Prosba o pomoc Aneb kde je skřítek?

Simos 2P
135M, 136M
Muf - FK

Prosba o pomoc Aneb kde je skřítek?

Příspěvek od Muf - FK »

Prosím o pomoc. Charakteristika problému. Ráno asi cca - 8 - - 10C Nastartuju, přepnu na plyn, nechám auto klepat, vyvenčím psa. Nasednu přidám plyn auto chcípne. Na plyn už jej nenatočím, říkám si asi došel, na benál jsem po roztláčení prosbách a nadávkách po 20! ti minutách natočil. Jedu ukazatel teploty mezi 70 - 90C fouká, ale studený vzduch, po ujetí 3-5 km umřela. Bez jakékoli reakce na plyn. Naštěstí se při podřazování a prošlapování plynu chytla. Párkrát střelila , začala topit a rozjela se i na LPG (sice nepravidelný chod ale čím víc se to hřálo (topúilo tím se to ustalovalo). Nevíte kde je zakopán pes? Napadlo mě - termostat (zdálo se mi poslední týden, že sem tam blbne), či špatně naředěná směs (chladící) Myslel jsem že je ok ale kdo ví, hustoměr nemám a sladká je dost:). Dneska odpoledne musím nakoupit ND a spravit to. O víkendu jedu na lyže:). Doufám...
Pascalik
Kontaktovat uživatele:

Re: Prosba o pomoc Aneb kde je skřítek?

Příspěvek od Pascalik »

bud ti primrzlo kurenie ako slaby pomer chladiacej zmesi . inac ked ti budik ukazuje 70-90 stupnou musi to kurit.
Dalej asi zla vola ventilov a sviecky vyzeraju ako? A este pocas jazdy plynule fuka teply vzduch alebo raz teplo raz studeno prip moze to byt este zavzdusnene ? ja som mal podobne raz kurilo raz nie az nakoniec podfuklo tesnenie pod hlavou a vyvrelo to a bolo dobojovane :rendeer: tot presne robilo aaj mne co sa tyka plynu pokial nieje zohriaty reduktor tak sa nerobi dobry pomer zmesi a zato to nemusi potom ist na lpg
Odpovědět