Tak pojďte radit a říkat svá vylepšení a popř. doplňujte fotkami
Jaké máte uspořádání kufru?
Jaké máte uspořádání kufru?
Ahoj. Nevím, či jsem sám nebo ne, ale mám velkej problém s uložením věcí pod podlážkou v kufru. Něco se vejde do rezervy, ale třeba žárovky, trojúhelník, gola klíče, různé nářadí a spousta dalších věcí jako lano a tak prostě nemám kam dát. Jezdí to volně v kufru pod podlážkou vedle rezervy a skáče to tam a je to hrozný. Mám hatchbag a rád bych zasložil téma, kde by se tohle mohlo řešit a mohli bychom sem psát své nápady a posílat i svoje fotky, proto myslím, že je to u všech feliciářů velký problém.
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: Jaké máte uspořádání kufru?
sice to spíš o audiu ale najde se toho tam víc
http://www.feliciaklub.cz/forum/viewtop ... ka%C5%BEte
http://www.feliciaklub.cz/forum/viewtop ... ka%C5%BEte
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Na tvůj problém je ideální dvojitá podlaha kufru. Je zde sice návod jen pro combi, ale šlo by to bez problémů i pro hatchback.
http://www.feliciaklub.cz/navody/dvojta ... kurfu.html
O té uvažuji, ale bádám, zda to bude mít v té krátké verzi správný účinek. Ale asi se do toho pustím. Díky. Nemáte tu někdo s tím zkušenosti v krátké verzi nebo dokonce s nějakými jinými vynálezy? 
- SatandaS
- Kontaktovat uživatele:
ahoj, i v krátké verzi je to pohoda i přínos. Já tam dal zesík a ještě komplet nářadí
http://satandas.rajce.idnes.cz/interier ... 010072.jpg je tam více fotek
http://satandas.rajce.idnes.cz/interier ... 010072.jpg je tam více fotek
Díky moc, tohle mi hrozně pomohlo! Dík ještě jednou
P.S.: Moc pěkná Felda!
- SatandaS
- Kontaktovat uživatele:
není zač
, jo felda už není 
A co to? Budu hádat. Prodal jsi ji a ten ji zrušil? 
- el.tomas
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem to pořešil takto:

V tý AVON krabici je bordel, v tý vlevo jsou servisní věci a vpravo za měničem je povinná výbava
V tý AVON krabici je bordel, v tý vlevo jsou servisní věci a vpravo za měničem je povinná výbava
Felicia 1.6 Sportline
- SatandaS
- Kontaktovat uživatele:
ne ne, zrušil jsem ji na dálniciCobrak píše:A co to? Budu hádat. Prodal jsi ji a ten ji zrušil?
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Mě osobně štve, že dno kufru víc neprolisovali. Věci mám naházené v rezervě a kolem rezervy. Mohli tam ale udělat mnohem větší vanu než je rezerva a tam by se vešlo krámů. Tuplem u kombíka, kde je za rezervou ještě přidaný kus skoro rovného plechu. Tam mohl být prolis pro uložení výbavy.
My s kombíkama máme naštěstí kapsy na stranách a tam mám nastrkané vše potřebné. V kufru nemám naprosto nic.
My s kombíkama máme naštěstí kapsy na stranách a tam mám nastrkané vše potřebné. V kufru nemám naprosto nic.
-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
jo u kombíka je to pěkně debilní , rezervu tak daleko v kufru
-
Grak - FK
zatim normal na hatchbagu ale planuji s kamosem truhlarem vychytavku snad se povede pak kdyztak nafotim
Grak: Když vyfotíš, určitě to bude paráda! A pomůže to i hodně dalším lidem si myslím.
Jinak díky všem za příspěvky a klukům nahoře za fotky. Díky a klidně pište a foťte a posílejte dál
Jinak díky všem za příspěvky a klukům nahoře za fotky. Díky a klidně pište a foťte a posílejte dál
-
Grak - FK
rad nafotim ale bude to jeste chvili trvat delame to po praci a po vikendech 
-
Grak - FK
jen nevim jak se vam to bude libit chci to udelat tak aby podlaha byla zarovno se spodni hranou vlezu k zadnim svetlometum u 94
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Nevím, co chceš dát pod tu podlahu, zda ten prostor využiješ, ale v kufru pod platem budeš mít pak minimum místa, nevejde se ti tam postavit ani balík matonek. 
-
Tommykkk - FK
Já si mezipodlahu vyrobil z 5cm vysokého trámku a vzniklý prostor úplně stačí na hromadu krámů co vozím. Odpoledne případně nafotím.
