Umístění subwooferu

dotazy a rady na vše kolem hudby
smazany clen - FK

Umístění subwooferu

Příspěvek od smazany clen - FK »

Zdravím...

Sháním inspiraci na umístění sw... Ale nemyslím tím položení bedny doprostřed kufru (ani na kraj :) )...
Jestli někdo má a chtěl by se pochlubit (myslím, že se inspirovali i ostatní), tak ať sem frkne nějaký foto + minipopis...

Nejvíc by se mi líbilo pod přístrojovkou, jenomže zádrhel - pojistky...

Kdyby měl někdo umístěn sw mimo kufr, tak by to bylo úplně nejlepší

Dík moc za vaše příspěvky... ;)
Naposledy upravil(a) Návštěvník dne pon 18. kvě 2009 16:42:18, celkem upraveno 1 x.
Collin - FK

Re: Umístění subwooferu

Příspěvek od Collin - FK »

Téma Ukažte kufry ti nepomuže?? :)
smazany clen - FK

No ani ne... Jediný co, tak:

Obrázek Obrázek

Takže, kdyby Nojmis vysvětlil aspoň, jak na tu zástavbu do bočnice...??? :)

Jinak, kdyby někdo měl sw i mimo kufr, tak ať se s náma podělí... Vím, že Felda je tady na to malá, ale i tak třeba nějakej kutil něco vymyslel... ;) :D
fancarhifi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fancarhifi »

...na to jsi přišel jak s tím SW pod přísrojovkou.... :lol: ještě k tomu ve feldě...tady máš 16cm SW...

http://www.fancarhifi.cz/www-fancarhifi ... ker-CVT654

...a když vyhodíš schránku tak máš prostor pro těch pár litrů... lámej si hlavu... ;)
www.fancarhifi.cz vše co potřebujete pro ozvučení vašeho miláčka
Ronny
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ronny »

jako dva kamosi meli subac dany normalne v plate a na krajich plata meli dvoupasma!myslim ze nic jineho na vyber mit nebudes max tu zastavbu v boku nebo na dne kufru misto rezervy :|
Olda85 - FK

Příspěvek od Olda85 - FK »

No tak zástavba ala plato není nic moc.. leda by použili freeair SW, ale jsou dražší a navíc výsledný efekt stojí stejně za prd.. lepší je udělat malou uzavřenku a taky to stačí pokud není človek náročnej. co se týče boční instalece, tak ve feldě moc litrů z toho boku teda nevymámíš :) takže buď do podlahy místo SW a nebo malou kostku pro úsporu místa. pod palubkou by to šlo, ale musel by jsi se mrknout po SW kterýmu stačí málá bedna.
smazany clen - FK

No... Zkusím změřit, jakej bych dostal objem za pojistkovou skříní...

Obrázek
Ronny
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ronny »

tak z tohohle bych mel strach ze mi to nejakej jouda prokopne!jedine ten basak poradne chranit nejak! jako je mi jasny ze tobe je to jedno ty tam nebudes sedavat ale docala to ubere na pohodli spolujezdcovi pokud bude mit delsi nohy.ja merim asi 189cm a kdyz sem jel se znamym a sedel sem na spolujezdcovi a mel sem posunutou sedacku kvuli jeho manzelce vepredu tak to pro me fakt nebylo idealni mit nohy pokrcene celou dobu :(
trivet
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od trivet »

Radeggast: Čau, o tomhle jsem taky přemýšlel a možná k tomu i dojde ;) . Je tam místo na 20 max 25cm SW. Objem by byl tuším kolem 20 litru (práce s laminem). Měl jsem vymyšlený místo i pro zesik a ten by se vešel za palubku, když vyndáš z kastlíku dno tak uvidíš protihlukovou vycpávku u stěny motoru. Tam se vejde zesiik do cca 28cm na délku. Bylo by to ideální místo - krátky kabely od baterky a i krátky signály od rádia. A 4ch zesik můžeš dát v klídku pod tu podlahu (dík za obchod). V příloze je pár foto co jsem si stáhnul pro inspiraci.

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Collin - FK

Trivet: Ta Fábia je od ahc?
trivet
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od trivet »

jj na AHC jsem stáhnul ty fotky, ale koho je, to nevím. Mám víc fotek ty fábky kdyby jsi chtel.
smazany clen - FK

Trivet: Ještě jednou se omlouvám, že jsem nepřijel včas... :( :(
S tím, 20cm sw a 20L objemem jsi mě velmi potěšil... Čekal jsem, že tam dám něco, na co mi posílal odkaz Fancar (3 - 8 litrů)... Musím na to zítra mrknout... Ještě, jak to máš naplánovaný s uchycením... Udělat širší podstavu (něco jak jsem posílal já, aby sw koukal nahoru) a položit to tam???
Collin - FK

Nee v pohodě díky.. Já jen že sem jí tam včera zase viděl.. líbí se mi jak to poupravil..
trivet
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od trivet »

Radeggast: v pohodě, vím že někdy se to uspěchat nedá.... občas to je fakt šílený když se chytne blbá doba.
S uchycením to je docela dilema, protože lepší by byla větší podstava ale pak je zas málo místa na nohy. Stejnak bych to pak řešil přes nějáký vlaminovaný uchyty (zatím nevím kam, ale to se zjistí v průběhu stavby). Každopádně to uchytit napevno, protože v případě nehody by to mohlo způsobit pěknou paseku..... Zítra se na to ještě mrknu. Já tam plánoval tohle http://www.ahifi.cz/subwoofery/helix-p-8-precision.html

Collin: jj má to udělaný fakt hezky, dal si s tím docela práci.
fancarhifi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fancarhifi »

...no...já osobně bych toto neřešil, ale když už tak asi tím Kicker a vyloupnout schránku.Pod nohy to myslím není to pravé ořechové...basy nepotřebují směr takže ten malý SW může být schovaný.
www.fancarhifi.cz vše co potřebujete pro ozvučení vašeho miláčka
smazany clen - FK

Heh... :) Sem se nudil... :) (hodnoty jsou přibližný)

1. obrázek - obdélník je pojistková skříňka, ta šikmá čára je otevřená pojistková skříňka tak, aby se daly pojistky vydělat...
2. obrázek - půdorys... Těch 30 cm je kvůli tomu, aby se vlezly nohy...
Obrázek
Radeggast - FK

Příspěvek od Radeggast - FK »

Tak aby se neřeklo... :) I s pojistkama se to dá řešit... :thumleft:

Obrázek
BlackCZ - FK

Příspěvek od BlackCZ - FK »

Zdarec, me by zase zajimal ten zpusob v kratke feli, do bocni zastavby... Mate s tim nekdo zkusenosti??? Musela by se tvorit bedna nebo staci nejak odrezonovat??? A jak by to bylo s pristupem na zadni lampy???
:scratch:
BlackCZ - FK

nejake napady?
00Inferno00
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 00Inferno00 »

A z čeho by jsi tam chtěl vytvořit ozvučnici? :roll:
Vici píše:...ARL je král mezi TDI na platformě G4...
VW Golf IV 1.9TDI PD ARL 192PS 401Nm powered by TDIfun, EGR-off, TT puky, Strongflex dogbone
VW Passat Variant B8 2.0TDI Dynaudio
BlackCZ - FK

prave nevim :-D
BlackCZ - FK

Přemejšlel jsem o laminu bude to dostačující? Nebo to musí být dřevo?
Radeggast - FK

Příspěvek od Radeggast - FK »

Vytvořil bych pevnou ozvučnici z lamina a přední desku vyřezal z MDF. Inspirace tu.
Odpovědět