Pojďte si postěžovat,pokecat...
- bobas
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pojďte si postěžovat,pokecat...
ja bych si auto do autorizaku,pokud bych neznal primo mechose nedal,jako byvaly zamestnanec autorizaku vw group vim o cem mluvim...nikdy!
- Luka$
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
je to o pristupu, lidech a zkusenostech.
mam zkusenosti jak autorizovany tak i domaci a kazdy ma neco.
Problem je kdyz chces setrit musis vedet na cem protoze ne vzdy levna vec prijde levne za par mesicu.
mam zkusenosti jak autorizovany tak i domaci a kazdy ma neco.
Problem je kdyz chces setrit musis vedet na cem protoze ne vzdy levna vec prijde levne za par mesicu.
Luka$
administrátor
http://www.feliciaklub.cz
Ty znáš mé cesty a silnice a víš, že mnoho lidí jezdí nerozumně a lehkomyslně. Dej, ať mezi ně nepatřím, ale ať jsem ke každému zdvořilý a laskavý. Dej, ať se nestanu vrahem, a pomáhej mi, abych se vrátil zdráv a beze škody pro druhé i pro mne.
administrátor
Ty znáš mé cesty a silnice a víš, že mnoho lidí jezdí nerozumně a lehkomyslně. Dej, ať mezi ně nepatřím, ale ať jsem ke každému zdvořilý a laskavý. Dej, ať se nestanu vrahem, a pomáhej mi, abych se vrátil zdráv a beze škody pro druhé i pro mne.
-
Honza9007 - FK
všechny lidi z autorizáku, kteří se mi motají kolem auta, osobně znám 
-
David - FK
možná mě někdo špatně pochopil......svým příspěvkem ohledně koupě dílů jsem myslel to, že je daleko lepší koupit sic použitý origo díl od ,,šmelináře-překupníka,, kterého tu možná Maty nevidí rád, než kupovat čínskou šunku, jako jsou třeba starline díly. Nejlepší je samozřejmě koupit origo díl od škodovky, což je v mnoha případech vzhledem k ceně a případnému budoucímu využití vozu zbytečné. Třeba když si zde na webu přečtu článek kde se popisuje kolik stojí díly na předělání serva (http://www.feliciaklub.cz/navody/servo-1.html), tak mě z těch cen vstávají vlasy hore
Mimochodem když jsem u toho serva, řešil zde už někdo otázku nacpání serva do 1.3 co to od výroby neměla??? Měl jsem bořenou f13 která to měla origo, vše jakž takž normální stejný s 1.6, spešl držák, řemenice měla o jednu drážku víc. To na první pohled ničemu nevadí, ale když jsem to prodal tak mi pak kupující psal že chce ještě motor že prý ta 6ti drážka nepasuje průměrově na kliku u motoru kde to servo nikdy nebylo. Je to pravda nebo ne?? To by se pak do bloků 1.3 dávali kliky s jinýma průměrama??
Mimochodem když jsem u toho serva, řešil zde už někdo otázku nacpání serva do 1.3 co to od výroby neměla??? Měl jsem bořenou f13 která to měla origo, vše jakž takž normální stejný s 1.6, spešl držák, řemenice měla o jednu drážku víc. To na první pohled ničemu nevadí, ale když jsem to prodal tak mi pak kupující psal že chce ještě motor že prý ta 6ti drážka nepasuje průměrově na kliku u motoru kde to servo nikdy nebylo. Je to pravda nebo ne?? To by se pak do bloků 1.3 dávali kliky s jinýma průměrama??
- Maty
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
liší se v počtu drážek řemenu .... se servem/klimou má 6 drážek ... bez serva/klimy má 4 drážky ... jinak je to stejný.
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
-
David - FK
hm, a já sem už od dvou lidí slyšel že to má jiný průměry....... tak jak to je??? dělal to někdo??
