Centrál na tlačítko v interiéru
Centrál na tlačítko v interiéru
Někdo schopný co by mi mohl popsat jak to udělat ? Chci zrušit všechny kolíčky ve dveřích zadní už mám fuč teď jen předek. Chtěl jsem umístit vypínač vedle ovládání el. oken je tam na to zdířka, jenomže netuším jestli bude stačit jen jedno nebo dvě tlačítka ?? moje představa by byla toto http://www.gme.cz/kolebkove-spinace-do- ... -p631-349/ jen otázka jestli to půjde . dík
Naposledy upravil(a) H4nIS dne stř 13. bře 2013 13:35:47, celkem upraveno 2 x.
Škoda Felicia 1.6 GLX - ABS, 2xairbag, servo, el.okna, zrcatka, alarm Magicar s dálkovým startem..
- Skury
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: Centrál na tlačítko v interiéru
Odkaz nefunguje.
Be in, be pirate. Pirates.cz + Škoda Felicia Fun 1̶.̶8̶T̶ - bude update
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
sakra netuším proč, zkusím to dát tady http://www.gme.cz/kolebkove-spinace-do- ... -p631-349/
Škoda Felicia 1.6 GLX - ABS, 2xairbag, servo, el.okna, zrcatka, alarm Magicar s dálkovým startem..
-
endround
- Kontaktovat uživatele:
ano tak to lze jednoduše udělat stačí to tlačítko napojit na ovládací impulzy od centrálu. Já sem kolíčky nechal ale dal sem tam kolíčky z octávie abych viděl že se všechny dveře skutečně zamkli. Kolíčky zajedou a jsou schovaný v tapecu takže nejdou vytáhnout
no právě o to mi šlo taky, ale než schánět kolíčky tak je raději vyndám úplně, kámošovi už 2x rozbili sklo a pak jednoduše potáhnou kolíček a jsou v autě, takhle ho sice rozbijou, ale do auta už se nedostanou jedině kufrem, ale to ještě nemám vymyšlený
-
endround
- Kontaktovat uživatele:
za kolíček nezatáhnou jelikož je v tapecu a kolíček stojí ve škodovce 10 kč a víš že máš všechny dveře zavření. takle bys musel obejít celí auto a vzít za kliku jestli jsou dveře zamčený
http://endround.rajce.idnes.cz/odskok%2 ... ie0274.jpg
http://endround.rajce.idnes.cz/odskok%2 ... ie0278.jpg
http://endround.rajce.idnes.cz/odskok%2 ... ie0274.jpg
http://endround.rajce.idnes.cz/odskok%2 ... ie0278.jpg
-
Lukoo88 - FK
Kousek spagatu a auto je otevrene aji bez rozbijeni skla 
-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
jednu stranu tlačítka na kostru a druhou tam co jsi připojil ovládání centrálu od dálky/alarmu
pokud je chceš odstranit(kolíčky) ,doporuručuji , vzhledem ke stáří a následným problémům serv (neuzamknutí) , udělat signalizaci uzamčení/odemčení , resp. minimálně to neuzamčení
popř nezapomenout obejít auto a kyždý dveře vyzkoušet
jako nejjednodušší možnost dát kratší kolíčky (navrtat vyříznout závit zkrátit) tak aby při uzamčení byli schované
pokud je chceš odstranit(kolíčky) ,doporuručuji , vzhledem ke stáří a následným problémům serv (neuzamknutí) , udělat signalizaci uzamčení/odemčení , resp. minimálně to neuzamčení
popř nezapomenout obejít auto a kyždý dveře vyzkoušet
jako nejjednodušší možnost dát kratší kolíčky (navrtat vyříznout závit zkrátit) tak aby při uzamčení byli schované
Snad nebude vadit, když se sem do vlákna přimknu s mojí podotázkou:
mám model Safe line z 99 se sériovým alarmem a centrálem na DO. Byl by mi někdo schopný nastínit, do kterých míst(vodičů, ...) připojit tlačítko či tlačítka, abych centrál ovládal zevnitř pouze jejich pomocí?
mám model Safe line z 99 se sériovým alarmem a centrálem na DO. Byl by mi někdo schopný nastínit, do kterých míst(vodičů, ...) připojit tlačítko či tlačítka, abych centrál ovládal zevnitř pouze jejich pomocí?
- Skury
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Platí pořád to samé... Jestli má auto alarm či ne, není podstatné.
Be in, be pirate. Pirates.cz + Škoda Felicia Fun 1̶.̶8̶T̶ - bude update
-
endround
- Kontaktovat uživatele:
ta signalizace by se dělala dost blbě protože zadní serva jsou jenom dvouvodičová čili tam nejsou kontakty na spínání odemčeno/zamčeno jak řikám kolíčky z oktávky a je vyřešeno jen vyšroubuješ starý a našroubuješ nový
nové auta taky nemaji kolíčky a taky tam je možnost, že odejde servo
ještě zvážím jestli nechám aspoň přední a vyměním za ty z oktávky, ale to tlačítko bych chtěl dodělat určitě
-
endround
- Kontaktovat uživatele:
Ano ale nové auta mají právě hlídání uzamčení i v zadních dveří ale je to natobě
-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
hledat hledat ................je to tu xxxxkrát , svorkovnice mimovýbav žlutý/černý drát pozice 9/10Fugas píše:Snad nebude vadit, když se sem do vlákna přimknu s mojí podotázkou:
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Ovšem je to mechanické, nikoliv elektrické. Je tam mikrospínač a pokud se zámek zamkne, tak sepne spínač. Vesměs pro všechny evropské automobilky se dělají zámky u nás ve Witte Nejdek.endround píše:Ano ale nové auta mají právě hlídání uzamčení i v zadních dveří ale je to natobě
-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
a jináč nejni problém mrsknout do zadních dvří přední serva a ty dráty sprsknout vepředu u sloupku
-
endround
- Kontaktovat uživatele:
Ano to samozřejmě možné je a jestli to chce takhle udělat ať si to klidně udělá já to nikomu nevyvracim jen mi příde daleko jednodušší dát tam ty kolíčky z kokty a hotovo. Stejně pak bude muset použít nějakou záslepku což nebude zrovna podle mě moc hezký
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Záslepky nepotřebuje, do dir po kolíčkách se přesně vejde LEDka v pouzdru. Dříve jsem to také tak měl. Ovšem bude to pak, jak marťandké vozidlo, když budou blikat všechny dveře. 
Nasel jsem plastove zaslepky takze byto tam melo pasnout vpohode a nebude to vypadat zase tak spatne 
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Tvoje volba, jen koukni na ten kroužek, nejedná se o rovnou plochu, takže záslepka pravděpodobně nic moc. To bych raději volil kolíček a zpodněho demontovat táhlo.
Tak dneska sem na to dojel, že jsem to neudělal hned jak sem chtěl. Mám zadělané jen zadky a vyháčkovali mi předek a vybrali celé auto. Takže se na to vrhnu co nejdřív a chce to alarm s pořádnou vnitřní sirenou