čus, chtěl bych si na každé straně od stropního světla přidat 3-4 ledky nějak rovnomerně rozložit, a potřebuju aby se to spouštělo zároveň se stropním světlem, tzn otevřu dveře ,tak se to zapne, zavřu dveře, vyp+ne a nebo přepnu světlo do polohy že to svítí pořád, případně vypnu... Stačí když dejme tomu 4 ledek připojím do stropního světla? Potřebuju totiž pořádně osvětlit kabinu protože v noci vozím noviny a potřebuju vidět na dodáky, což při světle které tam je je někdy dost těžké, nebo případně tam hodit na každou stranu dva led pásky. S elektrikou zrovna neumím, takže momentálně nevím ani jak, co a kam připojit. Byla by nějaké rada?
Ještě případně jakou, "vysokosvítivou" LED sufitku mi doporučíte do stropního osvětlení? Pokud by to pěkně svítilo případně bych ty ledky tam přidávat nemusel. díky
Stropní světlo - přidání ledek
- Maty
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: Stropní světlo - přidání ledek
Pokud jak píšeš s eletrikou nekamarádíš tak si místo klasický žárovky kup něco na tenhle způsob http://aukro.cz/sufitka-zarovka-1-5w-hi ... 32175.html
máš to bez starostí
P.S. pokud by jsi to kupoval tak kup správně dlouhou ... to co jsem ti dal jako odkaz byl první odkaz co na mě na aukru vylezl
máš to bez starostí
P.S. pokud by jsi to kupoval tak kup správně dlouhou ... to co jsem ti dal jako odkaz byl první odkaz co na mě na aukru vylezl
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
S tou sufitkou to tak jednoduché nebude. Mám jí a svítí skvěle, ale jenom při otevření dveří. Předpokládám, že překlopením se změní polarita a nic. Až bude třoška času, mrknu na to a možná dobastlím diodovej můstek.
- Maty
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
Tak to hledej chybu u sebe v autě 
Mam LED sufitku v obou světlech v zelený i v červený feldě a všude funguje jak má
Mam LED sufitku v obou světlech v zelený i v červený feldě a všude funguje jak má
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
-
Goodicek
- Kontaktovat uživatele:
tak supr, zítra to omrknu a obědnám to, a uvidím, zatim díky
pak se ozvu kdyby něco
Dik, mas pravdu. Je tam problem v tom posuvnem kontaktu. Holt mam zase nejaco k opravovani. Hruza, ale o vikendu to snad dam dohromady. Jeste jednou dik za upozorneni.Maty píše:Tak to hledej chybu u sebe v autě
...
Stacilo vice naohybat ten vnitrni plisek. Ted funguje po vice jak roce perfektne.