Zkušenosti okna Oknostyl
- Tomas6
- Kontaktovat uživatele:
Zkušenosti okna Oknostyl
Nemáte někdo zkušenosti s těmahle oknama? http://www.oknostyl.cz/plastova-okna/
Jelikož přistavuju a momentálně si nechávám dělat cenové nabídky na okna a dveře tak různě zjišťuju co a jak a kdo a za kolik.Mám pár nabídek od firem co tady maj na zlínsku spoustu kladných referencí ale ceny sou tak o 15-20% vyšší jak od nich.Cenovka co nabízí je hodně lákavá ale...Nerad bych koupil šmejda.Tak jestli máte někdo osobní zkušenost podělte se.Budu rád za každý komentář.
Jelikož přistavuju a momentálně si nechávám dělat cenové nabídky na okna a dveře tak různě zjišťuju co a jak a kdo a za kolik.Mám pár nabídek od firem co tady maj na zlínsku spoustu kladných referencí ale ceny sou tak o 15-20% vyšší jak od nich.Cenovka co nabízí je hodně lákavá ale...Nerad bych koupil šmejda.Tak jestli máte někdo osobní zkušenost podělte se.Budu rád za každý komentář.
- Skury
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: Zkušenosti okna Oknostyl
Zkus JIS: http://www.plastova-okna.cz/ Mě cena vyšla suprová, včetně práce a dvou velikánských francouzských posuvných oken...
Be in, be pirate. Pirates.cz + Škoda Felicia Fun 1̶.̶8̶T̶ - bude update
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
přidám zkušenost, okna vekra montážní firma přijela, vyrubala staré okna na podzim, všechny najednou, dali nové, zapěnili a ejhle 2 okna byly nižší... neseděla do otvoru. Měli jsme skoro 14 dnů doma všude prach, špínu a 2 otvory po oknech zalepené igelitem. Parapety nenalepené nikde, zazděné nikde... necelých 14 dnů barák naruby, okna nikde... Ale jak měli i ty správné okna, tak to bylo ráz naráz a druhý den bylo vše jak má být... ale té špíny... slibovali, že okna budou za 3 dny vyměněná a ve skutečnosti 14dnů. 14 dnů s igelitem v oknech, venku bylo 12 stupňů, v baráku kosa.. jo a ještě dodatek k tomuhle - byla to skoro nejlacinější nabídka v okolí, takže ne vždy nejlacinější je to nejlepší.
- Tomas6
- Kontaktovat uživatele:
Škury:Díky za odkaz ale ke mne to je přes půl republiky...
Kwik:Na Vekru jsem právě tady od nás slyšel jen samou chválu.Kdo ji má tak pěje jen ódy na radost.Okna kvalitní,dodání,výměna a prostě všechno okolo prej supr.Ale zas sou o cosi dražší než mám nabídku třeba ze Sulka...
Mám udělaných 5 nabídek a všechny sou +- 2-3 litry nastejno.Jeden má levnější jedno okno,druhý zas jiné atd..V ceně kolem 90tisíc se to ztratí.Ten oknostyl má nabídku levnější o skoro 15000kč.Což je vzhledem k tomu jak se mi tenčí konto už dost peněz...A právě hloubám jestli to není nějaký šmejd abych nakonec nezaplakal.Dle jejich prodejce je to dáno slevou 60% na zakázku,ostatní nabízí jen 45%.Tak sonduju jestli ti ostatní tak rýžujou a nebo tito maj tak levné a nekvalitní materiály že si můžou dovolit jít s cenou tak moc dolů.Koukal jsem různě po netu a nějakou kloudnou recenzi jsem nenašel,tak se ptám ještě tady jestli někdo nezná a neví.
Kwik:Na Vekru jsem právě tady od nás slyšel jen samou chválu.Kdo ji má tak pěje jen ódy na radost.Okna kvalitní,dodání,výměna a prostě všechno okolo prej supr.Ale zas sou o cosi dražší než mám nabídku třeba ze Sulka...
