cvakání relé č. 18
-
samuel_mm - FK
cvakání relé č. 18
Zdravím kolegy z Felicia Clubu, u feldy se mi objevil problém,když jedu a mám rozsvícené světla společně s puštěným topením či ventilátorem, začne mi to svakat a přerušuje se chod jak světel, tak i topení, zacvaká to a chvíli klid, poté zase...cavká přesně v relé č. 18, to jsem vyměnil, ale závada přetrvává....můžete někdo poradit, díky...

-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
Re: cvakání relé č. 18
začít asi zde ? bod 1 , 2 , 3
http://feliciaklub.cz/forum/viewtopic.php?f=79&t=4426
je to opravdu relé č 18 ??? felicie jich tolik nemá , spíš to bude relé č 7 , a ten problém bude věčně omílaný žlutý drát na startéru
http://feliciaklub.cz/forum/viewtopic.php?f=79&t=4426
je to opravdu relé č 18 ??? felicie jich tolik nemá , spíš to bude relé č 7 , a ten problém bude věčně omílaný žlutý drát na startéru
-
samuel_mm - FK
díky za upozornění na pravidla, pravděpodobně poukazuješ na to, že se již tento problém řešil a já načnul nové téma...snad nebudeme chytračit chlapy a přejdeme k řešení problému..č.18 bylo myšleno to napsané číslo na relé, bude to tedy pořadové č. 7 dle Tebe..hele na feldu jsem laik, mám to jako druhé rezervní auto a přišla řada na jeho užívání, tak se nediv, když nevím, kde najdu startér..
.díky za rady
-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
vono 18 , třeba já tam mám 42 ,
- Suchy
- Kontaktovat uživatele:
Nečerti se a chytni ten žlutej drát na startéru a zůstane ti v ruce.
Dáš novej konec a bude to.Nic tě tahle zkouška nestojí.
Dáš novej konec a bude to.Nic tě tahle zkouška nestojí.
-
samuel_mm - FK
re: Suchy..aspoň někdo rozumný se tady najde..jj už jsem to udělal a bylo to přesně jak říkáš..
..
- Maty
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
Samuel ... to samý ti psal ferda hned v první odpovědi na tvůj problém 
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
samuel má pravdu , NIKDY NEVĚŘ CHYTRÝM ŘEČEM , MOHLA BY TO BÝT PRAVDA , a mohlo by se to opravit dřív než chceš ,
to pak přijde nějakej debil , chytne za žlutej drát , a chytře řekne tady je to rozbitý
sam.. ˇPROMIŇ na tohle jsem ti neodpověděl : tak se nediv, když nevím, kde najdu startér.. .díky za rady
to pak přijde nějakej debil , chytne za žlutej drát , a chytře řekne tady je to rozbitý
sam.. ˇPROMIŇ na tohle jsem ti neodpověděl : tak se nediv, když nevím, kde najdu startér.. .díky za rady
-
samuel_mm - FK
Chlapy,Vám se to říká, Vy se v těchto typech pravděpodobně "hrabete" skoro pořád, ale já viděl doposud auto(felinu) jen zvenčí a pak se nedivte, že jsem nevěděl, kde najdu startér....dnes dle Vašich rad jsem to zprovoznil provizorně a zítra to doladím...pochopte, když má člověk problém, který je třeba vyřešit co nejdříve, opravdu nejsou vhod "hloupé řeči"...

-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
řekl bych že nemáš ani do čeho nahlídnout , na těhle stránkách je literatura ke stažení
http://wrp.cz/clanky/felicia.html
http://wrp.cz/clanky/felicia.html
- Maty
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
gratuluji 
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!