Osvětlení pedálů led pásky.
-
sstteenn - FK
Osvětlení pedálů led pásky.
Zdravím, mám takovej dotaz nikde na netu jsem nemohl najít návod jak dat led pásky u felicie nad pedály. Chtěl bych si je zapojit na na světlo interieru, aby se rozsvítili vždy když otevřu dveře. A ještě mám jeden takovej stupidní dotaz a to jak vyndám žárovky SPZ, parkovací žárovky a ve světlu interiéru. Předem děkuji za pomoc 
- Maty
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: Osvětlení pedálů led pásky.
SPZ ... opatrně vydloubni (ze strany) světýlka nad SPZ nebo otevři 5. dveře sundej koberec na dveřích (nacvaknutej kolem dokola ..opatrně oddloubnout šrobovákem kolem dokolaA ještě mám jeden takovej stupidní dotaz a to jak vyndám žárovky SPZ, parkovací žárovky a ve světlu interiéru
Parkovačky ... otevři kapotu, sundej kryt ze světla a koukni se
Interiér ... vydloubni světlo ze stropu a zezadu jsou "dvířka" co jdou otevřít
Být tebou když se ptáš jak vyměnit žárovky tak bych se do toho nepouštěl.Chtěl bych si je zapojit na na světlo interieru, aby se rozsvítili vždy když otevřu dveře
Ale pokud chceš. Tak odkrej kryt levého A sloupku dole u noh a najdi tam kabel od dveřních spínačů (spínaná kostra po otevření dveří)..tam napoj "-" . +12V můžeš vzít třeba od zapalovače nebo přímo z pojistkové skříňky. Nezapomeň na pojistku na přívod k těm LED páskům.
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
-
sstteenn - FK
Je to moje první auto a vymenoval jsem jen normalni H4 ale nevim jak vyndat ty parkovacky. jsou v tom krytu ajk vedou ty dratky ale ad tocim jak tocim nabo se snazim vytahnout normalne tak to nejde uz sem se ptal nekolika lidi a kazdej rikal neco jineho. Zkousel jsem to astejnak mi to neslo. Jinak tomu postupu na ty ledky nerozumim takze to asi delat nebudu
ale kdyz by sem jeste nekdo napsal neco tak bych byl moc rad 
- Maty
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
sundáš ten kryt kde jsi vyměňoval H4 ... je tam ješět jedna žárovka ...vednou do ní 2 dráty ... zatáhnou za ni a vytáhnout ven
-
sstteenn - FK
dobre tae se s nitm nemusi tocit ale jen proste zabrat a je to jo?
tak to je docela vtipny
ja s tim montoval asi 2 hodiny a nic 
- Maty
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
Je to zasunutý v gumě
Takhle to bude asi jednodušší:
http://wrp.cz/rock/felicia/Felicia-CZ.pdf ... stránka 123 (popř strana 125 v pdf počítadle)
Takhle to bude asi jednodušší:
http://wrp.cz/rock/felicia/Felicia-CZ.pdf ... stránka 123 (popř strana 125 v pdf počítadle)
-
sstteenn - FK
Dik moc
to pomohlo
jinak cetl sem jeste jeden navod an ty ledky a nemluvil tam o tom panelu u dveri ale jen ze se to enjak ma pripojit na stejny pojistky jak je svetlo interieru.
- Maty
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
To ano .... na tu stejnou pojistku je připojenej zapalovač, digi. hodiny a stropní osvětlení ... to jsem ti psal taky.
Ale aby se ti to rozsvěcelo při otevření dveří potřebuješ najít signál od dveřních spínačů. ten se dá najít dole ve sloupku (nejlíp přístupnej)
Ale aby se ti to rozsvěcelo při otevření dveří potřebuješ najít signál od dveřních spínačů. ten se dá najít dole ve sloupku (nejlíp přístupnej)
-
sstteenn - FK
a mohl by si mi to prosim napsat podrobne? napr: co s tim akbelem udelat kdyz ho najdu jak to zapojit atd. ja to delat nebudu ale udela mi to kamos kterej tomu trochu rozumi ale chce to nejakej podrobnejsi navod
byl by si moc hodnej 
- Maty
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
Podrobnější návod?
hmmm ...
Na drát u dveří kde najdeš spínaný - od otevřených dveří připojíš - od LED pásku
Na drát třeba u zapalovače kde vezmeš + připojíš + od LED pásku.
Nezapomenout na nějakou ochranu (pojistka na + kabel)
hmmm ...
Na drát u dveří kde najdeš spínaný - od otevřených dveří připojíš - od LED pásku
Na drát třeba u zapalovače kde vezmeš + připojíš + od LED pásku.
Nezapomenout na nějakou ochranu (pojistka na + kabel)
-
sstteenn - FK
Dik
jo a mam jeste takovej dotaz. nedavno jsem videl an sraty oktavce to nove logo skodovky asi envis jestli by to slo i na feldu a popripade kde to koupit. ja nasel jen na citigo ale nevim jestli by to pasovalo
-
mirci10 - FK
LED osvetlenie nôh...
Zdravím Vás, mám takú dilemu, ako upevniť led pásiky pod prístrojovku aby mi to pekne svietilo na nohy. Mám nalepovaci LED pásik ale keď som strčil ruku pod palubovku tak nieje tam ani bohvie ako veľa priestoru, ale ani to tam nieje kde poriadne prilepiť.
Poradte ako najlepšie to urobiť, vďaka. A ešte poprosím o jednu radu, ale ja som za to, aby som si to urobil na vypínač a nie na dverný spínač.
Ďakujem pekne.
Poradte ako najlepšie to urobiť, vďaka. A ešte poprosím o jednu radu, ale ja som za to, aby som si to urobil na vypínač a nie na dverný spínač.
Ďakujem pekne.
-
cendis88 - FK
osvětlení pedálu felicia
Dobrý den chtěl by sem si osvítit prostor nad pedály i ten samý u spolujezdce , chci se zeptat šlo by to zapojit tak že bych vzal stalý plus a kostru od kabelů k rádiu a přez spínač bych spínal + ? kostru bych propojil od drátů z rádia až k diodám . poradí někdo ? PS: nechce se mi to tahat od jinud , když chci mít spínač místo jednoho z prázdných slotů na palubce kde je mlhovka , vytáppění zadního okna atd.... Předem děkuji za rady
Ak mozem poradit ja som to dokoncil s led pasom ca mal tiez nalepovaciu foliu, a urobil som to tak ze som osvetloval sofera aj spolujazdca tam kde konci plast skoro az pri nohach som to nalepil zhruba do stredu a malimi zdrhovackami na zaciatku a konci pasika poistil proti odlepeniu, co sa tika pripojenia riesil som natiahnutie dvolinky z stropneho svetla s 2 pinov...
Normálně tan nalepte led pásek zapojte buď na koncák dveří nebo na zvláštní vypínač nic na tom není
a vypadá to takhle u mě http://img.skoda-virt.cz/vase_auta_uplo ... -31_87.jpg
-
Handou - FK
Chtel by jsem se zeptat kdyz by jsem chtel dat jen jednu diodu, jak ji zapojit?Pocitam ze doni nemuzu pustit 12V aby to prezila, nebo se prodavaji 12V diody?
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Není jednodušší naklepat pár písmen do vyhledávače?????
http://www.zbozi.cz/hledani/?q=LED%20di ... ioda%2012V