Motor vynechává . . .

Bosch Mono-Motronik
135B, 136B
Teea - FK

Re: Motor vynechává . . .

Příspěvek od Teea - FK »

Jaky mas odtrh na svickach na lpg by to chtelo idealne 0,55mm
Nicmene pokud to cika pri prislapnuti a na benal nic. BUde to nejspis na LPG chude.
Goodicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goodicek »

To netuším, já sem tam ty svíčky nedával, ani nevím kdo. Nemám čím to změřit, vlastně ani nevím jak se to měří a nastavuje... S tím LPG mám asi zajet do servisu nebo se to dá nějak nastavit doma?
Jamie - FK

Příspěvek od Jamie - FK »

Odtrh u svíčky se měří sparovymi merkami a ten odtrh zmensis když prihnes vnější elektrodu k té vnitřní elektrode a s log nejlépe servis :)
Goodicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goodicek »

Tak to budu muset koupit, on sice plyn mě končí za 3 měsíce co to tam bude 10 let ta bomba takže už to pujde asi do pryč, tak nevim jestli to ještě budu řešit, ale díky
Teea - FK

Příspěvek od Teea - FK »

Tak jestli to chces dat za 3 mesice pryc to LPG tak bych zkusil vymenit ty svicky. Ty stejne budes a kdyz to nepomuze jezdil na benal proste o 3 mesice drive a uz se tim nezatezoval :D
Goodicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goodicek »

jj svicky budu menit, dnes jsem je obednal spolu s kablema k rozdelovaci(zda se mi ze jeden je nejak moc volny), ono jde celkem dost o to ze ja s tim rozvazim noviny, auto je dost tezky s nima, a je tu hodne kopcu takze verte nebo ne dost spatne se s tim jezdi, protoze jet kilometrovy kopec na dvojku neni zadna zabava, , kdyz na trojku to nad 2k ot.nechce vylezt, kyz je to plne novin, proto to jeste resim a chtel jsem to vyresit ale asi to budu muset nejak prezit

S tim plynem, ta kastla uz neco zazila a nema cenu pro me kupovat novou bombu a ty veci kolem...
Goodicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goodicek »

Chtěl jsem se ještě zeptat, buď jsem asi slepý, nebo to prostě nechápu, pro sichr budu kupovat ještě i víčko a palec rozdělovače, jsou tady tyhle správné???

http://www.skoda-dily.cz/eshop/00402625 ... hnede.html
http://www.skoda-dily.cz/eshop/11391140 ... ovace.html

Na motor 1.3, bmm, 136B

Díky
Jamie - FK

Ano pasuje,ale kup prvovyrobu ;)
Goodicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goodicek »

jj nic nez original bych ani nebral... u takto levnych dilu minimalne, takze diky moc
Grave
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Grave »

U víka rozdělovače kód souhlasí ale u ramínka nee tam je kód buďto Bosch 115 911 400 a nebo Pal 115 911 401
Kozel je nebezpečný zepředu, kůň zezadu, hlupák ze všech stran.
Goodicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goodicek »

Tak, závada zdá se je vyřešena, ještě to není stoprocentní, prvních 10km je to ale na dobré cestě. Vyměnil jsem svíčky a přešel jsem z champion RC9YC na NGK BCPR6ES. Bohužel jsem neměl ten měřák, ale ty championy co sem měl byly nastavené nějak jinak než ty nové, ta vzdálenost byla vetší na championech, nemohl jsem to změřit tak jsem to nechal tak a dále na konci kde se nasazuje ten kabel, byly ty staré v tom prostředu jakoby propadlé ten plech, nevím jestli to má na něco vliv... Dál jsem vyměnil kabely od rozdělovače ke svíčkám ale těmi to nebylo ty jsem měnil už 3 dny zpátky. Dál jsem vyměnil víčko rozdělovače, v tom starém byly ty plošky kde se dotýká palec hodně takové ojeté... Dál jsem chtěl vyměnit i palec ale po půlhodinové práci se mě to nepodařilo vytáhnout a poškodit jsem ho taky nechtěl tak jsem tam nechal starý a jel to projet. pár kopců, rozjížďky, otáčky pod 2 tisíce a řekl bych že se to už srovnalo, a už to necuká. Víc budu vědět v neděli kdy pojedu zase 200km. No každopádně doufám že už to bude v pohodě.

Všem děkuji za všechny rady které jste mi tady daly. :)
Jamie - FK

Ještě ten palec výměn, že nejde sundat to bude tím že je ještě z výroby a tak je prilepenej bez zničení nejde dolů a jak daš novej pojede ještě lépe ;) a nezapomeň Ho též přilepit
Goodicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goodicek »

No a čím se to tam lepí? on ten palec totiž není origo, tak kdyby se mu něco stalo, tady u nás v zapadákově se sehnat origo nedá ale víc za poštu než stojí ten palec se mě dávat zase nechtělo...

Edit: tak sem se k tomu teda odhodlal, že to z tama vylomím. no podařilo se to ten starý sem zničil, Dal jsem tam nový ale nelepil jsem to tam, jenom jsem trošku přihnul ten plech co to jakoby jistí aby to nevyletělo, tak snad to nevypadne. Každopádně je to neoriginál tak nevim jak dlouho to vydrží... Motor šlape v pohodě, zatim
Jamie - FK

Ja sem to tam prilepil montaznim lepidlem v tube na pistol, pro jistotu
Goodicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goodicek »

No ja sem tam prihnul trochu ten plech v tom palci, kdyz sem to pak zkousel vytahnout tak to slo dost ztuha, spis ale budu muset sehnat original palec, nevim jak kvalitni je ten z auto kelly...
Odpovědět