Pojďte si postěžovat,pokecat...
- hromyblesky
- Bydliště: Region razovitý ,tam někdo primo uprostřed mesta Ostravy,bo je to tu fajne cyp.
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pojďte si postěžovat,pokecat...
TO NENI DRZAK ALE ZASOBNIK PRO NECO CO TO AUTO VYSTRELAI NAHORU,,,BUD VZDUCHOVY VAKY,NEBO JEDNODUCE PYROTECHNIKA (posratej caps)
synku lampy tu pálí,,,, neony blikaj na cestu...
FAKJU BIČ
FAKJU BIČ
za vsim hledej pravidlo 7 a 15VAUXHALL píše:Me by zajimalo kde bys to chtel jeste snizovat,kdyz motor je 12cm nad zemi
-
Sruty22
- Kontaktovat uživatele:
je to tak jak rika hromy. kdyz se na to podivate znovu tak jde videt ze zadek uz leti do vzduchu a auto teprv narazi a podle me tam budou vzduchove vaky ktere se naplni necim co zpusobuje i ten kour ktery je taky videt jeste pred narazem a od brzd to kour neni (auto se ani nezhouplno dobredu coz by normalne pri brzdeni udelalo)
dle me to bude neco na zbusob tohohle http://www.youtube.com/watch?v=CMBTCvGggm8
dle me to bude neco na zbusob tohohle http://www.youtube.com/watch?v=CMBTCvGggm8
https://www.flickr.com/photos/127894722@N07/
- potkaj se dva..křižovatka dva pruhy....semafor...červená.....start !ruská ruleta, zelená...jede se deset,dvacet,dvojka přes třicet a trojka na čtyřicet.....pade ! ....votáčky dva,skoro tři litry..holky na chodníku mi hážou kalhotky....
jelikož jsem byl v českém štábu natáčení filmu Mission Impossible 4 tak vím co to je a co se do toho láduje 
je to jednoduchá pyrotechnika a v podstatě je to o něco výkonější pyrotechnika jako je v airbagu
je to jednoduchá pyrotechnika a v podstatě je to o něco výkonější pyrotechnika jako je v airbagu
Božínku, to je ale nádhera.Velda píše:já si postěžuju, přivezli k Nám Lamborghini Galardo
http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 7261_o.jpg
a udělali z něj tohle... xD
http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 8502_o.jpg
http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 7616_o.jpg
Moje felda 1.4 MPi
Golf IV 1.9 TDi 164 PS 393 Nm - už je tam zase něco navíc, ale kolik netuším.
T-ROC 2.0 TSI 4MOTION 190 PS 320 Nm - zatím - tak zatím už neplatí nově 282 PS 431 Nm
Golf IV 1.9 TDi 164 PS 393 Nm - už je tam zase něco navíc, ale kolik netuším.
T-ROC 2.0 TSI 4MOTION 190 PS 320 Nm - zatím - tak zatím už neplatí nově 282 PS 431 Nm
Jak by řekl Jeremy: Vypadá jako šourek 
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

- Jura_Favorit
- Kontaktovat uživatele:
Už před půl rokem...
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

chtěl bych se zeptat na váš názor na vapku, specifikace uvedu níže. Vapka bude využívaná na umývání aut, umývání bedýnek na jablka, umýváni kol atd v domácnosti, myslíte, že bude svým výkonem dostačující? nebo radši koupit něco jiného?
Nejmenší, nejlehčí, přenosný.Vysokotlaký čistič KARCHER K 2.14 Plus:
Nejmenší z řady domácích vysokotlakých čističů Kärcher.
Základní stroj, kterým lze provádět údržbová čištění kolem domu, na zahradě či v garáži.
Stroj disponuje stop systémem, který jej při nestištěné pistoli vypne a opětovným stištěním pistole zase spustí.
