Střešní nosič a vliv na spotřebu

karoserie, narazniky, skla atd.
Goodicek
Kontaktovat uživatele:

Střešní nosič a vliv na spotřebu

Příspěvek od Goodicek »

Zdar. Mám střešní nosič http://www.autodoplnkyfro.cz/nosice/106 ... -hakr.html . Chtěl bych vedět, jak velký to má vliv na celkovou spotřebu. Kámoš pořád do mě hustí že když to tam mám tak je to o dost velká spotřeba. Tak se chci právě zeptat jestli to někdo nemá nějak vykoumaný. kolik to asi může být... Díkes
kwik

Re: Střešní nosič a vliv na spotřebu

Příspěvek od kwik »

záleží kde jezdíš, jak jezdíš... pokud jezdíš po městě, je to skoro fuk... ale při rychlostech kolem 90ti a víc to vliv mít na spotřebu určitě bude mít... zkus hledat, je o tom na internetu článků spousty..
emilio52
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od emilio52 »

Spořeba asi o něco stoupne to je fakt .
Proč se tahat s něčím co momentálně nepotřebuju :lol:
Nosič používám jen když je potřeba ,a navíc se zbytečně omačkávaj gumy ve dveřích . ;)
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda
ObrázekObrázek
Goodicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goodicek »

Je mě jasné že si to o něco více veme, ale nevím jestli je to zanedbatelné nebo ne, jezdim na LPG momentálně a jezdím právě dost mimo město, takže spíš 70-90. Ještě se mrknu na google :) Co vím tak už to tam pěknou řádku let je takže ta guma bude nejspíš už pryč v těch místech, je nalepená jiná na dveřích. Takže díky, asi to sundám, stejně to nepoužívám. Ještě s tím když za sebou táhnu rozvoz novin což je nějakých 300KG a jednoho chlapa vedle sebe :D Snad mi to do peněženky přidá aspon desetikačku :D
Odpovědět