........
synku lampy tu pálí,,,, neony blikaj na cestu...
FAKJU BIČ
FAKJU BIČ
za vsim hledej pravidlo 7 a 15VAUXHALL píše:Me by zajimalo kde bys to chtel jeste snizovat,kdyz motor je 12cm nad zemi
- Jura_Favorit
- Kontaktovat uživatele:
Moc bych za to nedal, že ten nádor ani Felicii nemá - otravuju na Feliciaklubu, tak mám Felicii, otravuju na Seatfóru, tak mám Seata, otravuju na K-reportu, tak jsem režijkář a jezdím vlakem, otravuju na fóru chovatelů králíků, tak mám králíky a tak dále, a tak dál...a13sh píše:A nekteri si stale nedaji rict,aby teto pravnicky (ne)vzdelane osobe,ktera jezdi ve zhnile felicii neodepisovali.
- 00Inferno00
- Kontaktovat uživatele:
Jura:

VW Golf IV 1.9TDI PD ARL 192PS 401Nm powered by TDIfun, EGR-off, TT puky, Strongflex dogboneVici píše:...ARL je král mezi TDI na platformě G4...
VW Passat Variant B8 2.0TDI Dynaudio
-
selle - FK
Osobne.
"Neříkej vždy co víš,ale vždy se snaž vědět,co říkáš(píšeš).
To Ti pořád nedochází,že jsi všem jen pro smích.Bud chlap a už si to přiznej.
"Neříkej vždy co víš,ale vždy se snaž vědět,co říkáš(píšeš).
To Ti pořád nedochází,že jsi všem jen pro smích.Bud chlap a už si to přiznej.
-
lord_sef - FK
nenadavejte nesvepravnemu, neni to hezke a on za to nemuze

- Jura_Favorit
- Kontaktovat uživatele:
My nenadáváme, my jen nazýváme věci pravými jmény 
-
osobne
- Kontaktovat uživatele:
Ztratili jste argumenty, tak začínáte s osobními invektivami. Raději příště pište k meritu věci, ať nejste OT. 
osobně: když teda nemají mrhat prostředkama tak za co si je prostitutka platíme ??? Je to jen o tom že pomáhat a chránit v půl šesté ráno chrní na služebně a je jím líno zvednout svoje dupky 
zasloužily by na..at na ruce a nepustit k vodě
- TIW
- Kontaktovat uživatele:
Ale no tak pánové, každý cirkus má svého šaška, tak už se s tím smiřte 

sry za prostitutku, jednoho takového favorita sem dneska skoro sestřelil u Karolíny v Ostravě, panáček moc neřešil že jede po vedlejší asi byl zaměstnaný telefonem u ucha. Když sem ho pak dojel na světlech tak mi ještě vynadal že co si to dovoluju 
- a13sh
- Kontaktovat uživatele:
Nekde tu resil svoji plecku pred STK,zhnila na sracky,okna tmavsi jak tma (samo domo bublino efekt)Jura_Favorit píše: Moc bych za to nedal, že ten nádor ani Felicii nemá
-
Honza9007 - FK
Z jiného soudku...
Představení nové Octavie III
http://auto.idnes.cz/odhaleni-nove-skod ... aktual_fdv
Představení nové Octavie III
http://auto.idnes.cz/odhaleni-nove-skod ... aktual_fdv
-
Honza_t
- Kontaktovat uživatele:
Jako asi si zvyknu, ale vypadá to jak nějaká čína/korea za pár korun. Styl oktávie už se úplně vytrácí
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Mě to připomíná trochu BMW. Ještě pamatuju, jak s pompou u octy 2 vychvalovali kapotu do špičky, že leží na blatníkách. A nyní se opět vrátili k verzi favorit-felicia. 
- TIW
- Kontaktovat uživatele:
Já mám trochu problém s tou několikrát lomenou maskou, ale z boční siluety auta jsem vyloženě nadšený a jako celek je to auto střídmé a přitom působí dinamicky
Když to srovnám s pinoKiama Hundé a nebo rejžákama třeba od hHisanu, které jsou přeplácané a překýčovatělé, tak se mi to vážně líbí 

