po prepnuti na LPG sa hned prepne na benzin

se sporákem místo motoru :D
KOVO

po prepnuti na LPG sa hned prepne na benzin

Příspěvek od KOVO »

Ahojte, frajerka ma Favorit r.v.1994, podtlakovy LPG Lovtec. V strednej polohe prepinaca sa jej na LPG prepina pridanim na cca 2500otacok. Teraz ked zvysi otacky, tak iba pocut, ako cvakne ventil pri nadrzi a hned to prepne naspat na benzin. Ak sa motor necha vytoceny, tak to stale prepina LPG-benzin, LPG-benzin... Ak dam prepinac do polohy cisto LPG, tak v nom zacne ako keby skvrcat, zelena dioda zacne blikat a auto nechce ist na LPG. Viete mi poradit, kde moze byt probelem? vdaka
Martas085 - FK

Re: po prepnuti na LPG sa hned prepne na benzin

Příspěvek od Martas085 - FK »

podle toho,co jsem tu četl,tak asi budou zaprané filtry a nebo membrány posmrti...kolik to má najeto na LPG?
KOVO

Re: po prepnuti na LPG sa hned prepne na benzin

Příspěvek od KOVO »

Problem som dnes vyriesil.
Kontroloval som vsetky kable od plynu, prehadzoval som veci z mojej felicie (mam ten isty plyn). Nic nepomohlo, potom som kontroloval poistku od plynu ktora sa nachadza v motorovom priestore. Vtedy prestal ist plyn uplne (nesvietili ani kontrolky na prepinaci).. Odtrhol sa kabel od tej poistky. Blblo to tak preto, lebo kontakt tam stale nejaky bol, ale velmi slaby.. Takze bolo to sposobene cisto kabelazou, nie filtrami alebo membranou.
Odpovědět