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Já právě mám také 5cmm a je do dostačující, rezerva je trochu utopená, takže na ní je dokonce mezera 7cm, tak se mi tam vejde i gola a pořadač, něco podobného, co je zde:
http://aukro.cz/poradac-na-drobne-narad ... 51752.html
Pak tam mám ještě plachtu, rukavice, košťátko na sníh, ap.
http://aukro.cz/poradac-na-drobne-narad ... 51752.html
Pak tam mám ještě plachtu, rukavice, košťátko na sníh, ap.
-
Grak - FK
je po planech funkcnost je totis mnohem mensi nez u normalu
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Proč zamykat
? To jezdíš bez pátejch dveří 
Zbytečnost .
Zbytečnost .
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

-
Grak - FK
at si zlodeji pridaji malinko praci uz mi dvakrat kufr vykradli
Tak co ty fotky kluci? 
-
Grak - FK
fotky by byli jen kdyby moja umela couvat a neudelala feldevetsi upravu na zadni casti
-
Derek - FK
zdravím. teď jsem si koupil v lidlu tašku do kufru. ke koberci je přichycená suchým zipem, má cca 50*26*16 cm, takže je docela prostorná, ale hlavně...vypadá to teď velmi hezky. žádnej bordel v krabici, ale vše je schováno v tašce za 129kč. dobrá investice...a to jsem si ještě navíc koupil nabíječku ( 499 ) a handsfree do zásuvky ( 399 ). no, ta handyna má jednu chybičku. je poměrně velká a tak se jí nechce držet v zásuvce...respektive na našich hrbolatých silnicích se sem tam vysuouvá 
p.s. ta taška má v sobě cca 5 pásek na přichycení spreje, vody atd. mají ji buď v černé, nebo šedé
p.s. ta taška má v sobě cca 5 pásek na přichycení spreje, vody atd. mají ji buď v černé, nebo šedé
Grak: Takže máš zrušený kufr? :-O
Derek: Koupil jsem si stejnou, akorát v Tescu nedávno. Vozím v ní posypovou sůl a tři litry zimních ostřikovačů. Není takováhle dlouhá, ale je vyšší a užší. Stála 69Kč, protože byla v akci a tak jsem si řekl, že to zkusím a dobře jsem udělal
A všem bych ať ti z Lidlu nebo z Tesca doporučoval. Jsou vezvadný a dokonce jsem tu svojí nedávno využil i na nákup místo batohu 
Derek: Koupil jsem si stejnou, akorát v Tescu nedávno. Vozím v ní posypovou sůl a tři litry zimních ostřikovačů. Není takováhle dlouhá, ale je vyšší a užší. Stála 69Kč, protože byla v akci a tak jsem si řekl, že to zkusím a dobře jsem udělal
-
Grak - FK
jj zruseny hol predvedla sve dovednosti mam to ale sikovnou holku

Ale není to doufám totálka, ne?!
-
Grak - FK
popravde felda ma min sko nez to bmw co trefila ale nemuzeme vymyslet jak oddelat zadni dvere ty se zasekli a naraznik to dost odnesl
Když to nafotíš, poradíme Ti 
-
Grak - FK
uz jsem dnes pres kamose sehnal druhe ve stejne barve a zanovni naraznik takze 5te dvere asi rozrezu a pak vymenim
- 00Inferno00
- Kontaktovat uživatele:
Derek píše:zdravím. teď jsem si koupil v lidlu tašku do kufru. ke koberci je přichycená suchým zipem...
Taky jsem ji koupil, na kosmetiku

VW Golf IV 1.9TDI PD ARL 192PS 401Nm powered by TDIfun, EGR-off, TT puky, Strongflex dogboneVici píše:...ARL je král mezi TDI na platformě G4...
VW Passat Variant B8 2.0TDI Dynaudio
Já to vyřešil zvýšením dna kufru
vzal jsem OSB desku vyřízl přesně ten tvar a udělal na pevno pak jsem vyřízl čistě čtverec pro vyndání rezervy a dal na pant a zvedá mi to plynová vzpěra (samozřejmě starší už línou jinak by si to nezavřel
)no a golu lékarničku atd mám zasunutý pod osb deskou kolem rezervy
a v případě nočního píchnutí kola tak jsem dal k rezervě led trubičku s cidlek když jí otevřeš tak se rozsvítí 
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
kopi95
FOTO
FOTO
Ahoj všem. Tak jsem se pustil do dvojité podlahy kufru. Ne tedy přímo dvojité, ale dno jsem jakoby zvednul někam lehce pod ochranný kryt zámku a tím mi pod podlážkou vzniklo poměrně dost místa. Hlavně užitečného místa. Vzal jsem několik prken, všechno naměřil, nařezal, ruční pilou, takže docela očistec, vytvořil základní rám, pak vypodložil koberci z Ikey, aby to nejezdilo, nebouchalo a bylo pevnější, a na to jsem dal prkna. Zatím jsem to překryl originálním kobercem, co je v kufru, ani ho nebudu dávat pryč, protože tam patří a je v zachovalém stavu. Problém ale je v tom, že nevím, jak mám udělat to, aby se mi ta podlaha dala postupně složit stejně jako to má Felicie Space line a nebo třeba Octavia kombi. Nechci totiž ten koberec nějak stříhat a řezat na několik částí, ale rád bych ho ponechal vcelku. Nevím ale zatím vůbec, jak na to. Takže aktuálně mám celou podlahu hotovou a slouží asi měsíc a poměrně dobře. Tím vyvýšením mi po stranách vznikly dva velké hluboké úložné prostory, které mají parádní využití. Vejde se tam batoh nebo třeba destilovaná voda či voda ostřikovačů. Takže jediné, co potřebuju doladit je to skládání. Jsou to tři prkna napříč v kufru defacto a potřebuju je skládat na sebe nějak. Poradíte mi někdo, jak na to? Díky moc. Fotky dodám, až budu doma na kompu
Máte se na co těšit!