Technická specifikace:
Pracovní tlak: 100 bar
Průtok: 340 l/h
Max. teplota přiváděné vody: 40°C
Příkon: 1,3 kW
Napájecí napětí: 230 V
Hmotnost: 4 kg
Rozměry d x š x v: 165x236x427 mm
Součástí dodávky: Vysokotlaká pistole, Vysokotlaká hadice 3 m, Rotační tryska, Nasávací hadička pro možnost přisávání chemického přípravku
Nejmenší, nejlehčí, přenosný.Vysokotlaký čistič KARCHER K 2.14 Plus:
Nejmenší z řady domácích vysokotlakých čističů Kärcher.
Základní stroj, kterým lze provádět údržbová čištění kolem domu, na zahradě či v garáži.
Stroj disponuje stop systémem, který jej při nestištěné pistoli vypne a opětovným stištěním pistole zase spustí.
Technická specifikace:
Pracovní tlak: 100 bar
Průtok: 340 l/h
Max. teplota přiváděné vody: 40°C
Příkon: 1,3 kW
Napájecí napětí: 230 V
Hmotnost: 4 kg
Rozměry d x š x v: 165x236x427 mm
Součástí dodávky: Vysokotlaká pistole, Vysokotlaká hadice 3 m, Rotační tryska, Nasávací hadička pro možnost přisávání chemického přípravku
Tu jsem viděl včera v Tescu za 1500,- být tebou teď budou mít v Lidlu a to už je trochu lepší strojovna.+3 roky záruka.
Není to špatná věc, ale na auto to moc není. Max na hrubé předmytí, na podvozek se nedostaneš, na kola super, na ostatní věci pokud nemáš někde čistou plochu a chtěl bys něco stříkat na travě tak to nejde.
Není to špatná věc, ale na auto to moc není. Max na hrubé předmytí, na podvozek se nedostaneš, na kola super, na ostatní věci pokud nemáš někde čistou plochu a chtěl bys něco stříkat na travě tak to nejde.
Učit se ...učit se.... učit se...., říkal jeden pán si myslím, že mu říkali Lenin 
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Krásná polární záře z Finska -Rovaniemi .
http://vimeo.com/60392495
http://vimeo.com/60392495

- Jura_Favorit
- Kontaktovat uživatele:
Je tady nějaký vášnivý filatelista, který se v tom vyzná..? 
-
t1000 - FK
- Maty
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
njn hold co se dá dělat
Ale pobavil mě jeden komentář pod příspevkem :
Ale pobavil mě jeden komentář pod příspevkem :
Petr Polák, Havířov
Úterý, 26.února 2013, 12:37:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | +176
- Josef Polách, Frýdek-Místek
Mně ukradli Audi A5,takže mně nějaké staré rezavé feldy nezajímají.S takovými vraky jezdí jen sociálně zaostalí opčané.
Měl sis tu A pětku k té poličce přilepit..
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
.... docela se bojim ted když sem si to přečet ...t1000 píše:Zabezpečte si auta. Felda je zase v kurzu.
http://www.novinky.cz/krimi/294370-poce ... rostl.html
-
buly - FK
no taky to tedka ve mne hnulo, zvlast kdyz v tom ma clovek namontovano dost v celku drahych zalezitosti... Doma je to jedno tam se nekrade a navic je v garazi, ale kdyz jsem ve pres tyden ve skole tak to stoji u panelaku... abych nakonec nezacal jezdit autobusem 
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Mám takovej dojem že podobný článek tu už byl někdy předloni .To ale nic nemění na situaci .
Lámat jim ruce u samý pr...e
Lámat jim ruce u samý pr...e

no a ja parkuju neustale před panelakem takže no nevim .... už sem par "frajeru" viděl co se mi po autě dívali ..... ale tak možna že se jenom koukali ... no člověk nikdy neví musim spravit ten central i s alarmem 
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Nikdy nezabráníš tomu, aby ti nějakej blbec auto nevykradl, rozbít okýnko vyrvat radio je otázka vteřin, tam ti alarme nepomůže.
