Kotouce a desky ABS
-
ciki
Kotouce a desky ABS
Zdravim. Vymenil jsem sve stare kotouce a desky(nevim znacku) za kotouce a desky znacky ABS(holandsko) a ted to moc nebrzdi. Skusrl jsem to sice jen 10 km, ale nic moc.....jsou strasne tupy. Cekal sem rozdil, protoze uz se staryma to bylo vo hubu a ted je to jeste horsi. Sednou si casem tak, ze budou brzdit dostatecne?
-
Kuladmin
Re: Kotouce a desky ABS
Urcite si jeste sednou dej tomu nakych 200 - 300km cas a uvidis.
Hlavne prvych 100 - 200km na to priiš nešlapaj, aby si tie nove segmenty neupiekol. Nieže ťa napadne ubrzdiť zo 130km/h na nulu 
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Bude to brzdit tak jak si to zajedeš. Jestli jsi to hned na začátku zkusil zahamstnout, tak jsi to připálil a nikdy už to pořádně brzdit nebude. Je potřeba to nechat sednout a nezkoušet hned brzdit na max. Ideální jsou pojížďky po městě s plynulým dobržďováním z malé rychlosti.
No tahle značka mě docela zajimá dostal jsem na ně nabídku tak přemýšlím zda do toho jít , chtěl bych teda jen kotouče na zadek . Když tak dej vědět jak se ti zajely a jak to brzdí. 
Moje felda 1.4 MPi
Golf IV 1.9 TDi 164 PS 393 Nm - už je tam zase něco navíc, ale kolik netuším.
T-ROC 2.0 TSI 4MOTION 190 PS 320 Nm - zatím - tak zatím už neplatí nově 282 PS 431 Nm
Golf IV 1.9 TDi 164 PS 393 Nm - už je tam zase něco navíc, ale kolik netuším.
T-ROC 2.0 TSI 4MOTION 190 PS 320 Nm - zatím - tak zatím už neplatí nově 282 PS 431 Nm