Čo viete o Vašej felícii z výroby?
-
marek.v - FK
Čo viete o Vašej felícii z výroby?
Ahojte, túto tému som založil aby sme tu zistili zaujímavosti o tom kde bola vyrobená Vaša felicia, či je pravdivý mýtus o tom, že v závode Kvasiny sa vyrábali najkvalitnejšie Škodovky, prípadné záznamy auta vo výrobe a iné kuriozity o Vašom miláčikovi.
Teším sa na Vaše reakcie a, že sa tu dočítame nové veci.
Teším sa na Vaše reakcie a, že sa tu dočítame nové veci.
- Aspire
- Kontaktovat uživatele:
Re: Čo viete o Vašej felícii z výroby?
Ta moje je květen 1999 Mladá Boleslav Safe line v provozu téhož roku o měsíc později 1999 první majitel si nechal za příplatek dodělat nějaké doplňky. V techničáku výbava LXi.
Škoda Felicia Safe line Trumf 1.3MPi 50kW 68PS Úpravy jsou zbytečné...
Moje felda rv.97 vyrobena v Mlade boleslavi vybava lxi special,za priplatek doplnkova vybava jiz z vyroby feldu mam od novotu a jeste mam fakturu 268 600Kč
- Jura_Favorit
- Kontaktovat uživatele:
rok vyroby 1999 měsic myslim červen a v srpnu už jezdila vybava v techničaku napsano lxi na kufru napsano glxi takže nevim
za připlatek předni mlhovky , kastlik pod radio ten takovy 2 poličkovy , ozdobna koncovka vyfuku a vic nic
stala 320 000 a nejakej debil mi zalomil kousek vrtaku v převodovce .. zjistil sem to asi 3 roky dozadu jak sem tam neco kutil 
-
GrounZero - FK
takže ... moje škoda felicia II combi narozená 2000, barva červená rallye, výbavou LXi 50kw 1.3mpi, pouze s mlhovkami, doplnil jsem přední stabilizátor a palubní počítač ... papírově nejvyšší rychlost 162, mnou GPS změřeno 180, první poznávací znaačka CLI 9972 nový bor, druhá 4A22843 praha, nyní já 4L05135 česká lípa, auto od počátku vzniku servisováno až do 183000km, co tak čtu ze servisní knížky tak většinou v autosalonu ČSAO Praha Černokostelecká a AUTO Štěpánek a.s., vlastním kompletní návod k obsluze auta, zkrácený návod a seznam opraven, co dál bys chtěl vědět ?
Tak o mé Felicii toho moc nevím z historie. Jen to, že kdysi byla bouraná, ale nevím, jak moc, ale s největší pravděpodobností na zadní levé dveře, protože ony a C sloupek mají tmavší odstín nepatrně oproti zbytku auta. Vím, že je to Lxi, hatchback, rok výroby 96. Nevím, jak vypadala z pásu, ale každopádně v ní je střešní okno Galileo, přední mlhovky, pak boční lišty, dále středový tunel, přihrádka u spolujezdce, dělené zadní sedačky a mám tam radio. A číslo karoserie je 299 250
Jo a mám najeto 211000 km.
-
marek.v - FK
a výrobný závod?GrounZero píše:takže ... moje škoda felicia II combi narozená 2000, barva červená rallye, výbavou LXi 50kw 1.3mpi, pouze s mlhovkami, doplnil jsem přední stabilizátor a palubní počítač ... papírově nejvyšší rychlost 162, mnou GPS změřeno 180, první poznávací znaačka CLI 9972 nový bor, druhá 4A22843 praha, nyní já 4L05135 česká lípa, auto od počátku vzniku servisováno až do 183000km, co tak čtu ze servisní knížky tak většinou v autosalonu ČSAO Praha Černokostelecká a AUTO Štěpánek a.s., vlastním kompletní návod k obsluze auta, zkrácený návod a seznam opraven, co dál bys chtěl vědět ?