-
osobne
- Kontaktovat uživatele:
Hele, já nevím, jestli to tak píšeš úmyslně, nebo jsi to jenom nepochopil, ale zákon č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů se nevztahuje na osobní údaje zveřejněné na internetu fyzickou osobou, která si jen chce postěžovat na konání druhé strany sporu. Pokud uzavře jedna fyzická osoba s druhou fyzickou osobou obchod a z důvodu nespokojenosti s výsledkem obchodu si v nějakém internetovém fóru postěžuje na druhou stranu obchodu, aby třeba varovala jiné lidi, a zveřejní za tím účelem i osobní údaje té druhé strany obchodu, tak to nepodléhá vůbec zákonu na ochranu osobních údajů, podléhá to občanskému zákoníku a hlavně Listině základních práv a svobod, která zaručuje svobodu projevu. Zákonu na ochranu osobních údajů podléhá jednání orgánů a osob, které ty osobní údaje "systematicky zpracovávájí", nikoliv těch, které se k těm osobním údajům dostali např. během obchodu defakto nahodile, protože zasílali druhé straně obchodu zboží na určitou adresu. Takže než abys studoval § 4, měl jsi raději přečít § 3, kde je vymezena působnost toho zákona.Luka$ píše:Osobne fakt me bavis, reknes A ale nereknes B.
Oba mame pravdu v citaci zakonu i kdyz rikas ze nemam pravdu ale laskave se podivej na § 4 písm. a) zákona č. 101/2000 Sb. kdyz chces teda ukazovat ty cisla
Pak zjistis ze spojeni Jmena, prijmeni i TELEFONU je uz chapano jako osobni udaj cimz presne identifikujes osobu.
Cekal jsem od tebe vetsi rozhled v zakonech.
§ 3 zák. č. 101/2000 Sb.
Působnost zákona
(3) Tento zákon se nevztahuje na zpracování osobních údajů, které provádí fyzická osoba výlučně pro osobní potřebu.
(4) Tento zákon se nevztahuje na nahodilé shromažďování osobních údajů, pokud tyto údaje nejsou dále zpracovávány.
Přesně to je ten důvod proč to auto tam dávám, je to pěkný když tam přijdu a už mezi dveřma mě osloví jménem a i pokud něco potřebuju, tak po tel. ochotně pomůžou.Honza9007 píše:všechny lidi z autorizáku, kteří se mi motají kolem auta, osobně znám
Kozel je nebezpečný zepředu, kůň zezadu, hlupák ze všech stran.
- Luka$
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
David stale a opakovane porusuje pravidla tak dostal BAN. 
Luka$
administrátor
administrátor
- Luka$
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
Jo a Osobne mozna ti nedam cisl zakona protoze stejne je to porad stejne cislo a ani te nebudu presvedcovat ale kdyz se podivam na seznamacke stranky coz beru jako nejakou lokalni autoritu tak mi staci jejich vyklad zakona:
http://www.bezpecnyinternet.cz/rodice/d ... etkat.aspx
Takze zaverem chci rici ze na FK se timto budeme ridit at uz je ten vyklad presny nebo neuplny.
Dalsi diskuze je bezpredmetna.
Kód: Vybrat vše
Zveřejňování fotografií a osobních údajů dětí
Na internetu lze snadno a rychle zveřejnit fotografie pořízené telefonem s fotoaparátem nebo digitálním fotoaparátem. Když zveřejníte fotografii na internetu, je velmi obtížné zabránit jejímu šíření, úpravám a použití v jiných kontextech. Kopie fotografie se mohou snadno dostat na více míst a může být velmi obtížné je zcela odstranit. Zveřejnění osobních údajů souvisejících s fotografií si dobře rozmyslete.
[b]Umístění fotografie nebo jiných osobních údajů např. na školním webu je zveřejněním osobních údajů, se kterým musí vždy souhlasit příslušná osoba. Každá osoba, která zveřejňuje své osobní údaje, má také právo na kontrolu údajů, které se jí týkají, a jejich případnou opravu. Děti by také měly být varovány před publikováním osobních údajů na svých webech a on‑line denících (blozích).[/b]
Další informace:
Použití osobních údajů podléhá:
zákonu o ochraně osobních údajů
předpisům souvisejícím se soukromím a elektronickou komunikací
Úřadu pro ochranu osobních údajů
Pamatujte si:
Své osobní údaje nemusíte poskytovat, pokud nevíte, kdo je požaduje a k jakému účelu budou použity.Takze zaverem chci rici ze na FK se timto budeme ridit at uz je ten vyklad presny nebo neuplny.