Mám udělaných 5 nabídek a všechny sou +- 2-3 litry nastejno.Jeden má levnější jedno okno,druhý zas jiné atd..V ceně kolem 90tisíc se to ztratí.Ten oknostyl má nabídku levnější o skoro 15000kč.Což je vzhledem k tomu jak se mi tenčí konto už dost peněz...A právě hloubám jestli to není nějaký šmejd abych nakonec nezaplakal.Dle jejich prodejce je to dáno slevou 60% na zakázku,ostatní nabízí jen 45%.Tak sonduju jestli ti ostatní tak rýžujou a nebo tito maj tak levné a nekvalitní materiály že si můžou dovolit jít s cenou tak moc dolů.Koukal jsem různě po netu a nějakou kloudnou recenzi jsem nenašel,tak se ptám ještě tady jestli někdo nezná a neví.
my sme šli do oken od othermu cena nejlepší dva dny před a ještě ráno montáží volali kvalita dobrá
sem nejlepší tak nezáviďte
1.3 BMM kombi LPG
Golf III tdi 66kw + bosch 764 => cca 95kw
1.3 BMM kombi LPG
- Skury
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Tomas: A to potřebuješ mít firmu za barákem? Podle mě za zkoušku nic nedáš. A 176km není půl republiky.
Ale mě je to jedno, já nemám akcie té firmy. 
Be in, be pirate. Pirates.cz + Škoda Felicia Fun 1̶.̶8̶T̶ - bude update
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Já mám okna od http://www.arokna.cz/ montovali mi to maníci z firmy http://www.thod.cz/ Mám to dva roky a zatím spokojenost.
Na oknech se určitě nevyplatí šetřit. Viděl jsem novostavbu osazenou okny z Polska a to byl tedy mazec. V zimě na rámu vrstva jinovatky.
Já jsem fous přitlačil a vzal trojsklo, silnější profil s trojitým těsněním a lepší kování (skryté, bezpečnostní). Jsem rád, že jsem dal na radu a nekoupil levnější dvojsklo. Je to až neuvěřitelné, ale to trojsklo se zevnitř nerosí ani v koupelně.
Na oknech se určitě nevyplatí šetřit. Viděl jsem novostavbu osazenou okny z Polska a to byl tedy mazec. V zimě na rámu vrstva jinovatky.
Já jsem fous přitlačil a vzal trojsklo, silnější profil s trojitým těsněním a lepší kování (skryté, bezpečnostní). Jsem rád, že jsem dal na radu a nekoupil levnější dvojsklo. Je to až neuvěřitelné, ale to trojsklo se zevnitř nerosí ani v koupelně.
ani dvojsklo se nerosí ...
1.3 BMM kombi LPG
1.3 BMM kombi LPG
- TIW
- Kontaktovat uživatele:

- Fidlla
- Kontaktovat uživatele:
Taky mam otherm,do obytne casti mam trojskla,ostatni dilny a kotelna,chodba.dvojskla +vchodove dvere.
Venkovni dezen je tmavy orech,celkem 14 oken a jedny dvere,zaluzie..150000kc..
Montaz provedla firma Proplast UO,zavolali 2 dny predem ,rano domluvily na 7h a vecer 17h vse vybourano a i namotovano...
Byli tam dobri makaci,v koupelne mi neznicily kachlicky kolem oken..
Venkovni dezen je tmavy orech,celkem 14 oken a jedny dvere,zaluzie..150000kc..
Montaz provedla firma Proplast UO,zavolali 2 dny predem ,rano domluvily na 7h a vecer 17h vse vybourano a i namotovano...
Byli tam dobri makaci,v koupelne mi neznicily kachlicky kolem oken..
- Faust
- Kontaktovat uživatele:
tome ta firma ráda zaměnuje okna za polská
nevím jak je to uvás z dostupností firmy stavona ale mě dělali celí barák za přijatelnou cenu a taky se dalo mluvit o slevičce.a když jsem si dělal nabídku od různých letákovích firem s 40% slevou tak mě to na baraku celém činilo 5tkč rozdíl
tak to si rači připlatím a má český výrobek.
nevím jak je to uvás z dostupností firmy stavona ale mě dělali celí barák za přijatelnou cenu a taky se dalo mluvit o slevičce.a když jsem si dělal nabídku od různých letákovích firem s 40% slevou tak mě to na baraku celém činilo 5tkč rozdíl
tak to si rači připlatím a má český výrobek.
