Tvrdý brzdový pedál.

halmosmi - FK

Tvrdý brzdový pedál.

Příspěvek od halmosmi - FK »

Zdravím,chcel som sa spýtať či niekto nevie poradiť,prečo mi zrazu z ničoho nič ostal tvrdý brzdový pedál.Chová sa to ,ako keby som mal brzdový system bez posilovača.A ešte keď pribrzdím,tak brzdový válec sa akosi veľmi pomali vracia späť,normálne ked zastanem v kopci a šlapnem na brzdu a povolím ,tak cítim ako sa len pomaly uvolnuje brzda a auto sa pohne.Tiež som skúšal bez naštartovaného motora našlapať na brzdový pedál a potom tlačiť naň a naštartovať motor,ale pedál povolí len o dáke 1 až 2 mm.Nevie niekto poradiť kde by mohol byť problém?
Kuladmin
Kontaktovat uživatele:

Re: Tvrdý brzdový pedál.

Příspěvek od Kuladmin »

jestli se ti pomalu vraci brzdovy pedal ( a ne valec - to nevim jaky bys videl/poznal) tak si rozeber a vycisti a promaz hridelku pedalu ;)
halmosmi - FK

Příspěvek od halmosmi - FK »

Ano myslel som valec ,ten sa pomaly vracia, nie pedál.Na to, že sa pomali vracia, som zistil ako píšem,že ked je auto dole kopcom zabrzdím a povolím brzdu cítom, ako sa pomaly odbrzduje auto a rozbieha sa dole kopcom,počujem, ako začínaju vrzgat brzdové doštičky, až sa celkom uvolnia.
Kuladmin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kuladmin »

To nebude dle meho valec ale spis mas v haji brzdovy hadice nejspis vepredu skus zvednout auto zabrzdit a jit rucne protocit kola jestli stale budou brzdit tak se zamer na ty hadice - jeste jsem nevidel auto kde by hlavni brzdovy valec drzel sam tlak to leda u novych valcu kdyz se zprovoznuji.
nowys89 - FK

Příspěvek od nowys89 - FK »

taky se mi stalo dneska,tvrdý pedál ale mě se vrací normálně ale abych zastavil musim na něj šlápnout víc a kola jdou zase do smyku taky nevim čim to je.

nevíte někdo???????
Odpovědět