Píská nový drážkový řemen
-
Tshooter - FK
Píská nový drážkový řemen
Ahoj kluci.
Dnes jsem měnil řemen, starý nepískal, ale byl už jetej, hlavně byl od oleje. Sudal sem ho, očistil kladky a zbytek motoru co to šlo.
Dal nový řemen od Starline BELT...Projížděl sem auto, vše OK. Po cca 1 hodině znova a auto pískalo, když se ohřeje přestane, nevíte proč s novym řemenem a až po takový době, co sem udělal blbě, naplej je při zmáčknutí do 10mm dolů.
Dnes jsem měnil řemen, starý nepískal, ale byl už jetej, hlavně byl od oleje. Sudal sem ho, očistil kladky a zbytek motoru co to šlo.
Dal nový řemen od Starline BELT...Projížděl sem auto, vše OK. Po cca 1 hodině znova a auto pískalo, když se ohřeje přestane, nevíte proč s novym řemenem a až po takový době, co sem udělal blbě, naplej je při zmáčknutí do 10mm dolů.
- satik
- Kontaktovat uživatele:
Re: Píská nový drážkový řemen
nebo ložiska na altíku... Řemen mi pískal chvíli po startu. Když jsem to řešil, tak taťka řekl, ať ho prostě víc napnu. Napnul jsem ho a už nepískal. Netrvalo ale dlouho a rozsypaly se mi ložiska v alternátoru. A to tak, že si stator občas škrtnul o rotor. Od té doby si už dávam pozor, jak hodně řemen napínam
.
-
Tshooter - FK
Tak zas jinej důvod pro pískání nemám, než, že by byl asi málo naplý, právě nevim, řemenice to bejt nemůžou to by pískalo i před tím...
-
Jamie - FK
Nech ho tak jak je,.možná se potrebuje zajet, teď v té zimě je to normální jev že píská
-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
vem obyčejný tvrdý mejdlo a za běhu motoru ho přttlač na drážky
-
Tshooter - FK
Nevím jak moc se má zajet. Ale dnes už 100km a řemen stále píská, po párr KM přestane ale pohvízdne si při záběru rychlosti.
- panjawa
- Kontaktovat uživatele:
Mě pomohlo připnutí řemene a po chvíli to přestalo, ale kdyby ti to nepomohlo tak zkus tohle http://www.olejshop.cz/autokosmetika/ud ... ac-t20301/
RIDE TO LIVE - LIVE TO RIDE
tvrdé mýdlo na chvíli pomůže, ale po nějaké době začne řemen pískat znova.
-
Tshooter - FK
Tak sem to přitáhnul ještě víc i přes risk. Ale už nepíská...uvidim jestli to něco zničí, snad ne.
Díky za rady kluci
Díky za rady kluci