Felicia - kod barvy
-
Majkii - FK
Felicia - kod barvy
Zdravím,
už pár dnů chci stříkat opravované části auta, ale nemůžu nikde sehnat kód mé barvy .. není ani ve velkém technickém průkazu ani v kufru u rezervy.. Zkoušel sem i podle víčka originální škodovácké spraye.. i neoriginální a stále bez výsledku. Proto bych chtěl poradit, jestli někdo má stejnou barvu Felicie jako já, jestli by mi nemohl říct kód barvy. Zkoušel sem už i různé firmy a obchody.. s barvama, jestli by mi nenamíchali mou barvu, ale také bez výsledku .. většina firem říkala, že to nedělá.
http://i.nahraj.to/f/d2s.png
už pár dnů chci stříkat opravované části auta, ale nemůžu nikde sehnat kód mé barvy .. není ani ve velkém technickém průkazu ani v kufru u rezervy.. Zkoušel sem i podle víčka originální škodovácké spraye.. i neoriginální a stále bez výsledku. Proto bych chtěl poradit, jestli někdo má stejnou barvu Felicie jako já, jestli by mi nemohl říct kód barvy. Zkoušel sem už i různé firmy a obchody.. s barvama, jestli by mi nenamíchali mou barvu, ale také bez výsledku .. většina firem říkala, že to nedělá.
http://i.nahraj.to/f/d2s.png
- a13sh
- Kontaktovat uživatele:
Re: Felicia - kod barvy
To vypada na klasickou cervenou romantickou jako mam i ja. Kod myslim 8290.
- Skury
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Červená romantik, 8290.
Stejně ti barva nebude sedět. Nevim, po jakých obchodech chodíš, ale u nás to umí snad všechny namíchat dle aktuálního stavu. Přijdou s měřákem nebo šablonou a dle toho namíchají.
Stejně ti barva nebude sedět. Nevim, po jakých obchodech chodíš, ale u nás to umí snad všechny namíchat dle aktuálního stavu. Přijdou s měřákem nebo šablonou a dle toho namíchají.
Be in, be pirate. Pirates.cz + Škoda Felicia Fun 1̶.̶8̶T̶ - bude update
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
-
Majkii - FK
Díky, vyzkouším tedy tu romantickou..
A jasný s tím počítám, že to nebude do detailu sedět, když to auto je i trochu už vybledlé za ty roky, ale jde mi jen o to, abych nestříkal na tuto barvu nějakou úplně jinou, která by byla do očí.
-
Polo
- Kontaktovat uživatele:
sice už zbytečně ale dám to sem... (když už jsem si dal tu práci to najít
)
já měl u NF označení barvy na chladičový stěně v pravo pod nárazníkem...
http://tomas07.rajce.idnes.cz/oznaceni_barvy
já měl u NF označení barvy na chladičový stěně v pravo pod nárazníkem...
http://tomas07.rajce.idnes.cz/oznaceni_barvy
-
Majkii - FK
Tak barva sedla! Moc díky za radu a s tím obrázkem .. pro příště aspoň budu vědět. 
-
Doda - FK
U nás ve firmě auto-color je paní pravdu profík v oboru,koukla jenom přes okno,namíchala,vzala testovací papírek,šla ven přiložila k barvě auta a sedělo uplně perfektně, byla to taky červená,to je nejhorší barva na odstíny a taky podle lakýrů nejhorší na krytí.
Taky bych potreboval poradit v technicaku mam seda pastelova metaliza a kod barvy neni ani u rezervy.. zkousel jsem 9102 i 9103, ale ani jedna nesedi dival jsem se na hlavni strance v prehledu barev a taky sem ji tam nenasel. Mam pocit, ze od tech novejsich modelu se zmenila ta seda na stribrnou. Ted to mam strikle sedou saharovou metalizou a ta je moc tmava.
Škoda Felicia 1.6 GLX - ABS, 2xairbag, servo, el.okna, zrcatka, alarm Magicar s dálkovým startem..
-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
A ten kod barvy neni ani na kovovym stitku vepredu?
-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
na štítku u rezervy si musíšsrovnat co kam patří vůbec to nesedí na řádky
zkus kouknout na štítek u motoru , ale tam to přestali razit , stejně tak to není ani na štítku pod blatníkem
a počítej s tím že namíchaná barva ti nebude sedět s vyšisovanou na autě , jedině to nechat namíchat ve speciálce kde to dokážou zapracovat i podle toho vyšisovanýho
zkus kouknout na štítek u motoru , ale tam to přestali razit , stejně tak to není ani na štítku pod blatníkem
a počítej s tím že namíchaná barva ti nebude sedět s vyšisovanou na autě , jedině to nechat namíchat ve speciálce kde to dokážou zapracovat i podle toho vyšisovanýho