-
Libby - FK
tohle by mně moc zajímalo. Ráda si to dám na mojí feldu také... A to skládání by se nedalo vyřešit panty na skříně?
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Libby tady je návod:
záleží na tobě, jak vysoko podlahu dáš, respektive to chce dobře zvážit, kolik místa pod podlahou potřebuješ mít trvale zaplněno. Měl jsem podlahu ze spaceline, ta měla pod podlahou na výšku 12cm místa a nevyužil jsem to, naopak hoodně se zmenšil kufr. Další podlahu, kterou jsem si dělal už jsem udělal nižší, je pod ní jen 5cm místa a to je tak akorát, vejde se tam nářadí + gola, plachta, startovací kabely, smetáček, ap.
Navíc jsem jí nedávno předělal po vzoru Audi, takže jí nemám skládací, ale kus jí mám úplně vyndavací a hlavně podlaha má jištění, takže při převrácení auta zůstane na svém místě a pochopitelně i věci pod ní uložené.
Cobrak
buď koberec rozřežeš podle jednotlivých dílů, přilepíš na prkna a pomocí klavírového pantu je budeš skládat, jako harmoniku. Nebo koberec necháš v celku a musíš ho vždy vyndat, aby jsi se pod podlahu dostal.
Jedna technická, jake nejlepší materiál na podlahu se mi osvědčila překližka, jelikož i ve slabé séle má velkou nosnost. Kufr je široký cca 90cm a v té délce 1cm silné prkno nic neunese, kdežto překližka už ano.
záleží na tobě, jak vysoko podlahu dáš, respektive to chce dobře zvážit, kolik místa pod podlahou potřebuješ mít trvale zaplněno. Měl jsem podlahu ze spaceline, ta měla pod podlahou na výšku 12cm místa a nevyužil jsem to, naopak hoodně se zmenšil kufr. Další podlahu, kterou jsem si dělal už jsem udělal nižší, je pod ní jen 5cm místa a to je tak akorát, vejde se tam nářadí + gola, plachta, startovací kabely, smetáček, ap.
Navíc jsem jí nedávno předělal po vzoru Audi, takže jí nemám skládací, ale kus jí mám úplně vyndavací a hlavně podlaha má jištění, takže při převrácení auta zůstane na svém místě a pochopitelně i věci pod ní uložené.
Cobrak
buď koberec rozřežeš podle jednotlivých dílů, přilepíš na prkna a pomocí klavírového pantu je budeš skládat, jako harmoniku. Nebo koberec necháš v celku a musíš ho vždy vyndat, aby jsi se pod podlahu dostal.
Jedna technická, jake nejlepší materiál na podlahu se mi osvědčila překližka, jelikož i ve slabé séle má velkou nosnost. Kufr je široký cca 90cm a v té délce 1cm silné prkno nic neunese, kdežto překližka už ano.
Ahoj, dám sem samozřejmě návod. Ale až budu mít vyřešené to odklápěníLibby píše:tohle by mně moc zajímalo. Ráda si to dám na mojí feldu také... A to skládání by se nedalo vyřešit panty na skříně?
-
Goodicek
- Kontaktovat uživatele:
já potřebuju mít třwba kufr uplně volnej, vozím noviny a ce se mi nevejde na sedačky až po strop musim hodit do kufru, ktery je zmenseny uz tim ze mam v platu repro + bomba na lpg, takze mam vsechno nahazeny v rezerve, trojuhelnik mam někde naboku, lekarku na bombě, a hever a smeták pod sedačkama řidiče a spolujezdce. smetak navic vozim akorat v zime když je snih, jinak ho nechavam doma