Luka$
administrátor
administrátor
-
Honza9007 - FK
Tak já tam mám ještě ke všemu rodinného přítele, takže tam není co řešit. Vím, že když řekne to a to je potřeba vyměnit už teď, tak to platí. Krom toho tam mohu kdykoliv zajet s autem a i když je plno, tak mi pomůžou. Některý věci bych si mohl dělat i sám doma, ale:Grave píše: Přesně to je ten důvod proč to auto tam dávám, je to pěkný když tam přijdu a už mezi dveřma mě osloví jménem a i pokud něco potřebuju, tak po tel. ochotně pomůžou.
a) nechce se mi s tím zasírat garáž,
b) proč bych těm lidem bral práci - zejména v dnešní době,
c) vztah je postaven na oboustranné důvěře.
Hodně lidí na autorizáky nadává, ale je to teda jak kde. Je pravda, že u starších aut se autorizák zřejmě nevyplatí. I když i Felicie jsem servisoval v tom samém servisu a vždy za slušnou cenu
Luka§: poslední 2 příspěvky od Davida se mi zdají už "normální"
- Luka$
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
Honzo jde o toto: http://www.feliciaklub.cz/forum/viewtop ... 62#p533462
Luka$
administrátor
administrátor
- Skury
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Nepochopí a nepochopí... 
Be in, be pirate. Pirates.cz + Škoda Felicia Fun 1̶.̶8̶T̶ - bude update
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
-
Honza9007 - FK
Aha, to jsem neviděl, Lukáši. Nevracel jsem se zpátky, neb jsem věřil (naivně) v inteligenci toho člověka 
-
osobne
- Kontaktovat uživatele:
To znám, to je to staré dobré české přísloví: "Já mám vždycky pravdu a když nemám pravdu, tak mám také pravdu."Luka$ píše:... Takze zaverem chci rici ze na FK se timto budeme ridit at uz je ten vyklad presny nebo neuplny.
-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
Já teda autorizák nikdy,stačila mi tenkrát jarní prohlídka na Felis a od tý doby tam nepáchnu
Tím ovšem neříkám že je to všude stejný.Co umím,udělám sám a co neumím nebo si na to netroufám tak dám buď kamarádovi a když je to něco složitějšího,tak dovezu auto klukům do Prahy,jelikož jsou to srdcaři od značky a ví co a jak 
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Já do autorizáku chodím kupovat díly. Sem tam je navštívím i s nějakou specialitou. Například vymontuji přední těhlici a odtáhnu to tam aby mi přelisovali ložisko. Celé auto tam nedávám.
Nevím jestli to neni
ale lidi pozor na H1N1 zasadně nepodceňovat vim o čem je řeč znam to z vlastni zkušenosti do teď se s toho dostavam. V tv kecaji že existuje očkovani proti praseči chřipce neni doktoři řikaji že není a tamiflu co se na to použiva na lečeni je taky k ničemu pač to funguje jen na začatku, ale jak se to rozjede tak je to k ničemu a nejhorši když se l tomu přida zapal plic a to je skoro vždy. LIDI DRŽTE SE
-
Alpinet
- Kontaktovat uživatele:
Taková situace neni nikdy mimo tema 
Bývalo: Felicia kombi LX 1.9D Egr-Off,Kat-Off
Pořízeno: VW Golf III Variant 1.9 TDI Egr-Off , Kat -Off, P764=95kw??
http://vw-cult.cz/
Dehet-Power
Pořízeno: VW Golf III Variant 1.9 TDI Egr-Off , Kat -Off, P764=95kw??
http://vw-cult.cz/
Dehet-Power
Tak já si musim postěžovat.... Ztratilo se mi doma ložiško a za boha ho nemužu najít
faaaak
Tak začni hledat něco jiného, ono se pak najde samo.