Jako jo vochcávka je pěkná ale připadá mi jak okopčená A6 v podaní škodovky, teď už jen počkat co na ní budou říkat odborníci z primáckého autosalónu 
- RockSolid
- Kontaktovat uživatele:
To jsme dvaa13sh píše:Nemuzu si pomoct,ale me se libi hodne.
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Joo, je pěkná, připadá dost robustně, je to zřejmě úmysl, aby byl rozdíl viditelný mezi Rapidem a octou.
- Jura_Favorit
- Kontaktovat uživatele:
To je fakt, ale tady v tom ústavu je těch dementů poslední dobou nějak mocTIW píše:Ale no tak pánové, každý cirkus má svého šaška, tak už se s tím smiřte
- 00Inferno00
- Kontaktovat uživatele:
To bylo první co mě napadlo když jsem ji viděl a moc se mi to nelíbíDuDy píše:...připadá mi jak okopčená A6 v podaní škodovky...
VW Golf IV 1.9TDI PD ARL 192PS 401Nm powered by TDIfun, EGR-off, TT puky, Strongflex dogboneVici píše:...ARL je král mezi TDI na platformě G4...
-
Honza9007 - FK
tak je to jasná segmentace aut podle tříd103457 píše:Joo, je pěkná, připadá dost robustně, je to zřejmě úmysl, aby byl rozdíl viditelný mezi Rapidem a octou.
ad Inferno a jiní: když už jednou automobilka (je jedno která) patří do nějakého koncernu, tak v něm má určitou pozici. A podle toho jak moc jsi nahoře, nebo naopak dole, se musíš podřídit některým rozhodnutím. Zároveň je ale povinnost pro všechny značky využívat některé komponenty; ve VW Groupě to je nejvíce vidětprávě na škodovce či seatu. Zase tím, že se již vyráběly obdobné tvary např. blatníků, je možné použít (upravit) stávající raznice a další technologie, čímž se snižují celkové náklady.
A když se podíváte blíže, tak uvidíte, že design toho auta je vlastní, ne okopírovaný jako se to děje u asijských či amerických značek v jednom koncernu.
-
Honza_t
- Kontaktovat uživatele:
To my víme že je to o prachách, ale nemění to nic na tom že je debilní mít z 90% stejný auta. A to že při tom ušetřili má někoho uspokojit? Pak nemá smysl mít tolik značek když je to vlastně pořád jedno auto.
-
Honza9007 - FK
Honza_t: a ty bys měl na to koupit si např. nové Audi? Je dost lidí, kteří na určité produkty nedosáhnou, a právě proto existují substituční produkty, které mají stejné či obdobné vlastnosti, ale za mnohem přijatelnější cenu. A přesně to je i případ škodovky/seatu v rámci Groupy.
A jestli sem někdo vytáhne s tím, že je lepší si koupit starší křáp luxusní značky, než nové auto (substituční značky), tak půjde po žních k Turkovi
A jestli sem někdo vytáhne s tím, že je lepší si koupit starší křáp luxusní značky, než nové auto (substituční značky), tak půjde po žních k Turkovi
- Jura_Favorit
- Kontaktovat uživatele:
No tys to rozsekl... 
-
osobne
- Kontaktovat uživatele:
Souhlasil bych, kdyby tak nerezla.TIW píše:Nejlepší je si nic nekupovat a zůstat věrný Feldě
- hromyblesky
- Bydliště: Region razovitý ,tam někdo primo uprostřed mesta Ostravy,bo je to tu fajne cyp.
- Kontaktovat uživatele:
rezne jenom tenm co na to serou,,jinak to rezne jako kazdy druhy auto v te tříde za ty samy prachy,,,,
FAKJU BIČ
FAKJU BIČ
za vsim hledej pravidlo 7 a 15VAUXHALL píše:Me by zajimalo kde bys to chtel jeste snizovat,kdyz motor je 12cm nad zemi
Když jsme u té koroze tak mě docela fascinuje jak mají některé oktávky šíleně orezlý kus kolem víčka nádrže.
Kozel je nebezpečný zepředu, kůň zezadu, hlupák ze všech stran.
Přikláním se k hromymu
kdo na to sere, tak pláti, ale u feldy je to dvojnásob
opravy a úpravy vašich aut, prodej použitých autodilu :)
- bobas
- Kontaktovat uživatele:
zda se mi to nebo to je volant vw/felda? http://auto.bazos.cz/inzerat/20135430/L ... 1500-i.php
-
osobne
- Kontaktovat uživatele:
Asi nekvalitní benzin nebo nafta a tím i agresivní výpary z nádrže, které poškozují lak.Grave píše:Když jsme u té koroze tak mě docela fascinuje jak mají některé oktávky šíleně orezlý kus kolem víčka nádrže.
- hromyblesky
- Kontaktovat uživatele:
tvl to je moc
takovej chytrak a vseved a pises toto
agresivni nafta
vis o tom ze nafta je mastna ? navic ono staci jenom sundat kolo a podivat se tim smerem a uvidis jak to tam je od vyroby zmatlane tak se neni cemu divit,navic kazdej to tam ma zahnojeny od hoven a bahna a to jak nasaje vodu tak nez to vyschne tak je tu zpatky zima a kdyz je to furt ve vlhku tak to proste musi zhnít...to samy jako spodky blatniku kde se za podbehem drzi mokry bahno celej rok...ale urcite prijdes s nejkaou dalsi pripominkou kde me degradudes protoze sem to urcite nikdy neopravoval

