Interiér z plyše

vybavení a úpravy interiéru atd.
prerovacek - FK

Interiér z plyše

Příspěvek od prerovacek - FK »

Zdravím, zde nechávám odkaz na zatím první tapec v plyši s chromovanou kličkou a lakovanými díly. Prosím o hodnocení, zda se Vám to líbí či ne a o nápady na případná zlepšení. Jen pro úplnost uvádím, že do plyše půjde komplet interiér. https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/ ... 1714_n.jpg :D
Faust
Kontaktovat uživatele:

Re: Interiér z plyše

Příspěvek od Faust »

zajímavé ale chtělo by to vidět na živo :thumright:
zapalený hadr v nadrži?jo redbull dá feldě křííííídla :+D
prerovacek - FK

Doufám, že kompletní interiér dodělám již příští týden, ale docela dost se toho bojím (střechy a palubky). V pondělí jedu tónovat zadní skla a cvaknout dráty do kostky pro zadní repro. Hned to bude bytelnější! :) A na živo bych se rád předvedl už letos na srazech felicií. Příští rok snad na tuning srazech, ale všechno má svůj čas. Časem kompletní body kit, celolak a motor 1.6 místo 1.3 Mpi.
103457
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 103457 »

Ahoj,
je to něco jiného, než se tu zatím objevovalo,těžko hodnotit z jedné fotky, z které není vidět detail provedení.
Je to lepené a potah šitý, skládaný nebo je ten plyš natolik elastický, že jsi ho vytvaroval?
Vzor látky je dost divokej, nedovedu si představit, až z toho budeš mít celej interier.
prerovacek - FK

Je to lepené a šité. Jinak to nešlo, aby všude všechno sedlo tak jak mělo. Další fotky dodám hned příští týden, vrhnu se na zbytek. Přiznám se, že jen u tohoto tapecu jsem se (neplánovaně) zasekl 3 hodiny. :hlava:
Skury
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skury »

Za mě hrůza... Ale když se ti to líbí... :roll:
Be in, be pirate. Pirates.cz + Škoda Felicia Fun 1̶.̶8̶T̶ - bude update
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
RockSolid
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RockSolid »

Nelíbí se mi to.. Ale furt lepší,než sériový s červenou krytkou repra :lol:
80% mozku tvoří kapalina. U některých bohužel brzdová

Moje bývalá felda
prerovacek - FK

Díky za názor, vím... znám asi více lidí, kterým se to nelíbí, ale když mě se to prostě líbí :D Zde nechávám foto, jak by to mělo ve finále vypadat, jen s origo volantem (zatím, časem snad OII RS) a bez DVD (místo toho autorádio SONY). A prosím, nepište mi, že jsem to ukradl Larvounovi!!! :evil: Komplet interiér, co zde uvedu byl jeho, ale uvádím, že jeho Felicie už neexistuje!!! a část věcí je přímo z jeho auta. https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/ ... 9242_n.jpg
acab

Příspěvek od acab »

Nevím jak vás ale mě z toho bolí oči ....... nevypada to zle ale do auta bych si to nedal ...... ;)
DDT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DDT »

Vypadá to hezky,ale u mě při mém ježdění v do práce navíc v montérkách no to by to vypadalo :D :D :D
FELICIA GLXi 1.3 BMM r.v.1996 červená solitaire metalíza
FELICIA GLXi 1.3 MPi r.v. 1998 zelená pacific metalíza
prerovacek - FK

No, zatím se auto dělá tak trochu za pochodu, taky v něm denně jezdím, i když ne v monterkách :lol: :lol: Jinak bohužel, mám v plánu zradit tradici Škodovek a koupit o prázdninách buď Stilo nebo R. Espace a Filetku odložit do garáže, kde bude mít roční až dvouroční péči, nový motor, body kit, celolak a pak hurá na tuning srazy (nekamenujte mě, vím, že se to mnoha z Vás nelíbí, ale hold jsem mladej kluk :lol: :lol: )
103457
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 103457 »

Tak, jak jsem psal již dříve, celej interier jsem si nedovedl představit, když jsem to teď viděl od toho kámoše, tak mám z toho mořskou nemoc, je toho moooc. Chce to nakombinovat s nějakým jiným jednobarevným plyšem nebo klidně jinou stejnobarevnou látkou.
Je to stejnej extrém, jako když někdo udělá všechno růžoví, jako pro Barbie.
V tom tvém černém provedení si dovedu představit jen Aby z NCIS.
prerovacek - FK

No takhle, já se prvně schválně vyhýbal té fotce, protože je trošku zavádějící. Volant mám potažen červenou kůží, koberečky budou úplně jiné (nedovedu si představit stoupnout mokrou botou na ty plyšové :lol: :lol: ) a hlavně sedačky dostanou nové šití na míru, buďto nějaká červeno černá klasika, nebo bílá koženka, což si myslím, že by mohlo celý interiér dosti prosvětlit. A taky, ne úplně vše použiju, co je na interiéru Larvouna. Proto jsem zatím vystavil jen foto toho, co jsem už udělal. Zítra jdu dělat další tapecy, v úterý a další dny pak palubku, strop, atd... :) tak pak uvidíme sami :)
prerovacek - FK

Zdravím, tak jsem se konečně dočkal skončení banu. Docela dlouho jsem přemýšlel, a vím, že jsem začal ze špatného konce. Prosím, nesuďte, dejte novou šanci :) Zde přikládám odkaz na další foto mého interiéru.

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/ ... 7415_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 6171_n.jpg

Jinak plato se bude příští týden potahovat, sedačky čekám na kamarádovi černé z Octavie Tour, snad to bude pak zase vypadat lépe :)
RAIMMI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RAIMMI »

v tom bych nemohl sedět...
Cobrak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cobrak »

Ahoj. Je to hrozně hezký a obdivuju to. Sice bych to nechtěl,protože by mě bolely oči,ale to je jen můj subjektivní pocit a názor. Nenech se od toho odradit,když se Ti to líbí,nikdo nemá právo Ti do toho kecat!
prerovacek - FK

Raimmi, cca za měsíc mám v plánu vzít passata B5, feldu mít jen na přehlídku. Audio už se staví, ale vše popořadě. Můžu Vám říct kluci, že se mi to sice stále líbí, ale máme 14. dubna, první sluníčko, ventilátor na plno a docela mazec :-D Ale to se dalo čekat, že jo :)
Veg
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Veg »

Zrovna tapec dveří je dost náročný na provedení,hlavně ty místa kolem opěrky asi byly docela složité viď?
Odpovědět