Felicia II 1.9D přední náprava...
-
BaxxterCZ - FK
Felicia II 1.9D přední náprava...
Dobrý den, rád bych Vás, členy klubu, požádal o radu ohledně problému na přední nápravě mojí Felicie. Při přejetí jakékoliv nerovnosti se do karoserie přenáší silné rázy, lehce uhýbá volant a auto je celkově špatně ovladatelné, opravdu jej "honím" po celé silnici. Mám nové všechny tlumiče i pružiny, komplet horní uložení, čepy, kotouče, desky. Když vytočím kola do rejdu a zkouším do nich kopat, ramena se téměř nehnou ale vycháží tam odněkud poměrně tvrdé kovové zvuky...
Naposledy upravil(a) Návštěvník dne stř 27. úno 2013 10:27:48, celkem upraveno 1 x.
-
BaxxterCZ - FK
Re: Felicia II 1.9D přední náprava...
Čepy taky new, zrovna jsem si to uvědomil a dopsal jsem to tam.
a co silentbloky ramen? Ty taky odcházejí...
Také jsem vyměnil čepy,po ujetí ne víc jak 5tisíc km se začaly ozývat podobné zvuky, když už bylo najeto asi 10tisíc tak ty rány byly docela už dost silné. Závada byla totálně vymlácené čepy,ten prevít prodejce mi totiž prodal čínské čepy za cenu kvalitních. Tak jsem je vyměnil a ted už mám najeto asi 30tisíc a zatím jsou dobré.Taky mi všichni říkali že tohle dělají čepy,ale já jim nevěřil a říkal jsem že je mám vyměněné.
FELICIA GLXi 1.3 BMM r.v.1996 červená solitaire metalíza
FELICIA GLXi 1.3 MPi r.v. 1998 zelená pacific metalíza
FELICIA GLXi 1.3 MPi r.v. 1998 zelená pacific metalíza
-
BaxxterCZ - FK
Čepy mám origo a je na nich odjeto asi 3000km. Věřím že to nejspíš bude způsobeno siletbloky ramen, ale jak říkám.. nezdá se že by v nich byla velká vůle. Nicméně kromě ramen a uložení stabilizátoru je tam nový v podstatě všechno. No nic, vyměním komplet ramena a uvidíme. Kdyby někoho napadla ještě nějaká možnost v čem může být chyba, rád si to přečtu.
-
BaxxterCZ - FK
Tlumiče jsem si dělal sám. Je možné ze bych se dopustil nějake chyby pri skládání horního uložení?
Nemůžeš mít v háji řízení? Třeba hřeben, víš. Já měl to samé. Klepat taky může třeba řazení nebo silentbloky. Třeba na vodní pumpě. Ale to by se neprojevovalo zatáčením auta při puštění volantu. Zkus se podívat na řízení.
-
BaxxterCZ - FK
Ono to kope do celýho auta... Každá nerovnost jak kdyby felicia měla místo tlumiče jen kus trubky.
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Ano, zkontroluj podle dílenské příručky, že je máš dobře složený.BaxxterCZ píše:Tlumiče jsem si dělal sám. Je možné ze bych se dopustil nějake chyby pri skládání horního uložení?