FAKJU BIČ
FAKJU BIČ
- Jura_Favorit
- Kontaktovat uživatele:
Ten IQ test při registraci by opravdu přišel vhod...
- rockfist
- Kontaktovat uživatele:
Každá první Octavka na rez okolo víčka nádrže trpí, jak píše Hromy, je to debilně vymyšlený, je tam takovej blbej trychtýř ve kterym se drží bordel, bahno, voda a pak to tam rezne, u nás na Octě to samý (r.v.98), takže vyříznout plech okolo víčka, vyndat všechen bordel, navařit novej plech, vypatlat to zevnitř něčim na podvozky, nasadit plastový podběhy a bordel tam už nemůže, dole u prahů jsme ty krytky zalepily silikonem, takže prahy snad reznout nebudou.
Jinak IQ test by byl zajímavej
Jinak IQ test by byl zajímavej
- Jura_Favorit
- Kontaktovat uživatele:
rocfist: tak jestli by to bylo vyloženě zajímavé, to nevím, každopádně by tento povinný IQ test (a psychotesty atd.) hned v zárodku vyfiltroval značnou část problémových jedinců, kteří by se tu chtěli zaregistrovat
Osobně preferuji za každé situace kvalitu před kvantitou..
Nebylo by tu tolik prapodivných individuí s IQ zmrzlé makrely, dementů a psychopatů dělajících bordel a obohacujících fórum o nečitelné bláboly, a nebo i rozmazlených parchantů, co sice ještě v životě nedokázali defacto vůbec nic, ještě ani dostudovat ani odprostit se od rodičů, ale chytří jsou už teď jak šalamounovo h***o, honí příspěvky přitakáváním jak se to zrovna hodí, zkušenosti veskrze žádné - jen co si kde přečetli nebo na svém prvním (a současně i posledním) autě udělali podle návodů z netu, přesto však vystupují s rypákem nahoru a otvírají si tady hubu na lidi, za kterými je narozdíl od nich vidět kus vlastní poctivé práce a co se hrabali v autech už když tihle smradi ještě tahali kačery...
A že jich tu poslední dobou je.
Jsem zvědav, které potrefené husy se v tom poznají
Každopádně jsem nikoho konkrétně nejmenoval (ač samozřejmě v duchu myslím konkrétní uživatele), takže jsem z obliga 
Nebylo by tu tolik prapodivných individuí s IQ zmrzlé makrely, dementů a psychopatů dělajících bordel a obohacujících fórum o nečitelné bláboly, a nebo i rozmazlených parchantů, co sice ještě v životě nedokázali defacto vůbec nic, ještě ani dostudovat ani odprostit se od rodičů, ale chytří jsou už teď jak šalamounovo h***o, honí příspěvky přitakáváním jak se to zrovna hodí, zkušenosti veskrze žádné - jen co si kde přečetli nebo na svém prvním (a současně i posledním) autě udělali podle návodů z netu, přesto však vystupují s rypákem nahoru a otvírají si tady hubu na lidi, za kterými je narozdíl od nich vidět kus vlastní poctivé práce a co se hrabali v autech už když tihle smradi ještě tahali kačery...
Jsem zvědav, které potrefené husy se v tom poznají