zapalený hadr v nadrži?jo redbull dá feldě křííííídla :+D
- Tomas6
- Kontaktovat uživatele:
Tak co se týče oken chci jedině trojsklo.Když už tak už.Rozmýšlel jsem jaký profil páč někdo nabízí kolem 70mm jiná firma až 88mm.No dneska jsem byl u nás na firmě u jednoho stavoša na kus řeči a mám jasno...Oknostyl nic.Nejen že by mohla nějaká okna měnit za polská ale dělá přímo okna z polských profilů a prej je to hrůza a děs(prej má zkušenosti z reklamaček z mnoha staveb).Takže tato nabídka letěla rovnou do kotle.No a mezi těma všema ostatníma je rozdíl cca 5000kč.Takže jsem vybral firmu co má výrobnu kousek od nás,okna od nich máme ve stávající chalupě už 12let a sou naprosto v pohodě.Takže příští týden je půjdu objednat...
- Faust
- Kontaktovat uživatele:
tak držím palce,je lepší investovat do skla než rámu tím ti tolik tepla neuteče.
zapalený hadr v nadrži?jo redbull dá feldě křííííídla :+D
- Tomas6
- Kontaktovat uživatele:
Paradox je ten že okno s rámem kommerlig 88+ sou za stejnou cenu jako za deceuninck prestige 76mm.Obojí 6 komor. a třeba ten 88 je už na pohled masivnější a pevnější.Skla budu mít troufám si říct že dobrá a to trojsklo 4-16-4-16-4 plněná argonem...Což si myslím že by mohlo být OK.Ono hodně cenu vystřelily vchodové dveře.Ta se mi moc nelíbí(cca 30tis.kč) ale ty mi stejně nikdo levnějc neudělá.Ani ti poláci.
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Jo pořádné vchodovky, které ti neotevře Dežo pětikorunou, ty něco stojí.
tomas6 ... komerling alias trocal 88+ jsou dobré profily
dělám s něma a vím co to umí a kde je případný problém 
Jo. To su ja.Člen číslo 374
- Tomas6
- Kontaktovat uživatele:
Atnarfus:Co jsem se tak informoval o těch dveřích tak cena není ani tak o kování a rámu,tam je to +- všechno stejný ale raketa je výplň.A na tomhle nemá údajně smysl šetřit,páč řešit po pár letech zkroucené dveře není nic fajného.Nevím jaký je třeba rozdíl mezi PVC a HPL výplní v ceně,ale v kvalitě údajně propastný,takže jsme vybrali výplň HPL 36mm a ta samotná bez rámu stojí kolem 13000 bez dph...
Rex(vlasta):Ty děláš okna?Fakt je ten profil 88+ dobrej?Nebudu litovat?Páč je za stejnou cenu jak EUROFUTUR CLASSIC 70 a na to že je to nějaká údajně novinka to moc vychvalujou.
Rex(vlasta):Ty děláš okna?Fakt je ten profil 88+ dobrej?Nebudu litovat?Páč je za stejnou cenu jak EUROFUTUR CLASSIC 70 a na to že je to nějaká údajně novinka to moc vychvalujou.
Jo dělám v Decro plastová okna. Dávám na profily tu barevnou folii s dekorem dřeva.
všechny naše výrobky jsou pouze německý výrobce Trocal.
ty výplně do dveří... my děláme dveře z pětikomory. už jenom proto, že jsou těžké jako kráva. v šestikomoře už je to jak pancéřovky a taky to má takové vlastnosti...těžké, namáhaná konstrukce atd.
vždy se dívejte na sílu obvodového materiálu...ale ne na fotkách, ale ošahejte si ten profil. síla obvodovky nesmí být menší jak 3mm jinak se to okno zkroutí. na počet komor serte, jsou to jenom reklamní tahy. síla obvodovky a kovová výztuž...to je hlavní kriterium. můžete mít desetikomoru se sílou obvodu 1 mm a bez výztuže a okno máte za rok v prdeli
všechny naše výrobky jsou pouze německý výrobce Trocal.
ty výplně do dveří... my děláme dveře z pětikomory. už jenom proto, že jsou těžké jako kráva. v šestikomoře už je to jak pancéřovky a taky to má takové vlastnosti...těžké, namáhaná konstrukce atd.
