1.6 nereaguje
-
Standa.Kas - FK
1.6 nereaguje
ahoj,
dnes se vyskytl problém se startováním u mé Feldy, vlastně ani ne tak se startováním, jako spíš s elektrikou. Jel jsem do práce, chcípl auto a odešel. Když jsem k němu asi po 10 hodinách přišel, vůbec nereagovalo. Radio, okna, kontrolky, světýlko, vůbec nic, jako by tam baterka nebyla. Baterka je nová, pojistky všechny dobré, ale nic to nedělá. Narychlo jsem skouknul všechny kabely u baterky, startéru a všude kde to bylo o půlnoci ve tmě a v -3 stupních dostupné a nikde nic upadlého nebylo. Napadlo mě, jestli jsem nenechal v tom spěchu zapnuté světla, ale to by aspoň blikalo radio a tlumeně by se rozsvítily kontrolky. Máte s tím někdo zkušenost nebo nápad po čem koukat?? Je to 1.6 MPi 55kW R.V. 97.
dnes se vyskytl problém se startováním u mé Feldy, vlastně ani ne tak se startováním, jako spíš s elektrikou. Jel jsem do práce, chcípl auto a odešel. Když jsem k němu asi po 10 hodinách přišel, vůbec nereagovalo. Radio, okna, kontrolky, světýlko, vůbec nic, jako by tam baterka nebyla. Baterka je nová, pojistky všechny dobré, ale nic to nedělá. Narychlo jsem skouknul všechny kabely u baterky, startéru a všude kde to bylo o půlnoci ve tmě a v -3 stupních dostupné a nikde nic upadlého nebylo. Napadlo mě, jestli jsem nenechal v tom spěchu zapnuté světla, ale to by aspoň blikalo radio a tlumeně by se rozsvítily kontrolky. Máte s tím někdo zkušenost nebo nápad po čem koukat?? Je to 1.6 MPi 55kW R.V. 97.
Re: 1.6 nereaguje
Buď nedobíjí alternátor, což neříkáš, že by se Ti rozsvítila kontrolka, nebo je v háji baterka. Nějak se prostě třeba přes noc vybila. Přeci jen v noci byl mráz a pokud si měl před tím krátké trasy, nestačila se dobít. Zkus jí dát na nabíječku.
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Změřit baterku kolik má to je to první čím bych začal . To že je nová neznamená že je dobrá .
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

Jestli zůstala těch 10 hodin rozsvícená světla, tak se klidně mohla baterka vybít na tak nízké napětí, že kontrolky nezasvítí a rádio ani neblikne.
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Bez měření přímo na autě ti neporadíme.
Hlavní světla při vypnutí zapalování zhasnou. Parkovačky ječí jako protržené, tak jsi snad nemohl nechat světla zapnutá ne?
Hlavní světla při vypnutí zapalování zhasnou. Parkovačky ječí jako protržené, tak jsi snad nemohl nechat světla zapnutá ne?
-
Standa.Kas - FK
vyřešeno... mně ten bzučák právě někdy jde, někdy ne. Z 20 otevření dveří zakřičí jednou, dvakrát. A opravdu jsem nechal rozsvícená světla i když bych přísahal že ne. Baterku jsem si tímhle způsobem vybil už kolikrát, ale nikdy se mi nestalo, že by to nereagovalo vůbec. Tak kvůli tomu mi auto stálo tři dny ve vedlejším městě
teda tohle auto je za trest
někde by tu mělo být téma kde by si člověk mohl zanadávat a postěžovat si na nedomyšlenosti ně českých autech 
tak vyměň ten bzučák 
-
Paulie
- Kontaktovat uživatele:
-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
ono z takových 87,6% to není bzučákem ale dveřními spínači
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Bzučák neřeš. Zapoj světla tak, aby to svítilo po zapnutí zapalování samo a nemusíš už nikdy světla řešit.
-
Standa.Kas - FK
bude to spíš tím spínačem protože i stropní světlo svítí jen někdy při otevření dveří...