- hromyblesky
- Kontaktovat uživatele:
pan "osobne" se jiz nadale debaty nezucastni?
FAKJU BIČ
FAKJU BIČ
-
osobne
- Kontaktovat uživatele:
hromyblesky: Jsem myslel, že se odmlčím, abych zdejší "borečky" moc neprovokoval a udobřil si trošku moderátory, ale teď vidím, že se zde někomu po mých příspěvcích i stýská. 
- a13sh
- Kontaktovat uživatele:
To vis,ze styska,takove kliny tu nikdo jiny ostatnim lidem do hlavy nevali. 
- hromyblesky
- Kontaktovat uživatele:
no ja spiš čekal nejaky podrobny chemicky rozbor toho jak reaguje palivo s nalakovanym plechem pripadne podobnou reakci na ten vyrezly plechu vicka nadrze..ne pocatek diskuze na uplne jiny tema....
FAKJU BIČ
FAKJU BIČ
-
osobne
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem rád, že jste to začali brát sportovně a přestali brát osobně.a13sh píše:To vis,ze styska,takove kliny tu nikdo jiny ostatnim lidem do hlavy nevali.
- 00Inferno00
- Kontaktovat uživatele:
Nekecej

-
keenworth - FK
Tak koukám, že se tu nic nezměnilo
tyhle hádky a osobneho radikální názory mi chyběly. Alespon je čemu se zasmát 
- smrcek
- Kontaktovat uživatele:
Už to bude rok...stejný h*vno, jinej den 
- TIW
- Kontaktovat uživatele:
...a já čekal, že i na reznoucí ropadekl existuje nějaký paragraf zákona 

- Jura_Favorit
- Kontaktovat uživatele:
Přijde vám normální, když někdo vloží příspěvek do fóra a během dne ho 10x smaže a vždy jej vzápětí v nezměněné podobě zase vloží znovu, pak se s ním přesune do jiného tématu a začne tam dělat totéž? Konkrétně toto: http://www.feliciaklub.cz/forum/viewtop ... 71#p531371 se mi tady včera objevilo v nečtených při každé návštěvě, vždy s novým datumem a dneska ráno to samo 

Rozum opět dostal na
...
Když před časem Luka$ v některých sekcích omezil uživatelům možnost mazání vlastních příspěvků, byl jsem ještě coby moderátor spíše proti. Po dnešku, když vidím, čeho jsou některá individua schopná, se tomu už vůbec nedivím

Rozum opět dostal na
...Když před časem Luka$ v některých sekcích omezil uživatelům možnost mazání vlastních příspěvků, byl jsem ještě coby moderátor spíše proti. Po dnešku, když vidím, čeho jsou některá individua schopná, se tomu už vůbec nedivím
-
osobne
- Kontaktovat uživatele:
Zaprvé jsem začal větu slovem "Asi", zadruhé jsem nepsal nic o agresivní naftě, ale o agresivních výparech, zatřetí by se dalo kolikrát polemizovat o tom, co si na čerpacích stanicich lijí řidiči do nádrží svých aut, kolikrát totiž v té směsi moc nafty nebo benzinu ani není.hromyblesky píše:tvl to je moctakovej chytrak a vseved a pises toto
agresivni nafta
vis o tom ze nafta je mastna ?
Naposledy upravil(a) osobne dne ned 16. pro 2012 14:20:31, celkem upraveno 1 x.
-
lord_sef - FK
a kdyby byla nafta agresivni nebo mela agresivni vypary, proc by se do nafty namacely zatuhle zamky, zarezle srouby aby povolily atd......