Stěrače flat
-
smazany clen - FK
Stěrače flat
Mám dotaz, budu muset měnit stěrače a objevil jsem za celkem přijatelný peníz stěrače flat. Je to kopie Bosch Aero Twin. Vím, že to nebude stejné. Ale takovej ranec za stěračenedám. Má s nima někdo zkušenosti? Abych je za měsíc nevyhazoval.
Díky za rady.
Díky za rady.
Re: Stěrače flat
Také jsem je viděl a četl jsem o nich, vypadaj dobře, třeba někdo napíše...Matias píše:Mám dotaz, budu muset měnit stěrače a objevil jsem za celkem přijatelný peníz stěrače flat. Je to kopie Bosch Aero Twin. Vím, že to nebude stejné. Ale takovej ranec za stěračenedám. Má s nima někdo zkušenosti? Abych je za měsíc nevyhazoval.
Díky za rady.
!!! Rozprodej dílů z Feldy !!!
-
host
Koupil jsem nějaké flaty v hypernově, kus za 150 Kč, mám je přes půl roku a stírají pořád výborně. Do té doby jsem měnil každou chvilku gumičky i celé stěrače, ale za pár měsícu to bylo v háji.
- Georgerob
- Kontaktovat uživatele:
Taky je mám, cena cca 160/kus...jezdim pořád, každej den..a nemůžu si stěžovat.
Grafické studio | www.georgerob-design.cz
▼ BLACK LIST RACEMAN !▼
19.5. odesláno 750,- na elektrickou stahovačku - do teď nemám ani peníze, ani stahovačku.
▼ BLACK LIST RACEMAN !▼
19.5. odesláno 750,- na elektrickou stahovačku - do teď nemám ani peníze, ani stahovačku.
-
smazany clen - FK
Jaké velikosti se dají použít?? Momentalně mam na autě klasické 51 cm. Ale často vídám jak auta maji FLAT různých délek. Jak to máte vy? 2x51cm nebo jinou kombinaci?? Diky
-
smazany clen - FK
No já půjdu do 2*51 + 1*41.Rammsteinek píše:Jaké velikosti se dají použít?? Momentalně mam na autě klasické 51 cm. Ale často vídám jak auta maji FLAT různých délek. Jak to máte vy? 2x51cm nebo jinou kombinaci?? Diky
-
host
Koketoval jsem nejdřív s myšlenkou, že dám delší, ale nakonec jsem respektoval tabulku na stěračích a koupil standart 510mm. Udělal jsem dobře, delší by byly špatná volba. Balení obsahovalo dva různé adaptery, jeden přesně pasuje na fildu, stačilo nacvaknout.
Jak tam držej? Nijak se nemusí upravovat ten konec co je do tvaru "u" ?host píše:Koketoval jsem nejdřív s myšlenkou, že dám delší, ale nakonec jsem respektoval tabulku na stěračích a koupil standart 510mm. Udělal jsem dobře, delší by byly špatná volba. Balení obsahovalo dva různé adaptery, jeden přesně pasuje na fildu, stačilo nacvaknout.
-
host
jj, adapter, který byl na flatu, přesně pasoval do "účka" na raménku, ten druhý, který byl přibalen jsem dál nezkoumal, ale na účko nebyl.
Já jsem si je taky koupil na PEPANovo doporučení u nás v autodílech. Dával jsem asi 165kč za kus. Stírají krásně,dokonce i zaschlej hmyz na okně(to neuměly ani klasiky když byly nový!). Jinak na balení bylo napsáno,že mají systém jednoduché výměny gumiček. ještě sem to nezkoumal,ale je to potěšující zpráva. Páč sem viděl i barevný gumičky v několika odstínech.
I kdybych měl jít údolím stínu smrti, ničeho zlého se nebojím, neboť ty se mnou jsi: tvůj prut a tvá hůl mě konejší.
U ostatních se evoluce projevuje stylem: Chodítko, odstrkávadlo, kolo, fichtl, mašina, auto......
no a já jdu zase pozpátku...Auto, motorka, kolo.... ale nebojte, protože stejně se zase sejdem u toho chodítka...
U ostatních se evoluce projevuje stylem: Chodítko, odstrkávadlo, kolo, fichtl, mašina, auto......
no a já jdu zase pozpátku...Auto, motorka, kolo.... ale nebojte, protože stejně se zase sejdem u toho chodítka...
-
smazany clen - FK
Ty barevný silikonový budou na dvě věci. Já jsem si je dával tenkrát na megana. Asi před třema rokama, ale asi po týdnu jsem je zahodil. Vůbec to nestíralo.Kovi píše:Já jsem si je taky koupil na PEPANovo doporučení u nás v autodílech. Dával jsem asi 165kč za kus. Stírají krásně,dokonce i zaschlej hmyz na okně(to neuměly ani klasiky když byly nový!). Jinak na balení bylo napsáno,že mají systém jednoduché výměny gumiček. ještě sem to nezkoumal,ale je to potěšující zpráva. Páč sem viděl i barevný gumičky v několika odstínech.
Aha,no ale i tak aspon nebudu musit lítat pro nový flaty když to pude snadno. Hele a jaký máte zkušenosti s grafitovejma gumičkama?
I kdybych měl jít údolím stínu smrti, ničeho zlého se nebojím, neboť ty se mnou jsi: tvůj prut a tvá hůl mě konejší.
-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
No já si teď při jízdě ostříknul okno a mám 2 měsíce starý gumičky a už asi poletí někam hodně daleko,zase patlají mrchy.Takže asi zkusím taky tyhle flat
Tyhle Flat také zkusím, uvidímekejzi1 píše:No já si teď při jízdě ostříknul okno a mám 2 měsíce starý gumičky a už asi poletí někam hodně daleko,zase patlají mrchy.Takže asi zkusím taky tyhle flat
-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
Akorát jsem je tady nikde neviděl,tak je budu muset asi objednat z netu
-
RadekN70 - FK
já mám na autě voleo a naprostá spokojenost,už to bude pomalu rok co je mám..
-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
Tak už je mám taky na autě,akorát jsem debil,protože jsem si ty stěrače nepřeměřil a koupil 2x45cm,sakra
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Se snad nic nestalo zkus to vyměnitkejzi1 píše:Tak už je mám taky na autě,akorát jsem debil,protože jsem si ty stěrače nepřeměřil a koupil 2x45cm,sakra
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
Už jsem jim volal,zítra tam jedu a vyměním je za 510mm.Jinak stály 312kč oba a stírají fakt luxusně.Teď už jsou zase v krabičce a zítra je vyměním.Jsem blbec no.Prodavač mě utvrzoval že je tam 450mm
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Pokud nejde o život tak jde o prd!kejzi1 píše:Už jsem jim volal,zítra tam jedu a vyměním je za 510mm.Jinak stály 312kč oba a stírají fakt luxusně.Teď už jsou zase v krabičce a zítra je vyměním.Jsem blbec no.Prodavač mě utvrzoval že je tam 450mm
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

