Vas nazor na vykonovy strop felicie
-
phobeus - FK
Vas nazor na vykonovy strop felicie
Kolik podle vas vykonovou spicku unese felicie 1.3MPi ? Tedy seriove dily rizeni, poloosy, a celkove karoserie v dobrem stavu? Osobne to nevidim vyse nez 90kW . Jaky je vas nazor?
-
Godfrit - FK
Re: Vas nazor na vykonovy strop felicie
Jestli s tím chceš jezdit jen po silnicích, pohodovou jízdou a nebudeš ji často přikládat pod kotel, tak myslím že bez problémů. Ale pokud tomu budeš šlapat po plynu, jezdit rally atp.... tak čekej rychlejší opotřebování, kroucení karoserie, únavu materálu. Ale felicie jsou ještě staré dobré železa, na kterých se nepodepsal dnešní trend výroby aut "všechno ojebat", takže pokud zesílíš karosérii a neojebeš servis, tak bych se ani těch 90kw nebál.
-
Furdy - FK
phobeus - FK píše:Kolik podle vas vykonovou spicku unese felicie 1.3MPi ? Tedy seriove dily rizeni, poloosy, a celkove karoserie v dobrem stavu? Osobne to nevidim vyse nez 90kW . Jaky je vas nazor?
No tak KitCar 1.3 má 122KW
Takže si myslím že těch 90 až 100 kw to zmákne seriová kastle ale dal bych tvrdí tlumiče když už výkon tak ať se dobře přenáší ...
-
Faster - FK
Kit car určitě nemá sériovou převodovku, poloosy, ramena, těhlice, brzdy, ba ani zadní nápravu...O vyrámování karoserie a doplňkových svárech kitu snad ani nemluvě..nevím teda co maj tvrdí tlumiče společného s přenosem výkonu na silnici..tlumič má za úkol udržovat stálý styk kola s vozovkou..
-
Furdy - FK
O to my šlo ... udržovat stálí styk všech kol s vozovkou ...
a ano na tyto aspekty sem pozapomněl pardon máš pravdu ...
Ale myslím si že to že vše je zesílené je jen o trvanlivosti jinak si myslím že seriovka snese tich 100kw ale nejsem znalec jen můj názor co jsem odpozoroval na ostatních forech ....
a ano na tyto aspekty sem pozapomněl pardon máš pravdu ...
Ale myslím si že to že vše je zesílené je jen o trvanlivosti jinak si myslím že seriovka snese tich 100kw ale nejsem znalec jen můj názor co jsem odpozoroval na ostatních forech ....