vždy se dívejte na sílu obvodového materiálu...ale ne na fotkách, ale ošahejte si ten profil. síla obvodovky nesmí být menší jak 3mm jinak se to okno zkroutí. na počet komor serte, jsou to jenom reklamní tahy. síla obvodovky a kovová výztuž...to je hlavní kriterium. můžete mít desetikomoru se sílou obvodu 1 mm a bez výztuže a okno máte za rok v prdeli
- Tomas6
- Kontaktovat uživatele:
No a to co ted pises jsem treba netusil.Jen jsem si proste myslel ze kdyz je ten profil vetsi masivnejsi ze by mohl byt pevnejsi.Tak ja mam rozhodnuto nic uz asi menit nebudu a pokud tvrdis ze tento profil je OK jsem jenom rad.Je to sice raketa ale nekupuju okna kazdy rok tak nemam v umyslu setrit na ukor kvality.
to jsi jeden z mála, co nečuměl na cenu
lidi většinou skáčou po ceně...a za pár měsíců brečí. měnili jsme okna ve vracově od jedné nejmenované velké firmy...to okno jsi chytil a jednoduše zkroutil. nemělo to pevnost...ale bylo levné....nikdo těm lidem neřekl, že je to pšonský šunt.
v papírech by jsi měl mít jak dlouho ručí za okna servisem...ještě v té době si objednej servisáka na seřízení
lidi většinou skáčou po ceně...a za pár měsíců brečí. měnili jsme okna ve vracově od jedné nejmenované velké firmy...to okno jsi chytil a jednoduše zkroutil. nemělo to pevnost...ale bylo levné....nikdo těm lidem neřekl, že je to pšonský šunt.
v papírech by jsi měl mít jak dlouho ručí za okna servisem...ještě v té době si objednej servisáka na seřízení
- Tomas6
- Kontaktovat uživatele:
Je to renomovana firma s hodne dlouhou tradici.Jezdim denne okolo a vyvoj te vyrobny je znatelny.Od stare skarede haly ted moc pekna halicka s prijemnou prodejnou...Zaruky nabizi taky slusne,serizeni po montazi po urcite dobe taky nabizi automaticky a cena moc fajn.Oproti oknostylu(polsko) treba drazsi ale treba vekra je vyrrazne drazsi.A navic my od nich uz okna mame uz 12 let a sme max spokojeni.Navic jedina firma je ochotna se mnou ted podepsat smlouvu a okna vyrobit az pak.Pac ja pocitam realizaci az tak v srpnu.Driv to vyzdit a strop se strechou asi nestihnu.A z tech ostatnich mi nikdo nepotvrdi ze to bude v lete za stejnou cenu jako ted.
ty máš teda ten kommerling jo ? to je profine...stejná firma jako Trocal. stejný matroš, jenom trochu jiný tvar.
- Tomas6
- Kontaktovat uživatele:
JJ.Kommerling.Kdyz jsem nechal delat prvni nabidku tak hned doporucovali 88plus a u jednoho okna jsem mel napocitanou cenu i z jinyho profilu a byla tam mensi sleva a vetsi cena.Ted jeste poslali jednu kde je sleva 50 procent a tim jsem se tak skoro rozhodl a pokud pises ze ten profil je v pohode tak asi dal rozmyslet nebudu.
vlasta a co profily http://www.primaokna.cz/okenni-profily/salamander/ máš nějakou zkušenost ?
1.3 BMM kombi LPG
1.3 BMM kombi LPG
sandra...jednoznačně dnes už nejít do okna co má dvě těsnění. vždy aby mělo 3.
Trojsklo pouze na špičkovou řadu trocal/komerling 88+ nebo u toho salamandra to evo....ale ten je zas ještě o půl cm širší
když dáváte odkazy, tak si dám taky reklamu
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
http://www.decrobzenec.com/
zaručený němec, 36 typů barev s možností kombinace barev exterier/interier, kování ROTO NT bezpečnostní, celoobvodové
tomas...neskákal bych ani moc na tu slevu..to jsou další marketingové tahy...když vidím sleva oken 50% tak si říkám...takže nové stojí pěkný balík, když je můžou dát se slevou a kalkulují se zaplacením celé výroby a ještě na tom vydělají....my češi ale vidíme na slevu....
