demontáž fabky dveří

karoserie, narazniky, skla atd.
vita.srutek - FK

demontáž fabky dveří

Příspěvek od vita.srutek - FK »

Ahoj. Můžete mi poradit?
Potřebuju vytáhnout zámek (fabku) z nové feldy. Tapec dole, táhlo odpojené, aretační plíšek dole. Ale prostě to ven nejde :) Vždy se zaseknu o tu kuličku (o tu packu) a zámek prostě nejde ven.
Kdysi jsem zámky přehazoval a šlo to bez problémů, ale už si nepamatuju, jak jsem to udělal.
Musím vycvaknout tu ségrovku, nebo to jde vatáhnout nějak celé?
Díky moc.
emilio52
Kontaktovat uživatele:

Re: demontáž fabky dveří

Příspěvek od emilio52 »

Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda
ObrázekObrázek
vita.srutek - FK

Cetl jsi to? :-) Ja to cetl jeste pred tim, nez jsem se ptal. Šice tam je popsane, jak se na zamek dostanu, jak ho preskladam... ale neni napsane, jak ho ze dveri vyndam. Tak proto se ptam, jak.
Nebo jsem slpej :-)
emilio52
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od emilio52 »

vytáhni tu segrovku a zámek jde ven jestli ne tak je asi přilepenej barvou ke dveřím :lol: mělo by stačit lehce zevniř klepnout .
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda
ObrázekObrázek
vita.srutek - FK

No a to me prave mate. Nekdo tam psal, ze je problem ji tam pak zasadit zpatky. Tak to dekuju za upresneni.. :-)
Skury
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skury »

Ano, je tam problém. A co? Když to potřebuješ vyndat, tak pak si holt musíš dát tu práci to dát i nazpátek. Pokud máš problém s usazením ségrovky na místo, tak auto svěř do odborného servisu nebo šikovnějších rukou. ;)
Be in, be pirate. Pirates.cz + Škoda Felicia Fun 1̶.̶8̶T̶ - bude update
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
Odpovědět