Magnat Xcite 600

dotazy a rady na vše kolem hudby
Bolthorn - FK

Magnat Xcite 600

Příspěvek od Bolthorn - FK »

Co si myslíte o zesilovači Magnat Xcite 600... Mužů ho mít za docela dobré peníze... Máte s ním někdo zkušenosti? Podle parametru to vypadá dost dobře...
Collin - FK

Re: Magnat Xcite 600

Příspěvek od Collin - FK »

Dobrej zesík, co sním budeš živit? Za jakou cenu ho máš? Třeba se v té ceně dá sehnat i něco lepšího... ;)
Bolthorn - FK

Collin píše:Dobrej zesík, co sním budeš živit? Za jakou cenu ho máš? Třeba se v té ceně dá sehnat i něco lepšího... ;)
zatím to vypadá na 1500,- zatím nepřemýšlím co na něj dám, protože nevím jestli to vyjde a budu ho mít...
Collin - FK

Tak za 1 500,- budeš hledat těžko něco jiného.
Bolthorn - FK

Jo v tomto výkonu a kvalitě těžko... Jen to musí vyjít... Má to 2x 150W takže asi to příjde na předek a sub a nebo 1x370 jen na sub... Uvidím... Budu řešit až bude doma jestli bude doma...
Collin - FK

Jak na předek a sw? je to 2kanál. Nebo sem tě špatně pochopil?
Bolthorn - FK

Chtěl jsem to dat taky na přední reproduktory... Ale máš pravdu, blbě jsem koukal.. Je to 2 kanál...
Collin - FK

Jj tak jedině na sw který má tak 350w rms. Třeba BA ESW 12, nebo se podívat na Audio system. Měl jsem možnost poslechu Carpower BLACKBASS, a ten sw hraje fakt dobře.
Bolthorn - FK

Co třeba Axton ab30? Může to taky zahrát dost dobře...
Collin - FK

No tak tento sw znám dobře. Hraje krásně sice tolik netlačí ale zvuk na výbornou.
Bolthorn - FK

Collin píše:No tak tento sw znám dobře. Hraje krásně sice tolik netlačí ale zvuk na výbornou.
tak si myslím že když se mi povede získat ten zesík tak k němu beru asi ten axton... Ale stále mám spadeno na ten tvůj sonic ;)
Collin - FK

tak AB stojí kolem 3 900,- + 1 500,- za zesík to je 5 500,- takže o 2tis levnější. :)
Bolthorn - FK

Collin píše:tak AB stojí kolem 3 900,- + 1 500,- za zesík to je 5 500,- takže o 2tis levnější. :)
no jo no... to je sice pravda, ale ty to máš přece jenom lepší a kvalitnější...
Collin - FK

No tak to každopádně :D ;)
Odpovědět