Pravděpodobně ti nepomůže ani u člověka, kterej krade auto na ND, to je profík, kterej se tím živý a zná i alarmy. Podle mně jediná funkční věc je přerušit proud do cívky, aby nešla jiskra a motor neběžel. Protože pokud tam nedostane proud, tak s autem neodjede. Nebo se i praktikuje, vzít s sebou do kapsy kabel z cívky - trafa k rozdělovači.(pokud ho auto má)
Pravděpodobně ti nepomůže ani u člověka, kterej krade auto na ND, to je profík, kterej se tím živý a zná i alarmy. Podle mně jediná funkční věc je přerušit proud do cívky, aby nešla jiskra a motor neběžel. Protože pokud tam nedostane proud, tak s autem neodjede. Nebo se i praktikuje, vzít s sebou do kapsy kabel z cívky - trafa k rozdělovači.(pokud ho auto má)
tak ja mam tajne udělatko na čerpadlo
ale stejně se bojim felda je pro mě srdcovka
a když veme radio tak to mi zas až tak nevadi horši je kdyby s ni odjel
on tenhle článek je možná pravdivý, ale určitě je to dáno i tím, že škodovky jsou v ČR nejrozšířenější... střelím, kdyby v republice bylo např. 50 lancii, tak se jich třeba 5 ukradne na náhradní díly a ty se postupně budou rozprodávat mezi zbylých 40 aut. Ale tohle bylo je a bude... s tím se nedá nic dělat, tenhle stát a zákony tomu jen nahrávají. Do 5 tis přestupek, když na zloděje vystřelím z legálně držené zbraně, může mě žalovat za ublížení, nedej bože když ho zabiju...
hm tak jako beru že to tu bylo vždy a vždy to tu bude ale tak jako ten članek mě docela dost vystrašil 
-
RAIMMI
- Kontaktovat uživatele:
alarm u feldy je pro takový zloděje pro srandu, celkově zabezpečení feldy je pro zloděje strašně jednoduché, kor takový profíci, můžeš tam mít co chceš a do půl minuty je auto v čudu...acab píše:no a ja parkuju neustale před panelakem takže no nevim .... už sem par "frajeru" viděl co se mi po autě dívali ..... ale tak možna že se jenom koukali ... no člověk nikdy neví musim spravit ten central i s alarmem
tak jo ale tak myslim že nějaky alarm s pagerem s kombinaci na nějake tlačitko co vypina čerpadlo nebo proud v autě nebo tak tak myslim že to už mu tu praci z tiži aspon a to mam aj čas aby sem zareagoval a doběhl tam
-
RAIMMI
- Kontaktovat uživatele:
a když tam doběhneš a tam budou 3 udělaný chlapi tak uděláš co? 
- hromyblesky
- Bydliště: Region razovitý ,tam někdo primo uprostřed mesta Ostravy,bo je to tu fajne cyp.
- Kontaktovat uživatele:
ikdyby tam stal nejakej suchar,tak vytahne kudlu a ledvinu muzes sbirat z chodniku.... a celej zivot podelanej kvuli tomu ze sis chtel ochranit radio a lekarnicku....
synku lampy tu pálí,,,, neony blikaj na cestu...
FAKJU BIČ
FAKJU BIČ
za vsim hledej pravidlo 7 a 15VAUXHALL píše:Me by zajimalo kde bys to chtel jeste snizovat,kdyz motor je 12cm nad zemi
No v dnešní době si auto jen tak zabezpečit nejde, pokud někdo bude chtít auto ukradnout, neuděláte nic. Existuje takových vychytávek jak auto odvézt, třeba http://www.youtube.com/watch?v=0j_a8xOtX7w nebo todle, to je úplná bomba http://www.youtube.com/watch?v=ohVil26bitI
Kozel je nebezpečný zepředu, kůň zezadu, hlupák ze všech stran.