-
marek.v - FK
tak sa pridám aj ja
felícia Lx r.v.2000
vyrobená v závode Kvasiny
záznam z výroby: chybne nastriekaná kapota, neskôr prestriekaná (po 7 rokoch sa začala kapota extrémne lúpať a pri oprave sme prišli nato, že je tam nastriekané veľa vrstiev a dokonca pod vrchnou vrstvou bol zelený zaujímavý zelený odtieň)
felícia Lx r.v.2000
vyrobená v závode Kvasiny
záznam z výroby: chybne nastriekaná kapota, neskôr prestriekaná (po 7 rokoch sa začala kapota extrémne lúpať a pri oprave sme prišli nato, že je tam nastriekané veľa vrstiev a dokonca pod vrchnou vrstvou bol zelený zaujímavý zelený odtieň)
- Nosferat
- Kontaktovat uživatele:
Felicia Combi 1,6MPI GLX z Boleslavy datum výroby 10.3.1997 v provozu od 13.7.1997. Z výroby má ABS, El. zrcátka nášlapy prahů, a pak klasická GLX, mlhovky, ostřik světel, středový panel, střešní okno, tónovaný skla a tak dále ...
Renault Clio Generation 90TCe 56kw
Škoda Fabia II Family 1.2HTP 12v 51kw
https://www.instagram.com/hrabe.official/
Škoda Fabia II Family 1.2HTP 12v 51kw
https://www.instagram.com/hrabe.official/
-
marek.v - FK
máte niekto fotky novej felície rovno v salonoch alebo čerstvo na dvore?
-
Honza_t
- Kontaktovat uživatele:
Moje felda 1.3 kombi se narodila v MB v roce 2000. Akční model trumf. Krom lakovaných zrcátek, klik, střešního okna, centrálu jen na klíček a rádia neměla nic (pokud se nedá koroze lemů za něco považovat). Celkem o ní bylo dobře postaráno, ale třeba pohled pod stropnici ukázal (ne)kvalitu výroby a svarů. A moc nejela.
-
Rambo-x
- Kontaktovat uživatele:
Nevím jestli jsem se nepřehlédl,ale ta moje by měla být vyrobena ve Vrchlabí,zkoumal jsem Win kód........jinak rok 1999,1,3 MPi 50Kw....v provozu od roku 1999,akční výbava color line......doděláváno pal PC a lehké karosářské úpravy
- stix11
- Kontaktovat uživatele:
Model Škoda Felicia, kód 791
Verze LXi
Modelový rok 2001
Karoserie hatchback
Motor 1.3 40-50kw (136/0,24)
Emise US83, EEC 93/59, R 83.01B, 94/12
Závod Vrchlabí
Poznámka karoserie připravená pro zástavbu airbagu (v KND označená jako zasílená)
Výrobní číslo 3xxxxx
barva bílá kód barvy 1026, 3-tí majitel
Verze LXi
Modelový rok 2001
Karoserie hatchback
Motor 1.3 40-50kw (136/0,24)
Emise US83, EEC 93/59, R 83.01B, 94/12
Závod Vrchlabí
Poznámka karoserie připravená pro zástavbu airbagu (v KND označená jako zasílená)
Výrobní číslo 3xxxxx
barva bílá kód barvy 1026, 3-tí majitel
-
marek.v - FK
Honza: čo myslíš tým že je nekvalita zvaru pod stropnicou? hrdzavelo to?
-
Honza_t
- Kontaktovat uživatele:
Rez tam nebyla, ale bylo tam všechno svařený strašně křivě. Hlavně ty příčný výztuhy střechy, to bylo jak když se svářeč ožral.
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
jelikož to svařuje robot automat tak si myslím jestli to nebylo opravovaný někde v garáži po bouračce 
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
sice to dělá robot , ale i ten může mít závadu a pak se to dodělá ručně , popř si někde škrtne a pak jsou kleště křivé , nebo je zasraná fréza a jsou špatně sjetý čepičky , .............. atd. ......
- Maty
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
Téma pročištěno od OT diskuze. Prosím držte se (byť prapodivného) tématu.
Pokud si chcete "pokecat" využijte téma k tomu již založené http://www.feliciaklub.cz/forum/viewtop ... 35&t=10292
Aspoň kolem těch Vánoc dejte pokoj s těma "rozdílnýma názorama"
Pokud si chcete "pokecat" využijte téma k tomu již založené http://www.feliciaklub.cz/forum/viewtop ... 35&t=10292
Aspoň kolem těch Vánoc dejte pokoj s těma "rozdílnýma názorama"
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
asi náhoda,ja pod stropnicí naprosto pečlivé sváry