Cvakání při vypnutém motoru - po nehodě
-
kaya - FK
Cvakání při vypnutém motoru - po nehodě
Zdravím všechny... včera jsem měl smyk a skončil v příkopě - jo silničáři nevyjeli...ačkoli jsem zabrzdil až o stromky, na první pohled auto bez problémů... vypnul jsem vše a odjel domů stopem....
Dnes po vytáhnutí traktorem jsem nenastartoval, baterka jednou otočila a konec. Nenastartoval jsem ani při roztáhnutí na trojku ani na zpátečku. Někde u pojistek podezřele cvaká i když ani nemám klíče v zapalování!!!
... Baterku jsem na místě odpojil - (cvakání přestalo) a odvezl autobusem domů na nabití... Ale to cvakání mě zaráží... mám tam dávat nově nabitou baterku? nevypadá to na nějaký skrat? vůbec se v tom nevyznám tak prosím poraďte 
-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
Re: Cvakání při vypnutém motoru - po nehodě
nemá to auto náhodou alarm ?
-
kaya - FK
Ne to nemá... jeden známý včera radil, že jsem možná nechal levý blinkr - prý některá auta mají funkci, že se tak rosvítí levé parkovací světlo... pak by při vybyté baterce mohlo i při vyplém motoru spínat a vypínat relé... jak říkám moc tomu nerozumím... nějaký názor?
- Maty
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
Některá auta tu funkci mají .... felda ne 
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
Možná se ptám blbě, ale nějak jsem to nepochopil
Dělá to při vypnutém motoru jako když se startuje nebo když ho třeba tlačíš nebo kdy?
-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
dej tam baterku a zjisti co to cvaká
jediný cvakaní co 100% znám a dělá to při vybitý baterce vypnutým klíčku je zaktivovaný alarm jablotron řady300 namontovaný za kastlíkem , jestli ti při zapojení baterky začnou blikat blinkry tak je to jasný
jediný cvakaní co 100% znám a dělá to při vybitý baterce vypnutým klíčku je zaktivovaný alarm jablotron řady300 namontovaný za kastlíkem , jestli ti při zapojení baterky začnou blikat blinkry tak je to jasný
-
kaya - FK
Díky chlapi, vyřešeno... po zapojení baterky se ukázalo, že jsem měl výstražný (ty jedou i při vypnutém motoru) , asi jsem je dal, když mě tahal traktor z jámy kvůli projíždějícím autům
, ale pak je už baterka neutáhla a relátko cvakalo... nabitá baterka vše vyřešila.. ještě jednou díky