Moje felda 1.4 MPi
Golf IV 1.9 TDi 164 PS 393 Nm - už je tam zase něco navíc, ale kolik netuším.
T-ROC 2.0 TSI 4MOTION 190 PS 320 Nm - zatím - tak zatím už neplatí nově 282 PS 431 Nm
Golf IV 1.9 TDi 164 PS 393 Nm - už je tam zase něco navíc, ale kolik netuším.
T-ROC 2.0 TSI 4MOTION 190 PS 320 Nm - zatím - tak zatím už neplatí nově 282 PS 431 Nm
Pravdu máte vážený pane 
-
RAIMMI
- Kontaktovat uživatele:
to je úplně přesný, týden hledám ramínko zadního stěrače co jsem si nedávno objednal, říkám si konečně ho vyměním a ani za nic jsem ho nemohl najít... no a včera hledám pro změnu diagnostický kabel a co nenajdu? Ramínko 
- smrcek
- Kontaktovat uživatele:
Od stěhovní sháním páječku a díly na brzdy, už půl roku to nemůžu najít...ale někde to je, asi začnu taky hledat něco jiného 
Ahoj, nemá někdo v počítači dokumentaci na Felicia/Favorit úpravy motoru na závody? Klidně by stačil i odkaz kde koupit
podařilo se mi najít pouze na Škoda 130LA ale tam je 5 - kanálová hlava.
-
buly - FK
a co ta knížka sportovní úpravy škoda felicia ? u nás ji maj v levných knihách za 129,- nebo se dá stáhnout i na netu.
v tý knížce v podstatě neni nic použitelnýho pro motorsport
Přesně tak.V té knížce není nic, co by se dalo použít. Je to jen takové kecání okolo.
-
buly - FK
aha tak to se omlouvám, já ji jen rychle prolistoval
-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
ze Světa motorů , ojetá auta , nejprodávanější modely ,
z textu :.......... postupně začala pozice vyklízet felicia , která byla v roce 2011 ještě třetí , loni už spadla napátou pozici ..........
z textu :.......... postupně začala pozice vyklízet felicia , která byla v roce 2011 ještě třetí , loni už spadla napátou pozici ..........
- hromyblesky
- Bydliště: Region razovitý ,tam někdo primo uprostřed mesta Ostravy,bo je to tu fajne cyp.
- Kontaktovat uživatele:
nema nekdo presne tuhle?
na darováni pro dobry učel,nebo za normalni cenovku,,,, potom jeste shanim dve predni sedacky a jakykoliv a 4predni LX operadla na svetly interier.... rovnez za normalni cenu nebo dar... jde mi jen o potahy
na darováni pro dobry učel,nebo za normalni cenovku,,,, potom jeste shanim dve predni sedacky a jakykoliv a 4predni LX operadla na svetly interier.... rovnez za normalni cenu nebo dar... jde mi jen o potahysynku lampy tu pálí,,,, neony blikaj na cestu...
FAKJU BIČ
FAKJU BIČ
za vsim hledej pravidlo 7 a 15VAUXHALL píše:Me by zajimalo kde bys to chtel jeste snizovat,kdyz motor je 12cm nad zemi
- stix11
- Kontaktovat uživatele:
zdar mám doma obě sedačky přední, sou z LXi rok 2001 ...
-
geralt - FK
buly píše:a co ta knížka sportovní úpravy škoda felicia ? u nás ji maj v levných knihách za 129,- nebo se dá stáhnout i na netu.
tu je odkaz
http://www.ulozto.cz/hledej?q=skoda-fel ... vni-upravy
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: Aukro a ostatní weby
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

-
Polo
- Kontaktovat uživatele:
příště až v práci do úhlovky osadim novou frézu a budu jí potřebovat povytáhnout, tak si ty kombinačky vezmu rovnou... 
