servo 1,6

Hans - FK

Re: dodělávka posilovače

Příspěvek od Hans - FK »

Už jsem zkoušel se starým řemenem ( kratším ) vyřadit napínací kladku i čerpadlo a je klid. Na geometrii mi kámoš řekl, že je to servo. Já to teď neřeším, už jsem si na to zvyk, zapnu rádio a jakoby tam nebylo. Kdyby sem někdo hodil firmu, která provádí repas, bylo by to dobrý.
Hans - FK

Re: dodělávka posilovače

Příspěvek od Hans - FK »

Tak problém je vyřešen. Sehnal jsem zdarma ( neukradl! ) pumpu z Inky 1.4, je stejné, ale dává 90 bar. Včera jsem to přehodil a vše je v pořádku. Přeposilované se mi to nezdá, je to stejné.
Takže pokud máte možnost pumpy třeba z naftové felicie a máte strach, že bude řízení moc lehké, tak nemějte obavy. :salut:
Michael - FK

Re: servo 1,6

Příspěvek od Michael - FK »

Zdravim, koupil jsem díly na zástavbu serva a chtěl bych se ujistit, že je to všechno, jestli nic nechybí, anebo mam počítat s nějakou další investicí (nepočítám nové čepy a hydr. olej) ;) Mam 1,6 L&K, zesílená kastle, r.v. 12/95

- Volantová tyč
- Průchodka karoserie
- Servo hřebenová tyč
- Držák alt. s kladkou
- Alternátor
- Čerpadlo
- Řemen
- Nádobka oleje
- Tlakové hadice (3 ks)

Jo a chtěl jsem se ještě zeptat, jestli jde do 1.6 použít bez úprav servočerpadlo z 1.9D... Budu rád za jakoukoliv odpověď... Díky ;)
H4nIS

Re: servo 1,6

Příspěvek od H4nIS »

taky mě to zajímá chci si dodělat u 1.6 servo a uvažuju nad tím koupit čerpadlo z 1.9 mělo by být silnější takže by to mělo být ještě lepší asi ?? otázka je jestli vše pasuje
Škoda Felicia 1.6 GLX - ABS, 2xairbag, servo, el.okna, zrcatka, alarm Magicar s dálkovým startem..
Odpovědět