výfuk na 1.6

Karbec - FK

výfuk na 1.6

Příspěvek od Karbec - FK »

Zdravím,
chci měnit zadní díl výfuku na 1,6 a u auto kelly mi nabídly výfuk značky starline, je celkem za dobrou cenu ale nic o této značce nevím. Nemáte někdo s touto značkou zkušenosti?

Teď tam mám tyll, a vydržel asi 2,5 roku. Buď ho tam dám znovu, nebo nějakou jinou značku. Když tak nějakou doporučte.

Díky
Nonamed - FK

Re: výfuk na 1.6

Příspěvek od Nonamed - FK »

tyll je v cajku, starline všeobecně není moc vychvalovaná značka.. nevím jak výfuky ale spojku bych si od nich nekoupil :)
Dejwis

Příspěvek od Dejwis »

kup Tylla a natři ho nějakou barvou, která je určená na velké teploty a má funkce jako omezení držení vody apod. Prodloužíš životnost o min jak jeden rok....
!!! Rozprodej dílů z Feldy !!!
RAIMMI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RAIMMI »

přesně tak zůstaň u Tylla... Starline nic moc...
ka-spel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ka-spel »

Řešil jsem to minulý týden jaký koncový a střed díl. Surfoval jsem po netu a vybíral. Nakonec to vyhrál Tyll. Za cenu co se prodávají poláci není co řešit. Přesně jak píše Dejwis jsem to dělal i minule a zadní Tyll vydržel 3,5 roky, střed tam byl 5 let a možná by ještě rok vydržel. Jinak nejlevněji Tyll i aku co jsem viděl je na http://www.autobaterielevne.cz/VYFUKY/V ... ia---Tyll/ akorát to chce tam mít cestu. Nakonec jsem koupil o pár kaček dráž v domácím velkoobchodě. 8-)
ex nebožka 1,6 lpg Obrázek
t3rmit - FK

Příspěvek od t3rmit - FK »

potřebuju vyměnit zadní i střední část výfuku včetně spon a závěsů. vyplatí se shánět po místních autodílech, nebo je lepší si to všechno nechat poslat odněkud z netu? jak to vůbec posílají? zatim sem si vytipoval tuhle stránku - http://www.skoda-dily.cz - poštovný je tam za cokoliv 89,- což je pěkný, máte zkušenosti? nabízejí tam Karsit/Tyll a o tom už ste se tu bavili výše. díík. :)
103457
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 103457 »

Těžko říct zda se ti to vyplatí, či nikoliv, já zajdu do prodejny v místě bydliště a seženu tam komplet všechno na výfuk ± za stejné ceny, jako na netu, takže já bych to neobjednával a šel si to koupit. Tobě těžko můžeme poradit třeba nějakou prodejnu v tvém okolí, když ti dělá problém si vyplnit v profilu svoje bydliště. :? :?
t3rmit - FK

ta otázka byla mířená obecně, takže si mi odpověděl, ale problém mi to nedělá. sem ze Strakonic.
103457
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 103457 »

Když to není problém, proč to nemáš vyplněný? :o
Ramm - FK

Příspěvek od Ramm - FK »

Tyll je dobrá značka,Starline mají dobrou cenu,ale to tak odpovídá jejich kvalitě,v tomto případě nešetři.
ka-spel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ka-spel »

Nevím o jaké dobré ceně Starline mluvíš? Za ty prachy máš Tyll.
t3rmit - FK

tak sem proběh celý strakonice a našel sem Tyll jen za 750 za každej kus. Starline za 600. no co.
ka-spel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ka-spel »

Tak to tam máte drahý.
Michael - FK

Příspěvek od Michael - FK »

Od Starline mam na výfuku akorát spojovací sponu a je to to jediné co mi na výfuku rezne, a to jako prase :lol: Mám osypku jak vidim cokoliv Starline, výfuk doporučuji Tyll...
Odpovědět