- xmorfeuz
- Kontaktovat uživatele:
mohu se zeptat na co presne si ty kombinacky potreboval ?
ja je za sedm let nepotrebaval ani jednou, na vse mas prece spesl klice a pripravky...
ja je za sedm let nepotrebaval ani jednou, na vse mas prece spesl klice a pripravky...
-
Polo
- Kontaktovat uživatele:
no, já ty frézy normálně tahám rukou
(většinou používám technický papír abych se o tu frézu neřízl ale to jsem samozřejmě neudělal...)
ale týhle se ven opravdu nechtělo, ikdyž byla povolená tak nechtěla ven...
prostě někdy se jim z tý kleštiny nechce...
jinak při výměně nástrojů jsem se pořezal poprvý
těma kombinačkama jsem opatrně povytáhnul frézu z kleštiny...
(zamozřejmě že né za břit, předtim mi jenom sjela ruka a už jsem na to znova šahat nechtěl)
ten palec jsem chvíly nepoužíval a cca po 2 hodinách to přestalo krvacet
(většinou používám technický papír abych se o tu frézu neřízl ale to jsem samozřejmě neudělal...)
ale týhle se ven opravdu nechtělo, ikdyž byla povolená tak nechtěla ven...
prostě někdy se jim z tý kleštiny nechce...
jinak při výměně nástrojů jsem se pořezal poprvý
těma kombinačkama jsem opatrně povytáhnul frézu z kleštiny...
(zamozřejmě že né za břit, předtim mi jenom sjela ruka a už jsem na to znova šahat nechtěl)
ten palec jsem chvíly nepoužíval a cca po 2 hodinách to přestalo krvacet
-
keenworth - FK
Dneska mě holka velmi překvapila. Napadlo tu během dvou hodin cca 10-15cm sněhu a mě čekala cesta, která vedla přes vcelku prudkej kopec. Silničáře samozřejmě nebylo vidět a na silnici vrstva sněhu a uklouzané koleje. Byl jsem vcelku slušně rozjetý, ale musel jsem zasavit kvůli frajerovi co se nemohl s Tiguanem vydrápat - zastavil jsem v kopci, takže jsem se ani nesnažil rozjet a rovnou jsem zcouval do míst, kde to bylo mírnější. Co nejrychlejc po rozjetí jsem tam kopnul dvojku a lehtal jsem plyn - něco přes 1200 otáček, bylo cítit že mírně hrabe, ale jela. Další problém nastal před nejprudší částí kopce, kde byl uvázlej kamion v zatáčce. Kvůli němu jsem musel také zastavit a pustit protijedoucí auta - zamnou už se vytvořila kolona. Potom co se naskytla možnost kamion objet a začít se drápat nejprůdším usekem jsem neváhal a opět použil stejnou taktiku. Za dvě a citovka... schválně jsem se snažil držet v čerstvým neujetým sněhu a holka mírně hrabala, ale stále jela. Auto zamnou se nevyškrábalo a zablokovalo to tam, takže jsem vyjel jedinej. Dostala velkou pochvalu. Jen pro info jel jsem na Polaris2 - 2 roky staré ( ale moc nejeté ).
Máte taky nějaké svoje metody, jak se vyškrábat co nejdál? Docela by mě zajímalo, jak moc velký přínos by byl zkusit do kopce couvat - jestli by tam nějaký vůbec byl.
Máte taky nějaké svoje metody, jak se vyškrábat co nejdál? Docela by mě zajímalo, jak moc velký přínos by byl zkusit do kopce couvat - jestli by tam nějaký vůbec byl.
- RockSolid
- Kontaktovat uživatele:
Já to dělám tak samo, zařazená dvojka a lechtám plyn 
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Když je nouze nejvyšší, tak i pozadu. Vyjede to víc než popředu, ale chce to opravdu citovku na volant a plyn, tím že ti hrabe zadek, kterej navíc zatáčí to hodně hází do stran.keenworth píše: Docela by mě zajímalo, jak moc velký přínos by byl zkusit do kopce couvat - jestli by tam nějaký vůbec byl.