Trojsklo pouze na špičkovou řadu trocal/komerling 88+ nebo u toho salamandra to evo....ale ten je zas ještě o půl cm širší
když dáváte odkazy, tak si dám taky reklamu
http://www.decrobzenec.com/
zaručený němec, 36 typů barev s možností kombinace barev exterier/interier, kování ROTO NT bezpečnostní, celoobvodové
tomas...neskákal bych ani moc na tu slevu..to jsou další marketingové tahy...když vidím sleva oken 50% tak si říkám...takže nové stojí pěkný balík, když je můžou dát se slevou a kalkulují se zaplacením celé výroby a ještě na tom vydělají....my češi ale vidíme na slevu....
- Tomas6
- Kontaktovat uživatele:
Ja ani nekoukam tak na slevu jako na konecnou cenu jednotlivych oken a dveri.Jen jsem tim chtel rict ze jeste o par procent sli dolu nez ostatni a to je nabidka vic nez zajimava uz.Ono ceny od ruznych firem ve srovnatelne kvalite-trojsklo a profil od renomovaneho vyrobce,byly na kusu plus minus par desetikorun.Nekdo levnejc jiny zaj jine atd...I site a zaluzky jsou nastejno.Akorat nejaky marketingovy tah zimni sleva a prakticky sli oproti puvodnimu navrhu jeste o cca 7procent dolu.No a pokud rikas ze ten profil je v poho tak asi nebudu dal premyslet.Je to sice o nejakych 5tisic levnejsi,nekdo by rekl v te castce se to ztrati ale kazda koruna dobra.
jeste by mne zajimalo jakym zpusobem se ta folie lepi.To se nejak natavuje?Nebo je to lepidlo co ji drzi tak kvalitni ze se to nebu odlepovat?Prave musim aby to bylo stejne barevne i se zbytkem domu zevnitr bilou a zvenku nejaky dekor dreva...
jeste by mne zajimalo jakym zpusobem se ta folie lepi.To se nejak natavuje?Nebo je to lepidlo co ji drzi tak kvalitni ze se to nebu odlepovat?Prave musim aby to bylo stejne barevne i se zbytkem domu zevnitr bilou a zvenku nejaky dekor dreva...
na plast jde základ (primer) což je pryskyřice s rozpouštedlem co naleptává profil a vytváří vazbu, pak se profil nahřívá cca na 70 stupňů. na folii se nanáší lepidlo o teplotě 120 stupňů. potom se to kašírovacíma válečkama tlakově přitlačí na profil aby to mělo stejný tvar. vytvrzení trvá cca 72 hodin a pokud nevznikne nějaká technologická chyba, tak to z toho nesundá už nikdo. kašír dělám 6 let a jestli jsme měli 1 reklamaci na folii..... ona ta folie je i taková ochrana toho plastu, protože UV záření chytá ona a ne přímo ten plast....plastová okna jsou investice na 20 - 25 let...potom zmizí ten argon ze skel, těsnění netěsní a plast je křehký....samozřejmě záleží na jaké straně baráku jsou namontované
konsorcium Profine se skládá z firem Trocal, Kommerling a KBE
foto kašírovací mašiny....toho ksichta tam si nevšímejte...to je kolega

tomas....dřív si lidi došli vybrat barvu oken ze 6ti folií...dneska si donese vzorek fasády a vybírá si u nás ze 36ti barev.
konsorcium Profine se skládá z firem Trocal, Kommerling a KBE
foto kašírovací mašiny....toho ksichta tam si nevšímejte...to je kolega

tomas....dřív si lidi došli vybrat barvu oken ze 6ti folií...dneska si donese vzorek fasády a vybírá si u nás ze 36ti barev.
- Tomas6
- Kontaktovat uživatele:
rexi dekuju za cenne informace.Je fajn ze je tu nekdo kdo vi o cem je rec a hlavne ze ten profil co mam vybrany neni zadny shit.
Ja budu muset vybrat barvu podle oken co sou na chalupe ted.Takze o starost min.Podle prodejce si technik pri zamereni vezme vzornik avybere tu samou folii jak je ted.
Ja budu muset vybrat barvu podle oken co sou na chalupe ted.Takze o starost min.Podle prodejce si technik pri zamereni vezme vzornik avybere tu samou folii jak je ted.