svody
-
smazany clen - FK
Re: svody
to je v celku jasné těma praskýma svodama ti to přisávalo vzduch a lamda pak obohacovala směš.Proto tá spotřebaJarda55 píše:Ahoj před několika měsíci sme řešili problém svodu,psal jsem,že je skusím zavařit,takže sváry zatím drži,nikde to neutiká,překvapila mě ale spotřeba šla okamžitě asi o litr dolu,praskle svody větší spotřeba.
-
MagicanBlack - FK
hele ja sem videl nerez snad jen u ME. A ty za to chteji myslím že 12 kolíků? nekdy tak v lednu v unoru proistiho roku je chci taky poridit...
Taky se dají sehnat na polo 1,6 8v ale nevim jak budou sedet na felde... bojim se ze budou koncit malinko jinde.. a je to v ......
Taky se dají sehnat na polo 1,6 8v ale nevim jak budou sedet na felde... bojim se ze budou koncit malinko jinde.. a je to v ......
-
Bolthorn - FK
jo jak je to s tím Polem a svodama by mě taky zajímalo.. řeší se to tu dost dlouho ale ještě se to nevyřešilo...MagicanBlack píše:hele ja sem videl nerez snad jen u ME. A ty za to chteji myslím že 12 kolíků? nekdy tak v lednu v unoru proistiho roku je chci taky poridit...
- Zdenda19895
- Kontaktovat uživatele:
Myslím že nerezové by neměly prasknout a ty od ME navíc jestli se nepletu zvyšují výkon. Kdyby byly za polovinu, tak neváhám.Pelda píše: a když nad tím tak přemýšlím v čem jsou lepší??
-
ka-spel
- Kontaktovat uživatele:
Tak to asi feldu nemám rád, ale za 12 dám radši rozvody + spojku + opravu klimy + řadičky + kotouče a destičky.Vici píše:ja bych ani chvili nevahal ani za plnou cenu..
ex nebožka 1,6 lpg 

- Vici
- Kontaktovat uživatele:
tak to ti este hodne penez zbudeka-spel píše: Tak to asi feldu nemám rád, ale za 12 dám radši rozvody + spojku + opravu klimy + řadičky + kotouče a destičky.
O1 Combi ASZ 204PS/461Nm, Galaxy AUY 149PS/368Nm, Sharan AUY 4motion série, Favorit Silver Line 50kW
-
smazany clen - FK
Tak to asi feldu nemám rád, ale za 12 dám radši rozvody + spojku + opravu klimy + řadičky + kotouče a destičky.[/quote]
tak to ti este hodne penez zbude
[/quote]
No pokud bych to dělal u místních autorizovaných loupežníků, tak bych musel ještě připlatit.
[/quote]
No soused mi včera říkal že byl s oktávkou (tou novou) v autorizovaném servise vyčistit klimu vymenit filtry,doplnili kapaliny,tesnost a platil 4 000Kč
Blázen!!
tak to ti este hodne penez zbude
No pokud bych to dělal u místních autorizovaných loupežníků, tak bych musel ještě připlatit.
No soused mi včera říkal že byl s oktávkou (tou novou) v autorizovaném servise vyčistit klimu vymenit filtry,doplnili kapaliny,tesnost a platil 4 000Kč
Blázen!!
-
ka-spel
- Kontaktovat uživatele:
No ten čistič je ukrutně drahý a té práce kolem.Pelda píše:No soused mi včera říkal že byl s oktávkou (tou novou) v autorizovaném servise vyčistit klimu vymenit filtry,doplnili kapaliny,tesnost a platil 4 000Kč![]()
Blázen!!
ex nebožka 1,6 lpg 

- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Filtry taky něco stojí. Píše tam navíc něco o těsnosti. Jestli tam měl někde díru a opravovali to, tak to stálo něco navíc. Třeba jenom vysoušeč který se má sem tam taky vyměnit stojí druhovýroba přes tisíc korun.