ano beru na vědomi ale tak pravě že ti udělani chlapi
se přece nebudou zahazovat se starou felicii a ten suchar tak když vytahne kudlu tak ... nevim no ale rozhodně bych to tak nenechal 
-
RAIMMI
- Kontaktovat uživatele:
proč, Feldu může krást jak udělanej tak suchar, pokud z toho bude mít prachy, tak proč by se nezahazoval...
no jo ale tak co z te feldy bude mít ? to mi řekni max tak 10-15 tisic když to proda nejakemu znamemu bo to už je čorka a ten to rozebere na dily a nebo to přimo on rozebere dobře no tak dejme tomu že když to ten suchar rozebere tak bude mit tak asi 20-25 tisic jo ( beru v potaz moji feldu
) no a ted kdyby tam chtel aj ty gorily tak silně pochybuju že tam budou bo to by si za takovou "nebezpečnou" praci vzali asi tak těch 10 000 - 12 000 takže mu zustane 13 000 no a jako kvuli takovim pěnezum mit ešte problemy to myslim že za to nestoji
-
RAIMMI
- Kontaktovat uživatele:
no jo ale jsou skupiny a ti třeba ukradnout deset za týden, nevíc Ti borci na díly budou krást vonavky aby s toho měly co nejvíc penez...
Ono třeba si vem feťáky, ten když se potřebuje zfetovat, tak je mu jedno co ukradne, hlavně když bude na fet a z vlastní zkušenosti vím že feťáka jen tak na zem nesložíš a to můžeš mít 2metry a 150kilo. Takže né jen organizované skupiny kradou auta, ale i jiní lidé kradou a těm fetkám je v tu chvíly jedno co Ti udělá, protože v tu chvíly jsi pro něj překážka ve sjetí.
hm .... mate pravdu .....
ale tak .... jak by ste třeba reagovali vy kdyby ste věděli že vam někdo před očima krade auto ? volali pčr ? to než stačite řict co se děje tak auto neni
Jak zareagovat, to je těžký, záleží na okolnostech, jestli bude noc nebo den, jestli ve městě nebo někde na samotě. Musíš taky počítat s tím že tam nemusí být sám. Takhle od stolu je to sranda něco říkat, zkutečnost bude vždy jiná. Každopádně bych to nechtěl zažít, protože to musí být dost nepříjemný.
pravě .... proto se to auto snažim všeliak zabezpečit 
-
Michael - FK
Těžko říct jak reagovat... Já jsem před rokem a půl zachránil sousedovi navigaci z novýho Pašíka, v tu chvíli jsem vcelku neváhal, ale proti dvoum bych bez plynovky co jsem měl, nešel. Během deseti minut sice seděli v autě PČR a výsledkem byl soud, ale naprosto zbytečněj. Navíc potom dost nepříjemný spaní, protože věděli přesně kde bydlim a v tu chvíli ještě s mamkou a mladší sestrou... Když se na to podívám zpětně, tak vím, že jsem reagoval docela zbrkle a bez jakýhokoliv uvažování, takže sám nevim, jak bych se zachoval teď
Je to sice nepříjemnost, ale nějaký rádio nebo vybavení vem čert, ale asi se tu nenajde nikdo s kým by nehnulo, kdyby mu někdo najednou startoval auto. Jak se říká, na auto a na ženskou se nesahá
Autoalarm s pagerem vypadá fajn, ale co tento tuning?
http://levnealarmy.cz/eshop/gps-autolok ... -102b.html
Cena lokátoru je přecejen nižší než cena novýho auta, i Fely...
Autoalarm s pagerem vypadá fajn, ale co tento tuning?
http://levnealarmy.cz/eshop/gps-autolok ... -102b.html
Cena lokátoru je přecejen nižší než cena novýho auta, i Fely...
pravě že když veme autoradio tak to mi až tak starost neděla jako to že mi veme auto 
no ten lokator by nebyl špatny ...... možna že ho koupim ale tak ta cena docela odrazuje
no ale tak co už zbýva že ....
