brzdy z fabie

smazany clen - FK

brzdy z fabie

Příspěvek od smazany clen - FK »

Premyslel jsem o vymene brzd z fabie, kdyz je tam stejna roztec... Chci se teda zeptat zkusenejsich tady, jestli myslite, ze by to slo, pripadne co vsechno by bylo potreba menit? Mam trochu predstavu, ale ne zrovna 2x konkretni :lol: kdyztak jestli se to tu uz resilo, tak se omlouvam, napadlo me to, kdyz jsem videl ten topic "brzdny ucinek felicie vs. fabie" nebo tak nejak
MagicanBlack - FK

Re: brzdy z fabie

Příspěvek od MagicanBlack - FK »

fabie ma stejnou roztec?? Ja myslel ze ma 5*100 nebo tak nejak.. proste direk..;-)
luke.bean - FK

Příspěvek od luke.bean - FK »

rozteč sice stejná je,ale počet šroubů nesedí.. někdo tady chodí (nebo chodil) na fórum a měl na feldě komplet brzdy z fabky a 5x100 rozteč,ale jednoduchá oprerace to nebude,jen vzadu to půjde docela normálně
smazany clen - FK

jaj, kamos ma na fabce 4*100 kola, tak jsem myslel ze to tak ma fabka stejne jako polo nebo golf (ne GTI myslim)... sakris... no a brzdy z golfa III 1,8??? ty maji stejnou roztec, tak by to bylo snazsi, ne? co vy na to chlapi??!!! :) :?: :!:
smazany clen - FK

dif.entity píše:jaj, kamos ma na fabce 4*100 kola, tak jsem myslel ze to tak ma fabka stejne jako polo nebo golf (ne GTI myslim)... sakris... no a brzdy z golfa III 1,8??? ty maji stejnou roztec, tak by to bylo snazsi, ne? co vy na to chlapi??!!! :) :?: :!:
a trojkový golf je má o tolik lepší než felícije joooo? :) fábka má určo 5dír ze 4ma jsem teda žádnou neviděl...
smazany clen - FK

Pelda píše:a trojkový golf je má o tolik lepší než felícije joooo? :) fábka má určo 5dír ze 4ma jsem teda žádnou neviděl...
tezko rict, kazdopadne Golf II GTI jo a ma taky 4x100 :) nebo nesouhlasis? :) btw co motor, jak se dari? ;) vsecko vim, co se mnou :) ;)
smazany clen - FK

dif.entity píše:tezko rict, kazdopadne Golf II GTI jo a ma taky 4x100 :) nebo nesouhlasis? :) btw co motor, jak se dari? ;) vsecko vim, co se mnou :) ;)
mohl by mít:-) ale přijde mi to zbytečné.. když na fedu koupíš dobré kotouče a desky tak uděláš líp ;) mno ty jo radši se neptej! :? nevím co všechno jsi četl.. ale radši ti to popíšu... když jsme měli vyozený motor tak v převodovce respektivě v diferáku vypadly dvě kolečka co pohání poloosy jse si tam voli nic nepichli :( samozřejmě jsme to zjistli až jsme chtěli vyjet z garáže:-D mno tak zase sundat převodovku rozdělat ji nahodit tam ty spadle kolca poskladat zatmelit hodit spatky...Tak jsme sice nadávali ale udělali jsme to... mno a dneska....škoda mluvit.... prostě jsme tam ty dvě kolečka dali naopak a nejdou tam nasadit ty poloosy... takže asi víš co nás zase čeká..ach jo..já z té garáže asik nikdy nevyjedu :( pomóóóóc!!!!!
smazany clen - FK

jaj... tak aspon budes mit natrenovanou montaz a demontaz prevodovky ;) ja tak kdysi na toyote matrix menil zadni napravu a zapomnel jsem 4 srouby u brzd, pak jsem vylezl z pod auta a nastesti na zemi jsem je zahledl, jinak bych to poslal pryc ani bych nevedel... :lol: :? :(
smazany clen - FK

dif.entity píše:jaj... tak aspon budes mit natrenovanou montaz a demontaz prevodovky ;) ja tak kdysi na toyote matrix menil zadni napravu a zapomnel jsem 4 srouby u brzd, pak jsem vylezl z pod auta a nastesti na zemi jsem je zahledl, jinak bych to poslal pryc ani bych nevedel... :lol: :? :(
no to jsou radostné chvilky :lol: mno už to zvládám i po slepu :D mělo to jěště pokračování...nad tím už nemá cenu se stresovat :lol: když jsme ji rozdělali a otočili ty kolečka tak jak měly být přetmelili tak se zjistilo že nejde zařadit jednička a zpátečka :lol: takže zase rozdělat a složit! doufám že už to v životě nebude potřeba dělat :D jinak jsem s ní už konečně vyjel 8-) tak pomalinku zajíždím
smazany clen - FK

Pelda píše: no to jsou radostné chvilky :lol: mno už to zvládám i po slepu :D mělo to jěště pokračování...nad tím už nemá cenu se stresovat :lol: když jsme ji rozdělali a otočili ty kolečka tak jak měly být přetmelili tak se zjistilo že nejde zařadit jednička a zpátečka :lol: takže zase rozdělat a složit! doufám že už to v životě nebude potřeba dělat :D jinak jsem s ní už konečně vyjel 8-) tak pomalinku zajíždím
to gratulace, hlavne at jezdi jak ma a nemenis po 100km tesneni pod hlavou jak kamos ;)
Skury
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skury »

Tak jsem se informoval... Brzdy 4x100 má pouze Fabia Junior a jsou to ty samé brzdy, jako má felicie...
Be in, be pirate. Pirates.cz + Škoda Felicia Fun 1̶.̶8̶T̶ - bude update
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
luke.bean - FK

Příspěvek od luke.bean - FK »

škury,kde jsi se informoval? jediný co měla fablia junior byli 13" kola,protože měla kotouč 239mm a chlazenej.. ale byla tam 5x100..

nebo jedině že by existovali nějaký první modely s tímhle,ale nevím..
snb-rider - FK

Příspěvek od snb-rider - FK »

když koukám na kelly, tak tam jsou jen pro 5 šroubů...

vyhlásíme soutěž, kdo první sežene foto fabie s kolama 4x100, nedostane nic :) :D ;)
smazany clen - FK

dif.entity píše: to gratulace, hlavne at jezdi jak ma a nemenis po 100km tesneni pod hlavou jak kamos ;)
děkujííííí :) dnes jsem měnil startér :lol: hezky to začíná :D zas 1350 v pr...
Skury
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skury »

Luke: Mě to řekl kámoš, odborník přes auta... A to jsem se ho na to ani neptal. Něco se řešil a on tohle pak plácnul... Takže raději zjistím pořádně... :oops:
Be in, be pirate. Pirates.cz + Škoda Felicia Fun 1̶.̶8̶T̶ - bude update
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
Georgerob
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Georgerob »

všechny Fabie, ať je to junior nebo elegance...maj 5x100 rozteč...4x100 neexistuje u Fabie :)
Grafické studio | www.georgerob-design.cz

BLACK LIST RACEMAN !

19.5. odesláno 750,- na elektrickou stahovačku - do teď nemám ani peníze, ani stahovačku.
Odpovědět