Cvakání při vypnutém motoru - po nehodě

Sem vše ostatní co se nevejde jinam
kaya - FK

Cvakání při vypnutém motoru - po nehodě

Příspěvek od kaya - FK »

Zdravím všechny... včera jsem měl smyk a skončil v příkopě - jo silničáři nevyjeli...ačkoli jsem zabrzdil až o stromky, na první pohled auto bez problémů... vypnul jsem vše a odjel domů stopem.... :o Dnes po vytáhnutí traktorem jsem nenastartoval, baterka jednou otočila a konec. Nenastartoval jsem ani při roztáhnutí na trojku ani na zpátečku. Někde u pojistek podezřele cvaká i když ani nemám klíče v zapalování!!! :shock: ... Baterku jsem na místě odpojil - (cvakání přestalo) a odvezl autobusem domů na nabití... Ale to cvakání mě zaráží... mám tam dávat nově nabitou baterku? nevypadá to na nějaký skrat? vůbec se v tom nevyznám tak prosím poraďte ;)
ferdamravenec
Kontaktovat uživatele:

Re: Cvakání při vypnutém motoru - po nehodě

Příspěvek od ferdamravenec »

nemá to auto náhodou alarm ?
kaya - FK

Příspěvek od kaya - FK »

Ne to nemá... jeden známý včera radil, že jsem možná nechal levý blinkr - prý některá auta mají funkci, že se tak rosvítí levé parkovací světlo... pak by při vybyté baterce mohlo i při vyplém motoru spínat a vypínat relé... jak říkám moc tomu nerozumím... nějaký názor?
Maty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maty »

Některá auta tu funkci mají .... felda ne ;)
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
Cobrak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cobrak »

Možná se ptám blbě, ale nějak jsem to nepochopil :-) Dělá to při vypnutém motoru jako když se startuje nebo když ho třeba tlačíš nebo kdy?
ferdamravenec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ferdamravenec »

dej tam baterku a zjisti co to cvaká
jediný cvakaní co 100% znám a dělá to při vybitý baterce vypnutým klíčku je zaktivovaný alarm jablotron řady300 namontovaný za kastlíkem , jestli ti při zapojení baterky začnou blikat blinkry tak je to jasný
kaya - FK

Příspěvek od kaya - FK »

Díky chlapi, vyřešeno... po zapojení baterky se ukázalo, že jsem měl výstražný (ty jedou i při vypnutém motoru) , asi jsem je dal, když mě tahal traktor z jámy kvůli projíždějícím autům :) , ale pak je už baterka neutáhla a relátko cvakalo... nabitá baterka vše vyřešila.. ještě jednou díky
Odpovědět