-
Michael - FK
Cena sice vyšší, ale investice podle mě docela dobrá. Porád lepší, než řešit nový auto... Docela o tom dobudoucna uvažuju, pokud nejezdim, tak mi teď Fela sice stojí za plotem na parkovišti střední školy, ale už ne na dlouho a stejně to neznamená, že je nedotknutelná. Btw., teď jsem byl rád, že jsem ji neměl doma, protože v místě kde běžně parkuju měly tři auta vedle sebe rozsypaný čelní jak teď tálo...
to ano no nic co mi zbýva .... budu to muset nekdy koupit
jinač diky za link docela dost zajimavych věci tam je 
-
Michael - FK
Neni zač, všeljaký elektroniky tam maj mraky, právě třeba i ty alarmy s pagery... Pokud do toho pujdeš, napiš pak jak fachá 
jo určitě napišu ale ted asi ne možna tak v lete bych to asi koupil pak napišu 
-
Honza_t
- Kontaktovat uživatele:
Tak právě na to je dobrej alarm co mám třeba já, kterej naprosto zbytečně houká dvakrát denně i bez otřesu
tomu se všichni vyhnou
Sice mě zná celý sídliště, ale ať 
-
Paulie
- Kontaktovat uživatele:
Já si myslím, že to nebude zase tak horké, protože feldy stárnou, více reznou, člověk je pohodlnější a více na to auto sere a koupí si radši jiné při momentálních cenách ojetin, než aby to spravil. Mám na mysli tu většinu(určitě nikdo z té většiny není na foru), která bere felicii jako šrot, protože si za to můžou sami
Proto bych polovinu těch "krádeží" stotožnoval s tímto názorem u té zprávy v diskuzi:
"Dalším vysvětlením by bylo, že lidem se nechce platit za likvidaci. Raději tu šunku nahlásí jako ukradenou a bouchnou to do servisu načerno za pár tisíc na náhradní díly. A ušetří 5000,- na ekologické dani"
Proto bych polovinu těch "krádeží" stotožnoval s tímto názorem u té zprávy v diskuzi:
"Dalším vysvětlením by bylo, že lidem se nechce platit za likvidaci. Raději tu šunku nahlásí jako ukradenou a bouchnou to do servisu načerno za pár tisíc na náhradní díly. A ušetří 5000,- na ekologické dani"
jaké placení za likvidaci? tady si někdo spletl pojmy s dojmy likvidaci a ekologickou daň... zase ale musíme brát v potaz to, že je spousta lidí co na nové nebo i jiné ojeté auto nemá a tak radši koupí někde přes inzerát použitý náhradní díl za dobrý peníz a nikdo už pak neví a ani nezjišťuje jestli nepochází z kradeného auta...
-
Honza_t
- Kontaktovat uživatele:
Ono dneska když kvalitní díl aby člověk pohledal, je opravdu kolikrát lepší koupit použitej. A je pravda, že než někomu cpát zadarmo auto k sešrotování, respektive za papír o ekolikvidaci, je lepší to nahlásit jako krádež a máš plno dílů na prodej a kastli rozřežeš na železo, když jen z tý je cca 2000 tak se to vyplatí.
něco na tom bude, nám takhle "ukradli" dvě škodovky
. Vlastně jednu nám ukradli doopravdy, ale to jsme ani nenahlásili, protože jsme se jí zbavit chtěli. Jenom né teda zadarmo.
Jak ale zavedli pokuty za nepojištěný auta, tak už nás okradli "oficielně".
- TIW
- Kontaktovat uživatele:
Rozumíte tomu někdo
http://www.bvv.cz/motosalon/?utm_source ... yhledavani
http://www.motocykl-praha.cz/ Dva veletrhy v jednom termínu, to si kluci z Prahy dokazují, že mají delší žížalu, než ti z Brna, nebo naopak