No on měl tak napůl pravdu páč v tabulkách na stěračích je felda uváděná do těch 430(MYSLÍM) - 510mm.
Tak jsem dneska zakoupil stěrače Flat - 149Kč/ks - dneska bych je měl stihnout dát na Feldu, pak písnu podrobnější info a možná i foto
-
smazany clen - FK
No co jsem koukal do chyté knížky, tak je na předku 510 a v zadu 413 bo tak, tak se musí dát 410.Kovi píše:No on měl tak napůl pravdu páč v tabulkách na stěračích je felda uváděná do těch 430(MYSLÍM) - 510mm.
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Tak jste mě taky ukecali hned jak to půjde tak si je taky koupím , neboť ty co tam mám tak za necelýho půl roku už nic nestíraj dělaj čmouhy a vypadá to jako mastný ,sklo už jsem myl vším možným ale prd platný .Nahoďte někdo kdo už je má nějaký foto.
Hlavně si musím pamatovat že do předu 510 abych nekoupil třeba krátký

Hlavně si musím pamatovat že do předu 510 abych nekoupil třeba krátký

- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
vypadaj hezky ,když se odrbou gumy tak se daj vyměnit nebo se musej celý nový?

Daj se vyndat, je to nasazené na tom rovným plíšku. Ale vypadaj že něco vydržej, určo asi více než jiné. Koukám že další věc na Feldy po Soietě, 15", Ferodo, filtry, je další úprava stěrače Flat, ale úprava kvalitníemilio52 píše:vypadaj hezky ,když se odrbou gumy tak se daj vyměnit nebo se musej celý nový?
-
smazany clen - FK
Zkušenosti mám smíšené. Stírají pěkně ale jen větší množství vody. Pokud jen poprchává tak vržou a drncají po skle. Nemám nastavitelný cyklovač a je to tím pádem nepříjemné protože musím stírat ručně až když je víc vody. Nepořádek stírají dobře ale opět jen za mokra, jinak ho prostě při tom drncání přeskočí. Takže je nutný víc ostřikovat. Příště půjdu do asi flatu.Kovi píše: Hele a jaký máte zkušenosti s grafitovejma gumičkama?
Já ty flaty mám taky,ale jde mi to to,že když se tam dá měnit pak jen gumička tak mě zajímalo jak sou na tom ty grafitky,víš? Někdo si prej chválí někdo na ně nadává,tak sem chtěl vědět konkrétní názory a ne věty typu :...na píču nebo ...v pohodě ,od těch blbů od nás z práce. Já mám nastavitelnej cyklovač. TAk to zkusim a uvidim až se na těch flatech gumičky ošoupou.
-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
Dneska si je jedu vyměnit za delší tak pak hodím foto :-)Jo asi to bude hodně rozšířená úprava,protože jsou lepší než origo a levnější než Bosche
- Mc Cali
- Kontaktovat uživatele:
Já je po půl roce vyhodil. Už je nekoupim, kromě vzhledu jsem na nich nezaznamenal nic pozitivního.
Miluju Feldu 1,6.......je to vlk v rouše beránčím. o:)
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
a co tam máš nyní ,proč jsi je vyhodil ?Mc Cali píše:Já je po půl roce vyhodil. Už je nekoupim, kromě vzhledu jsem na nich nezaznamenal nic pozitivního.