-
keenworth - FK
Vždycky je to hlavně o tom mezikusu mezi sedačkou a volantem. Pokud má auto ASR - tak dokáže každej dát plyn na podlahu a nechá elektroniku dělat svoje.
Jinak dnes jsem jel ještě s OI 1.8T 4x4 ( hatchback ) s vozejkem kde jsem měl naloženo 3 kola od vyvážečky ( rozuměj velký
). A člověk jede jak v létě, no stress kde zastavíš. Rozjedeš se víceméně všude, ten vozejk člověk ani nevnímá. Respektive nuda je to do tý doby dokud člověk nevypne ESP a nepovodí těch 200 koní. Byl jsem trochu zklamanej, když jsem za tím jednou vezl plnou kubíkovou nádrž na vozejku ( tzn 1000 kg + vozejk ) a to auto pořád jelo o dost líp než prázdná felda - člověk dostane mírný deprese.
Každý auto má svoje kouzlo - navíc by to nebylo fér srovnávat mezigenerační auta.
Jinak dnes jsem jel ještě s OI 1.8T 4x4 ( hatchback ) s vozejkem kde jsem měl naloženo 3 kola od vyvážečky ( rozuměj velký
jen dotaz kde jezdi felidia kejziho?
Naposledy upravil(a) kwik dne stř 30. říj 2013 11:38:02, celkem upraveno 1 x.
- RockSolid
- Kontaktovat uživatele:
kwik: Ano,jezdí
tak jsem se nespletl
)
Naposledy upravil(a) kwik dne stř 30. říj 2013 11:37:42, celkem upraveno 1 x.
jestli si měj 1.8t tak to byla 110kw tj 150koníkeenworth píše:Vždycky je to hlavně o tom mezikusu mezi sedačkou a volantem. Pokud má auto ASR - tak dokáže každej dát plyn na podlahu a nechá elektroniku dělat svoje.
Jinak dnes jsem jel ještě s OI 1.8T 4x4 ( hatchback ) s vozejkem kde jsem měl naloženo 3 kola od vyvážečky ( rozuměj velký). A člověk jede jak v létě, no stress kde zastavíš. Rozjedeš se víceméně všude, ten vozejk člověk ani nevnímá. Respektive nuda je to do tý doby dokud člověk nevypne ESP a nepovodí těch 200 koní. Byl jsem trochu zklamanej, když jsem za tím jednou vezl plnou kubíkovou nádrž na vozejku ( tzn 1000 kg + vozejk ) a to auto pořád jelo o dost líp než prázdná felda - člověk dostane mírný deprese.
Každý auto má svoje kouzlo - navíc by to nebylo fér srovnávat mezigenerační auta.
sem nejlepší tak nezáviďte
1.3 BMM kombi LPG
Golf III tdi 66kw + bosch 764 => cca 95kw
1.3 BMM kombi LPG
Golf III tdi 66kw + bosch 764 => cca 95kw
-
keenworth - FK
Sádro, když říkám 200 koní, myslím tím 200 koní, tak tu ze mě nedělej pitomce ano? Zřejmě si nikdy neslyšel o načipování, že?
já si postěžuju, přivezli k Nám Lamborghini Galardo
http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 7261_o.jpg
a udělali z něj tohle... xD
http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 8502_o.jpg
http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 7616_o.jpg
http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 7261_o.jpg
a udělali z něj tohle... xD
http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 8502_o.jpg
http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 7616_o.jpg
-
endround
- Kontaktovat uživatele:
Takhle nám likvidujou naše autíčka v cobře 11
http://endround.rajce.idnes.cz/Nova_slo ... bra_11.jpg
http://endround.rajce.idnes.cz/Nova_slo ... bra_11.jpg
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Na to jak letěla tak ani není moc pomuchlaná .
občas když to vidím tak tam byla i š120
občas když to vidím tak tam byla i š120
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

-
endround
- Kontaktovat uživatele:
Hlavně v čase 00:04 je tam vidět takovej obrovskej držák přidělanej na nápravě 

Spotřeba FIAT Croma 2,4JTD MultiJet 147 kW / 200 HP