- xmorfeuz
- Kontaktovat uživatele:
já už je taky nemám...koupil jsem si zase ty klasické. Vzadu jsem flat nechal, tam mi nevadí
-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
-
smazany clen - FK
Kejzi1: Hezký.
A hlavně ta barva autí.
Já mám stejnou akorát old face. Jinak jsem si je dneska běžel koupit a pomotal jsem to. A tak jsem se na ně těšil. U nás je mají v Autobestu za 199. .-( A narazil jsem i na za 235. Ty levný mají v Tuning centru.
A já se tam nedostanuuuuu. Chjo... Ty moje jsou už mrtvý a mají rezavé čepy a to se mi nelíbí.
-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
No na netu jsem anšel i levnější,ale říkal jsem si že je zkusím koupit v obchodě ať je můžu vyzkoušet a kdyžtak vrátit
- Ponman
- Kontaktovat uživatele:
Muzu se zeptat kde si koupil na andelu?Ja je vsude videl kolem 170-180,-kcDejwis píše:já je mám za 149kč / ks - Praha Anděl
Felda,to je auto!!!! Aspoň víš,že jedeš!!!
-
slegrusik - FK
Ta Flat raménka vypadají na té Feldě fakt krásně. Teď tam mám po původním majiteli Bosch, ale až odejdou tak je také zkusím. Čím dál víc lidí si je pořizuje, takže to kvalitní bude určitě! Hlavně si myslím, že budou kopírovat sklo daleko lépe než ty klasické...
- madmaik
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
ja uz jsem je mel asi pred rokem na seatovi cordobe a kamos ty samy na felde,davali sme za ne taky cca 150 za kus a obema nam na strane u ridice v miste toho prichyceni k rameni delali cmouhy,ale jinak byli uzasny,budu je na feldu ted kupovat znova doufam ze budou lepsi
Škoda Felicia SportLine 1,6mpi rv. 6/2000 a Skoda Felicia combi 1,6mpi Laurin a Klement 1995 no.2
bylo Skoda Felicia combi 1,6mpi Laurin a Klement 1995
este bych si pral nejakyho peknyho pickupa
http://feliciaklub.cz/forum_new/viewtop ... =16&t=8259
http://madmaik.rajce.idnes.cz/
bylo Skoda Felicia combi 1,6mpi Laurin a Klement 1995
este bych si pral nejakyho peknyho pickupa
http://feliciaklub.cz/forum_new/viewtop ... =16&t=8259
http://madmaik.rajce.idnes.cz/
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Chci si je tam dát taky . Ale k té kvalitě co když to je jen hit sezony , uvidím až jak se osvědčejslegrusik píše:Ta Flat raménka vypadají na té Feldě fakt krásně. Teď tam mám po původním majiteli Bosch, ale až odejdou tak je také zkusím. Čím dál víc lidí si je pořizuje, takže to kvalitní bude určitě! Hlavně si myslím, že budou kopírovat sklo daleko lépe než ty klasické...

- Mc Cali
- Kontaktovat uživatele:
Vynechávaly pruhy.emilio52 píše: a co tam máš nyní ,proč jsi je vyhodil ?
Koupil jsem tam nějaký silikony asi 80 Kč za kousek.
Ale taky nic moc, skáčou po skle jako prace.
Už si řikám, jestli to neni něčim jiným, než gumama.
Tak o víkoši jsem jel více testnul, zatím good. Jsou fakt tichý, zatim stíraj dobře, bez zbytečného poskakování...
- stef99
- Kontaktovat uživatele:
Vynechávaly pruhy.
Už si řikám, jestli to neni něčim jiným, než gumama.[/quote]
to asi nebylo tim ze tenhle typ steracu je spatny,ale tim ze co jsi koupil jsou pouze levne kopie, myslim ze kdyby si koupil Bosh, tak by se tohle urcite nikdy nestalo
Už si řikám, jestli to neni něčim jiným, než gumama.[/quote]
to asi nebylo tim ze tenhle typ steracu je spatny,ale tim ze co jsi koupil jsou pouze levne kopie, myslim ze kdyby si koupil Bosh, tak by se tohle urcite nikdy nestalo
Prodej novych a referencnich vozu Skoda se slevou, vice SZ
-
smazany clen - FK
- Mc Cali
- Kontaktovat uživatele:
Mě to jako levná kopie při ceně 250/ks ani nepřišlo.stef99 píše:Vynechávaly pruhy.
Už si řikám, jestli to neni něčim jiným, než gumama.
- stef99
- Kontaktovat uživatele:
No origo stojej skoro 1000Kc takze to levna kopie je
Prodej novych a referencnich vozu Skoda se slevou, vice SZ